Rupert Grint
2011. január 15. 18:56
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.15. 18:50)
Nagyon tetszik ez a kép! Tényleg nektek, h tetszett a Driving Lessons?
Nekem tetszett. Emlékszem anno direkt azért néztem meg az HBO-n, mert Rupert van benne
2011. január 15. 18:58
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (funny18 @ 2011.01.15. 18:56)
Nekem tetszett. Emlékszem anno direkt azért néztem meg az HBO-n, mert Rupert van benne
Szerencsére nem csalódtam 
Nekem is tetszett! Rupert kis esetlen volt benne a szerepe szerint, de nagyon hitelesen alakította.
2011. január 15. 19:12
A Driving Lessons jó film volt de abban nem igazán segített Rupertnek, hogy ne legyen Ronos. Jó, persze, nem azért vállalta el, világos. Nekem úgy tűnt, nagyon ott van Julie és Rupert is (láttam a DVD extrákat is). Rupert alakítása engem meggyőzőtt bár én azt is el tudom hinni, hogy bizonyos jeleneteket nem kellett sokáig próbálni. Ben Ben szerintem majdnem Rupert, ha engem kérdeztek, ami persze nem baj. Julie alakítása viszont nagyszerű volt. Amúgy is jó színésznő de ez valami .. még nála is kiemelkedően jó... És még nem is beszéltem Laura Linneyről
Jó kis film, nagyon érthető, anno csináltam hozzá feliratot és rá egy hétre leadták az HBO-n. Nem láttam magyarul.
Van kedvenc jelenetetek a filmben?
2011. január 15. 19:20
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.15. 19:12)
Sajnos nekem nem friss az élmény, de asszem volt valami táncos jelenet Rupertel és egy csajjal valami buliban.
Rupert mozgására emlékszem, hogy az nagyon tetszett
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. január 15. 19:25
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.15. 19:12)
Igen azt én is írni akartam, h Julie nagyon nagy volt benne!
Nekem pl.: az a jelenet nagyon tetszett amikor a csaj megkérdezte tőle hány éves mire ő... 18... és fél... : ) Ahogy mondta..
kateblock
2011. január 15. 19:35
Ben Ben egy nagyon jó viselkedésre tanított gyerek. Imádtam, amikor Evie szekálta, például a buszon, hogy gay, Ben Ben-nek meg az a fej
Próbálta magát türtőztetni és majdnem kijött a sodrából de visszafogta magát. Vagy mikor Evie lenyelte a kulcsot. Tiszta görcs volt a gyerek de ilyen anya mellett ... nem is csodálom. Még a csajnak is megköszönte, hogy 'vele volt'. (Thank you for having me). Ilyen pasi kellene mindenkinek, kevesebb gátlással.
Gotta love Ben Ben!!!
És ha belegondolok, hogy majdnem nem lett semmi a filmből, a hideg ki tudna rázni tőle
És ha belegondolok, hogy majdnem nem lett semmi a filmből, a hideg ki tudna rázni tőle
2011. január 15. 19:42
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.15. 19:35)
Ben Ben egy nagyon jó viselkedésre tanított gyerek. Imádtam, amikor Evie szekálta, például a buszon, hogy gay, Ben Ben-nek meg az a fej
Próbálta magát türtőztetni és majdnem kijött a sodrából de visszafogta magát. Vagy mikor Evie lenyelte a kulcsot. Tiszta görcs volt a gyerek de ilyen anya mellett ... nem is csodálom. Még a csajnak is megköszönte, hogy 'vele volt'. (Thank you for having me). Ilyen pasi kellene mindenkinek, kevesebb gátlással.
Gotta love Ben Ben!!!
Igen ezek nagyon jó jelenetek voltak!
A buszoshoz még annyi, h mondja Ben halkan, h nem b*zi (nem tudom lehet e csúnya szavakat írni...) és Evie meg hangosan közli a többi buszon ülővel, h nem b*zi... Az tök jó! Ja meg előtte ajánl neki egy meleg ismerősét... : )
Úgy néztem a filmet, h apa is otthon volt és ő közbe mást csinált, de a végére már ő is elkezdte nézni annyira lekötötte...
"És ha belegondolok, hogy majdnem nem lett semmi a filmből" Komolyan? Hogyhogy?
2011. január 15. 19:55
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.15. 19:42)
Igen ezek nagyon jó jelenetek voltak!
A buszoshoz még annyi, h mondja Ben halkan, h nem b*zi (nem tudom lehet e csúnya szavakat írni...) és Evie meg hangosan közli a többi buszon ülővel, h nem b*zi... Az tök jó! Ja meg előtte ajánl neki egy meleg ismerősét... : )
Úgy néztem a filmet, h apa is otthon volt és ő közbe mást csinált, de a végére már ő is elkezdte nézni annyira lekötötte...
Én úgy hallottam, hogy kb egyidőben kérték fel erre a filmre meg egy amerikai filmre. Valami Hamupipőke vagy mi volt a címe Hillary Duff szereplésével de lehet nem jól emlékszem. Állítólag Julie miatt mondott igent a DL-re de ki tudja? Az is lehet, hogy nem tetszett neki a forgatókönyv vagy a DL-re akkor már le lett szerződtetve
2011. január 15. 21:17
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.15. 19:55)
Én úgy hallottam, hogy kb egyidőben kérték fel erre a filmre meg egy amerikai filmre. Valami Hamupipőke vagy mi volt a címe Hillary Duff szereplésével de lehet nem jól emlékszem. Állítólag Julie miatt mondott igent a DL-re de ki tudja? Az is lehet, hogy nem tetszett neki a forgatókönyv vagy a DL-re akkor már le lett szerződtetve 
Szerintem jól döntött, h végül is a DL mellett döntött, mert oké ez nem kilépés neki Ron szerepéből, de egy értékes film!
funny18
2011. január 15. 21:32
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.15. 21:17)
Szerintem jól döntött, h végül is a DL mellett döntött, mert oké ez nem kilépés neki Ron szerepéből, de egy értékes film!
Nem láttam a másik filmet így nem tudhatom, jól döntött-e, viszont fent van a trailer
El lehet dönteni. Megnéztem és meg van a véleményem a filmről, de nem fogom elmondani mert akkor megint kapok a fejemre
2011. január 15. 21:40
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.15. 21:32)
Nem láttam a másik filmet így nem tudhatom, jól döntött-e, viszont fent van a trailer
El lehet dönteni. Megnéztem és meg van a véleményem a filmről, de nem fogom elmondani mert akkor megint kapok a fejemre
Én egy ehhez hasonló filmet láttam Selena Gomezzel... Agykárosító borzalom volt... Én sem fűzök hozzá többet... Egyébként kit/mit játszott volna benne? Szerintem egyáltalán nem illik bele a történetbe!
2011. január 15. 21:54
|
|
funny18epiphany |
|
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.15. 21:40)
Én egy ehhez hasonló filmet láttam Selena Gomezzel... Agykárosító borzalom volt... Én sem fűzök hozzá többet... Egyébként kit/mit játszott volna benne? Szerintem egyáltalán nem illik bele a történetbe!
Én szeretem az ilyen típusú filmeket, húgommal sokat nézek ezekhez hasonlókat. Ha ő lett volna a főszereplő, akkor szerintem teljesen más lett volna a film pozitívabb irányban. Én láttam és igazad lehet, hogy nem illett volna bele.
Szerintem nem Rupert stílusa az ilyen könnyed romantikus vígjáték.
2011. január 15. 22:05
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (funny18 @ 2011.01.15. 21:54)
Én szeretem az ilyen típusú filmeket, húgommal sokat nézek ezekhez hasonlókat. Ha ő lett volna a főszereplő, akkor szerintem teljesen más lett volna a film pozitívabb irányban. Én láttam és igazad lehet, hogy nem illett volna bele.
Az biztos, h Rupertel teljesen más lett volna.
Szerintem Rupert az életben sem ilyen ezért lett volna nagyon fura benne!
2011. január 15. 22:22
Én sem tudom elképzelni ebben a filmben. Azt hittem, csak én vagyok az egyetlen, aki nem látja Rupertet ebben a műfajban. Nem tudom, hogy milyen műfajban látom, ebben biztosan nem és nem tudom, hogy miért. Egy romantikus komédia amerikai módra .. Azt sem tudom, hogy kit játszott volna de szerintem nem főszereplőt. Rupert az Rupert, híres meg minden, de szerintem Amerikában ez úgy működik, hogy eyecandyket tesznek be főszereplő pasasnak hogy a tini lányok legalább miatta nézzék meg a filmet, és lássuk be, Rupert nem az a kifejezett 'álom pasi' eyecandy módra. Ez a Chad csóka magasnak tűnik, izmosnak semmi súlyfölösleggel, míg Ruperten van némi fölösleg. Nem mondom hogy Rupert nem néz ki jól, de nem hinném, hogy egy vörös hajú kis súlyfelesleggel rendelkező brit színészt szívesen betesznek főszereplőnek egy amerikai filmbe
2011. január 15. 22:26
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.15. 22:22)
Én sem tudom elképzelni ebben a filmben. Azt hittem, csak én vagyok az egyetlen, aki nem látja Rupertet ebben a műfajban...
Igen Rupert egy kicsit olyan tömzsi... De nekem ez nagyon tetszik benne... Hozzá pl.: Daniel alkata nagyon nem illene...
funny18
Kapcsolódó sztárok
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.