Rupert Grint
2011. január 14. 10:29
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.14. 10:25)
És vajon hogy választja ki, hogy aznap milyen pólót vesz fel? 'Ec pec kimehetsz, holnapután bejöhetsz, cérnára, cinegérre, ugorj cica az egérre, fuss' módszerrel? 
Szerintem hangulatfüggő... ha jó kedve van akkor valami nagyon idióta mintásat és tiritarkát vesz fel ha meg nincs jó kedve akkor egyszerűbbet... vagy legalábbis ennek így lenne értelme, de lehet nála még ez is fordítva van... : )
2011. január 14. 15:19
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.14. 10:29)
Szerintem hangulatfüggő... ha jó kedve van akkor valami nagyon idióta mintásat és tiritarkát vesz fel ha meg nincs jó kedve akkor egyszerűbbet... vagy legalábbis ennek így lenne értelme, de lehet nála még ez is fordítva van... : )
Hát igen, nála sosem lehet tudni.
2011. január 14. 16:13
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2011.01.14. 15:19)
Hát igen, nála sosem lehet tudni.
Amúgy ha fordítva lenne, azt is meg lehetne érteni. Tarka pólót vesz fel, ha nincs jó kedve, hogy a sok hülyeség felvidítsa, és egyszerűt, ha már amúgy is jó kedve van. 
Végül is lehet! : )
2011. január 14. 17:12
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.14. 17:00)
Vagy azt amelyik a legközelebb van hozzá 
Igenn! Ez lesz az... Berakta anno össze vissza a szekrényébe és mindig kiveszi az elsőt... : )
2011. január 14. 17:30
Volna egy kérdésem. Valaki meg tudja nekem válaszolni, hogy miért Rupert az egyetlen, aki 'kilóg' a trióból?
Nem mintha szeretném, hogy Rupert magánéletével legyen tele a sajtó, de róla miért nincs annyi cikk, mint pl Emmáról? Danielt megértem, de miért mindig Daniel és Emma van különböző listákon, újságokban, poszteren? Miért van az, hogy mikor a HP7-t néztük moziban, az egy sorral fentebb ülő emberkék nem tudták megjegyezni Ron nevét? Olyan nehéz megjegyezni azt a 3 betűs nevet, vagy mi a szösz?
Hermione nevét tudják, de mikor először láttuk Ront a filmben: 'ott a vörös gyerek' vagy 'ez itt nem a szeplős vörös varázsló'.
Miért? Miért?
Nem mintha szeretném, hogy Rupert magánéletével legyen tele a sajtó, de róla miért nincs annyi cikk, mint pl Emmáról? Danielt megértem, de miért mindig Daniel és Emma van különböző listákon, újságokban, poszteren? Miért van az, hogy mikor a HP7-t néztük moziban, az egy sorral fentebb ülő emberkék nem tudták megjegyezni Ron nevét? Olyan nehéz megjegyezni azt a 3 betűs nevet, vagy mi a szösz?
Miért? Miért?
2011. január 14. 17:39
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.14. 17:30)
Volna egy kérdésem. Valaki meg tudja nekem válaszolni, hogy miért Rupert az egyetlen, aki 'kilóg' a trióból? ...
Nem tudom... Talán azért van, amiért pl.: itt is hátrébb van... Gondolom kevesebb embernek tetszik + kevésbé érdekes másoknak mint a trió másik két tagja...
Nálam ez teljesen máshogy van... Én Emmát régen utáltam, most már kezdek megbarátkozni vele, de jó lenne egy másik filmben is látni...
2011. január 14. 17:45
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.14. 17:39)
Nem tudom... Talán azért van, amiért pl.: itt is hátrébb van... Gondolom kevesebb embernek tetszik + kevésbé érdekes másoknak mint a trió másik két tagja...
Nálam ez teljesen máshogy van... Én Emmát régen utáltam, most már kezdek megbarátkozni vele, de jó lenne egy másik filmben is látni...
Igen. Nekem sem tetszik Justin Bieber még is tudom a nevét. Ha Rupertet nyomtanák mindenhol, akkor sok ember tudná, hogy hívják őt. Sok embernek nem tetszik? Nem tudok nem a saját fejemmel gondolkodni, szóval bennem ez fel sem merült. Az viszont gáz, ha tényleg csak azért nem nyitottak, mert szerintük Rupert nem néz ki jól. Jó persze nem vagyunk egyyformák, de akkor is .. nem is értem, ő a leghíresebb vörös a világon és még így sem tudják megjegyezni?
2011. január 14. 17:52
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.14. 17:45)
Igen. Nekem sem tetszik Justin Bieber még is tudom a nevét. Ha Rupertet nyomtanák mindenhol, akkor sok ember tudná, hogy hívják őt. Sok embernek nem tetszik? Nem tudok nem a saját fejemmel gondolkodni, szóval bennem ez fel sem merült. Az viszont gáz, ha tényleg csak azért nem nyitottak, mert szerintük Rupert nem néz ki jól. Jó persze nem vagyunk egyyformák, de akkor is .. nem is értem, ő a leghíresebb vörös a világon és még így sem tudják megjegyezni? 
Igen ez a gond, h mi nem tudok mások fejével gondolkodni...
Egyébként olyat is hallottam már, h Rupert vki szerint nem tehetséges, de közben semmit nem tud róla, nem is látta a filmjeit, úgyhogy nem értem, h mondhat ilyet... Én akit nem ismerek arról nem nyilvánítok véleményt, mert hülyeség...
Az meg, h nem tudják a nevét az egyszerű érdektelenségből fakad... nem jegyzik meg azt ami nem érdekli őket és nem folyik a csapból... Mert úgy lehetetlen lenne nem megjegyezni ld. hülyegyerek Justin...
2011. január 14. 17:55
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.14. 17:52)
Igen ez a gond, h mi nem tudok mások fejével gondolkodni...
Egyébként olyat is hallottam már, h Rupert vki szerint nem tehetséges, de közben semmit nem tud róla, nem is látta a filmjeit, úgyhogy nem értem, h mondhat ilyet... Én akit nem ismerek arról nem nyilvánítok véleményt, mert hülyeség...
Az meg, h nem tudják a nevét az egyszerű érdektelenségből fakad... nem jegyzik meg azt ami nem érdekli őket és nem folyik a csapból... Mert úgy lehetetlen lenne nem megjegyezni ld. hülyegyerek Justin...
De Rupertnek fura feje van, és vörös is. Ha Amy Winehouse pattanásokkal teli arca elég ahhoz, hogy az emberek megtanulják a nevét, Rupert nevét miért olyan nehéz? Persze, nem érdekli őket csak is ez lehet a magyarázat.
1 felhasználónak tetszik:
RoseAnn
2011. január 14. 17:57
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.14. 17:55)
De Rupertnek fura feje van, és vörös is. Ha Amy Winehouse pattanásokkal teli arca elég ahhoz, hogy az emberek megtanulják a nevét, Rupert nevét miért olyan nehéz? Persze, nem érdekli őket csak is ez lehet a magyarázat. 
Sajnos ez a magyarázat... De manapság a fiatalokat egyre kevesebb dolog érdekli... És ez látszik a hozzászólásaikból is... Tisztelet a kivételnek...
2011. január 14. 18:01
Nem csak a valóságban, a filmben is ugyanígy van. Harry és Hermione állandóan együtt meg minden, Ron meg valahogy kilóg a trióból. De arról fogalmam sincs, hogy a valóságban miért van így... Én őt mindig is sokkal jobban szerettem Danielnél és Emmánál is.
2011. január 14. 18:02
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.14. 17:57)
Sajnos ez a magyarázat... De manapság a fiatalokat egyre kevesebb dolog érdekli... És ez látszik a hozzászólásaikból is... Tisztelet a kivételnek...
Mintha ti olyan öregek lennétek.
És köszönöm a tiszteletet is.
2011. január 14. 18:10
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Nekem a 2. "szerelmem" Rupert volt a HP-ből (első Alan), úgyhogy én sem értem ezt az egészet...
Jaj Dancsy nem úgy értettem, h én öreg vagyok... Isten ments... magamat is a fiatalokhoz sorolom... : )
Jaj Dancsy nem úgy értettem, h én öreg vagyok... Isten ments... magamat is a fiatalokhoz sorolom... : )
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. január 14. 19:53
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Sajnos én sem tudom, hogy miért nem szerepel annyit mint a többiek, de ez lehet néha jobb is. Nem folyik annyit a csapból, mint néhány sztár és nem a botlásairól híres ez azért tiszteletre méltó, és én ezért is tartom őt nagyra. Aki nem tudja megjegyezni a nevét az magára vessen, de igaz lehet, hogy érdektelenné válnak a mai fiatalok. Aki számukra fontos annak megjegyzik a nevét és kész...
Nekem már a könyvben is ő volt a kedvenc karakterem és mikor a filmet néztük még jobban megszerettem. Például a barátnőm kedvence Harry lett, de valahogy ő nem vonzott annyira mint Ron, hiába róla szól a történet.
Nekem már a könyvben is ő volt a kedvenc karakterem és mikor a filmet néztük még jobban megszerettem. Például a barátnőm kedvence Harry lett, de valahogy ő nem vonzott annyira mint Ron, hiába róla szól a történet.
2011. január 14. 20:25
Idézet (funny18 @ 2011.01.14. 19:53)
Sajnos én sem tudom, hogy miért nem szerepel annyit mint a többiek, de ez lehet néha jobb is. Nem folyik annyit a csapból, mint néhány sztár és nem a botlásairól híres ez azért tiszteletre méltó, és én ezért is tartom őt nagyra. Aki nem tudja megjegyezni a nevét az magára vessen, de igaz lehet, hogy érdektelenné válnak a mai fiatalok. Aki számukra fontos annak megjegyzik a nevét és kész...
Én ugyanígy vagyok/voltam vele. Harry nekem olyan semleges karakter, mert semmi különleges nincs benne, vagy nem is tudom... Még Hermionét is jobban szeretem. Viszont Ron vicces és aranyos, ezért van benne valami kiemelkedő, ami a másik kettőben nincs meg.
2011. január 14. 20:25
Idézet (funny18 @ 2011.01.14. 19:53)
Én elsőre beleszerettem Ronba. Olvastam a könyvet és gondoltam, hogy ezt látni akarom filmen is, jól teszik ha a megfelelő ember válogatják ki a szerepre. És láttam a filmben és onnantól kezdve minden jelenetnél azt vártam, hogy mikor bukkan fel. Nekem az első és második rész még VHS-en volt meg és örökké visszatekergettem a Ronos részekhez
Kapcsolódó sztárok
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.