Rupert Grint
2011. január 11. 13:31
Idézet (Dancsy @ 2011.01.10. 21:27)
Mi az, hogy egy díjátadó "nem szeret" egy filmet? Ez felháborító. De amúgy ez olyan szavazós, mint a többi? Ha igen, akkor biztos elcsalják a szavazatokat... Nem hinném, hogy a HP ne szerzett volna már elég rajongót ahhoz, hogy nyerjen...
A BAFTA zsűrije 'hozzáértő' és 'szakmailag nagyra tartott' emberekből áll és ők díjazzák az alkotásokat. Nem hiába B(ritish) AFTA, jelöltjei között vannak amerikaiak is, azt még sem díjazza annyira, mint a szigetország színészeit/műveit. A Harry Potter kellő rajongót gyűjtött már össze, de a zsűri mindent rühell, ami valaminek a keveréke. A Harry Potter egy ideje pedig igen csak angol-amerikai film (ez meg is látszódik rajta rendesen) és ezért haragszanak. Gyakorlatilag nem, de elméletben különbséget tesznek amerikai és angol produkció között, és mindkettőt a maga műfajában díjazza, annak alapján, hogy az adott amerikai produkció mennyire 'amerikaias' és hasonlóan az angol produkciókkal is így cselekszik. Ezt senki nem írja le csak a jelöltek és nyertesek listájából és hozzáértő emberek posztjából tudom. A díjkiosztóknak vannak egyedi és különleges nyavalyái, ennek köszönhető, hogy míg pl egy díjátadó arra szólNA, hogy a művészetet értékelNÉ, szívesebben adnak díjat egy fiktív történetnek, vagy gagyi/minőségi komédiának, mint egy Shakespeare filmnek.
A zsenit csak egy hajszál választja el a bolondtól, a zsűri pedig vaksi. Ha lefizetés módján működne a dolog ott is, a HP Már rég nyert volna. Ember nem hallott olyan produkciókról, amiknek művészi értéke van és jelölik, egy kategóriában a HP-vel, simán le fizethetnék a zsűrit, ahogyan a Golden Globenál teszik, de még sem nyernek.
Erre csak egy egyértelmű magyarázat van, egy régi és bölcs mondás. Nincs igazság a földön
2011. január 11. 14:44
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2011.01.10. 14:39)
Még nem láttad??
Úristen, nem szabad tovább várnod! 
Megnéztem.. Istenem milyen jó film! Imádom! Huhhh nagyon tetszik!
Köszönöm a feliratot is így még jobb volt!
Rupert
Remek film! Új filmmel bővült a kedvenc filmjeim listája!
Aranyos volt, h vmelyik dalnak a szövegét is lefordítottad az elején! : )
2011. január 11. 15:26
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.11. 14:44)
Megnéztem.. Istenem milyen jó film! Imádom! Huhhh nagyon tetszik!
Rupert
, de Bill is
..
Rupert
Júj, de az olyan borzasztó lett.
Szerintem az volt a legviccesebb rész, amikor felállt a kádban, és "What's your first thought?". Erre Victor: "My dwarf ulmus."
1 felhasználónak tetszik:
RoseAnn
2011. január 11. 15:29
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.10. 22:04)
Ezek a képek a HP7 második részéből vannak, szerintem nagyon jól néz ki így is!
Júj, hát ez enyhén szólva borzalmas!
2011. január 11. 16:31
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2011.01.11. 15:29)
Júj, hát ez enyhén szólva borzalmas!
Amikor kicsiben megláttam a képeket, azt hittem, hogy Sirius van rajta.
Azért nekem rövid vörös hajjal, megborotválkozva jobban tetszik. 
Hmm akkor lehet velem vmi baj van, de nekem így is tetszek... Lehet azért, mert így egyáltalán nem Ron-os!
Idézet (Dancsy @ 2011.01.11. 15:29)
Szerintem az volt a legviccesebb rész, amikor felállt a kádban, és "What's your first thought?". Erre Victor: "My dwarf ulmus."
Nah hát akkor lefordultam a székről nevetés közben... Tényleg nagyon jó volt!
2011. január 11. 16:33
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.11. 16:31)
Hmm akkor lehet velem vmi baj van, de nekem így is tetszek... Lehet azért, mert így egyáltalán nem Ron-os!
Épp ez a bajom vele. Így úgy néz ki, mint aki egy barlangban él borotva, fésű meg minden egyéb nélkül.
2011. január 11. 16:39
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (Dancsy @ 2011.01.11. 16:33)
Épp ez a bajom vele. Így úgy néz ki, mint aki egy barlangban él borotva, fésű meg minden egyéb nélkül.
Tudom, hogy idősebbnek kell kinéznie, de ez mégiscsak túlzás...
Ez tudod melyik jelenetből van? Szerintem abból mikor a Gringott's-ba mennek és Hermióne varázsol neki hosszú hajat meg szakállat, ez nem a 19 évvel később jelenet szerintem, már csak azért sem mert ez már régóta fent van neten, azt meg nemrég forgatták újra.
Én már egyre kíváncsibb vagyok... Nemrég láttam az első részt (nov 28), de már nagyon várom a másodikat... Inkább adták volna le mind2-őt 2011-ben vagy nemtom, de ez így olyan rossz, h félbe van szakadva a történet...
Dancsy
2011. január 11. 18:04
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Megnéztem a sofőrleckét is! Ez is tetszett, teljesen más volt mint a Wild target... Nem tudom, de én vhogy egyik filmben sem láttam Ront.. Bár lehet azért van, mert túl élénk a fantáziám... : )
2011. január 11. 18:26
Láttuk a youtubeon Rupert az angol X-Faktor egyik döntőjében videót? Az én felvételem nem jó minőségű, csak ezt a képet találtam róla, mikor beszélt.
Nem emlékszem, hogy tényleg ki volt-e írva ez a műsor alatt, szerintem nem, csak egy fangörl poénkodik.
Nem emlékszem, hogy tényleg ki volt-e írva ez a műsor alatt, szerintem nem, csak egy fangörl poénkodik.
2011. január 11. 18:34
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.11. 18:26)
Láttuk a youtubeon Rupert az angol X-Faktor egyik döntőjében videót? Az én felvételem nem jó minőségű, csak ezt a képet találtam róla, mikor beszélt.

Ez volt kiírva... Most nézem... : )
2011. január 11. 18:39
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.11. 18:34)
Ez volt kiírva... Most nézem... : )
Akkor nem jól emlékeztem
2011. január 11. 20:17
Idézet (kateblock @ 2011.01.11. 18:26)

Ezt a feliratot két féleképpen is lehet értelmezni, és nem tudom, hogy melyikre gondoljak inkább.
2011. január 11. 20:27
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (Dancsy @ 2011.01.11. 20:17)
Ezt a feliratot két féleképpen is lehet értelmezni, és nem tudom, hogy melyikre gondoljak inkább. 
Amelyik jobban esik! : ) : P
Dancsy
2011. január 12. 18:19
Ezt én csináltam, szerintetek milyen?
(Ha már úgyis a vámpírizmus a trend...
)
Szerk.: Hú, ez kicsit nagy, de nem baj
(Ha már úgyis a vámpírizmus a trend...
Szerk.: Hú, ez kicsit nagy, de nem baj
2011. január 12. 18:21
Ne, könyörgöm, ne, csak vámpírt ne, főleg nem Rupert vamp, please no
Kapcsolódó sztárok
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.