Starity

Rupert Grint

59 oldal 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. január 08. 15:20 #401
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.01.07. 23:43)
Bízom benne! Ha Emma sorozata megjelent már HQ-ban akkor a Ruperté is meglesz valahol biggrin.gif 
De amíg várunk a képekre, hoztam egy másikat abból a sorozatból, hogy mindenkinek édes álmai legyenek! heart.gif heart.gif heart.gif 
http://i1.imageban.ru/out/2011/01/08/b8fa9b980366767c7676d55fb1304009.jpg

Ezt én már láttam. wub.gif Egy darabig ez volt a hátterem, csak meguntam. (Bár nem tudom, hogy csináltam rohog.gif )
2011. január 08. 17:41 #402
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5216
Csatolások: 18506
Azonosító: 16930
http://www.blogcdn.com/www.shelterpop.com/media/2009/10/rupert-grint-home-3-425js100509.jpg

Utána néztem Rupert hol lakik... Tényleg itt? Jó nagy ház... Londonban van? Máshol van háza vagy ez az 1 van?
1 felhasználónak tetszik: Dancsy
2011. január 08. 17:49 #403
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.08. 17:41)
http://www.blogcdn.com/www.shelterpop.com/media/2009/10/rupert-grint-home-3-425js100509.jpg
Utána néztem Rupert hol lakik... Tényleg itt? Jó nagy ház... Londonban van? Máshol van háza vagy ez az 1 van?

Nem rossz. biggrin.gif Lennék a lakótársa. rohog.gif
Egyébként én nem tudom, hogy tényleg ez-e...
2011. január 09. 13:12 #404
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.08. 17:41)

Ezt nehezen tudom elképzelni mint Rupert lakóhelye blink.gif
Ez a Daily Fail képe, nem biztos, hogy el kellene hinni, hogy az övé.
2011. január 09. 13:41 #405
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
Idézet (kateblock @ 2011.01.09. 13:12)
Ezt nehezen tudom elképzelni mint Rupert lakóhelye  blink.gif 
Ez a Daily Fail képe, nem biztos, hogy el kellene hinni, hogy az övé.

Sejtettem én, h lehet benne vmi habi, mert elég fura lenne ha Rupert ekkora házban lakna...
2011. január 09. 13:54 #406
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.09. 13:41)
Sejtettem én, h lehet benne vmi habi, mert elég fura lenne ha Rupert ekkora házban lakna...

Bevallom őszintén, hogy a kép alapján inkább Beckhamék vagy J.Lo-ék hollywoodi birtoka jut róla eszembe. Nem láttam a birtokukat, de ez olyan nagy, inkább egy nagy celeb birtokának képzelem el. Arról persze nem is beszélve, hogy Rupertnek vannak malacai és szamarai, a képet nézvén nem tűnik túl 'állat tartósnak' a birtoknak. Én úgy tudom, hogy Rupert Londonban lakik a családjával és nem hinném, hogy szeretnének ilyen nagy házat. Az viszont elképzelhető, hogy Ruperté. Megvette, csakúgy, bár nem arról híres, hogy szórja a pénzt két kézzel. Esetleg megvette valahol és kiadja vagy pénzt fektetett bele. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: RoseAnn, Dancsy
2011. január 09. 14:43 #407
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Igen, inkább egy amerkai celebvillára hasonlít...

Közben szétnéztem neten és ezeket találtam:

http://i34.tinypic.com/16k5bvl.jpg
Grint's latest luxurious Hertforshire acquisition, set in 22 acres, has five reception rooms, six bedroom suites and swimming pools inside and out.

http://i33.tinypic.com/rae0x0.jpg
Also in Hertfordshire is this property which, apart from the outdoor pool, has a lake and putting green. Grint has been living here with his family but is sole owner.

http://i38.tinypic.com/k3wv8i.jpg
This farmhouse was bought by Grint's parents Nigel and Joanne following the success of the early Harry Potter films. It is still registered under their names.

Én nem tudom mi benne az igazság, tényleg nem Rupertes... Ráadásul Danielnek nincs ekkora palotája, pedig szerintem neki még több pénze van...
2011. január 09. 14:46 #408
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Naz ezek után találtam egy már hihetőbb (bár ezt meg csak egy helyen láttam) házat...
http://images.thesun.co.uk/picture/0,,2003000851,00.jpg

És állítólag ez volt a régi házuk...
http://images.thesun.co.uk/picture/0,,2003000853,00.gif
2011. január 09. 14:48 #409
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Aztán találtam még képet Rupert malacairól... Nagyon aranyosak!
http://i30.tinypic.com/2na6us2.jpg
2 felhasználónak tetszik: funny18, teki-96
2011. január 09. 14:49 #410
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.09. 14:43)
Igen, inkább egy amerkai celebvillára hasonlít...
Közben szétnéztem neten és ezeket találtam:
http://i34.tinypic.com/16k5bvl.jpg
Grint's latest luxurious Hertforshire acquisition, set in 22 acres, has five reception rooms, six bedroom suites and swimming pools inside and out.
http://i33.tinypic.com/rae0x0.jpg
Also in Hertfordshire is this property which, apart from the outdoor pool, has a lake and putting green. Grint has been living here with his family but is sole owner.
http://i38.tinypic.com/k3wv8i.jpg
This farmhouse was bought by Grint's parents Nigel and Joanne following the success of the early Harry Potter films. It is still registered under their names.
Én nem tudom mi benne az igazság, tényleg nem Rupertes... Ráadásul Danielnek nincs ekkora palotája, pedig szerintem neki még több pénze van...

Mint mondtam, ez a Daily Fail és nem hiszem el nekik. Amúgy pedig, szerintem egyik Grint sem néz ki úgy, mintha rendszeresen használna tenisz pályát például.
Lehet, hogy az ő nevükön van, de nem hiszem, hogy ők laknak benne. Egyszer beleboltottam Ruperték házának állítólagos fotójába, az elképzelhetőbbnek tartom inkább biggrin.gif
2011. január 09. 14:51 #411
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

És ez az utolsó amit találtam, egy interjú... Ez nagyon tetszik!

My London: Rupert Grint
Hannah Nathanson

Actor Rupert Grint gets his rock'n'roll fix in Camden

Home is…
I live just outside London in Hertfordshire with my family. I rarely stay in London because I live 40 minutes away so I commute but if I do stop over, it is in different hotels dotted around London.

What was the last play you saw?
My friend Kimberley Nixon, whom I worked with in Cherrybomb, was in Girl With A Pearl Earring at the Theatre Royal Haymarket which was good. She played the main character, Griet, so I felt quite nervous for her but she was great.

What advice would you give to a tourist coming to London?
Take a good A-Z: I have a habit of getting lost everywhere I go.

Which shops do you rely on?
I'm not a massive shopper but I like Selfridges for clothes and gadgets. I usually just go online though.

What's the best meal you've ever had in London?
I'm into my steak and I really like the Gaucho Grill in Canary Wharf.

What's your earliest London memory?
I was planning to go to the London Dungeon with my nan and grandad and I remember crying outside the door because I was so scared of the zombies. I've been back since and conquered my fear.

What would be on your tombstone?
'Rupert Grint - THE END' with engraved credits in order of appearance of everyone who has appeared in my life.

What are your guilty pleasures?
I really like antiques programmes: Antiques Roadshow, Cash in the Attic, Flog It... I've learned quite a lot while sitting in my dressing room with other cast members waiting to film.

What are you most afraid of?
Spiders have a real physical effect on me – I lock up and go all shaky. I can't go near them. I'm so bad at killing them, I always seem to miss and then they crawl on me and it's all quite dramatic. My entire family has this phobia.

What would you do if you were Mayor of London for the day?
Let all the animals free from the zoo and see what happens. I've been to London Zoo a few times and we filmed there for Harry Potter and the Sorcerer's Stone in the reptile house. I've always found zoos a bit weird.

What's your life philosophy?
Laugh at yourself.

What animal would you most like to be and why?
A seagull: you can fly, live by the sea and eat human food. I think that would suit me.

What was the last album you bought?
I've got back into Arcade Fire, they're really cool.

What would you save from a fire and why?Probably my Banksy print, it's a Tesco value soup can. I'm a big Banksy fan.

What makes you laugh and why?
People falling over always gets me. Obviously if it's really serious and they're really badly hurt then I will stop laughing. It's also not so funny when you do it.

What makes you cry and why?
I saw Up recently which really got me.

What are you up to at the moment?
We're in the middle of the Harry Potter and the Deathly Hallows out in Watford in a studio in a disused airport. It's going really well. We started February last year so it's been quite a long one. It's going to be really weird when it's over. Obviously there have been the same people involved in it for about 11 years and then suddenly it's all going to stop. We finish in June so there are a few more months left. I think it's a very different film from the others. There's not much Hogwarts and we're all living rough with beards and messy hair.

Who's your hero?
I would like to be Johnny Depp.

What do you most like wearing?
I have a crazy T-shirt obsession, it's all I ever wear really. I've got one which has an x-ray of a smoker's lung which is a bit heavy.

What's the most romantic place in London?
Anywhere near the Thames.

Which is your favourite London club?
I go to Camden quite a lot and see a lot of bands in the Electric Ballroom. I'm into a band called the Black Lips which is 1950s rock'n'roll.

What are your favourite London discoveries?
Brick Lane market for vintage clothing.

Where were the last places you went on holiday?
I went back to Belfast and stayed at The Europa which is 'the most bombed hotel in the world'. You could tell from the outside but inside it's really nice. I stayed with my family in a hilltop villa by Lake Como but the weather was really bad and there wasn't much to do so we turned it into a bit of a road trip and went to Milan, which my sisters enjoyed more than I did, and then on to Switzerland which was really cool.

Have you ever stolen anything?
I once took a hairbrush and a Billy Goats Gruff book from Asda. I don't think I was intentionally stealing them though - I was really young.

http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/2010/04/P58grintlond_415x515.jpg
2011. január 09. 14:52 #412
- törölt felhasználó -    
^ A lopott fésű amit mondtam néhány napja rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: RoseAnn, funny18, Dancsy
2011. január 09. 15:15 #413
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Nah lefordítgattam egy két dolgot amit elő olvasásra nem érettem az interjúból és nagyon tetszik, minden benne van...

"What makes you cry and why?
I saw Up recently which really got me."

Ez a rész, teljesen igaz rám is pl... meg a pókos is ...
2011. január 09. 15:20 #414
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Idézet (kateblock @ 2011.01.09. 14:52)
^ A lopott fésű amit mondtam néhány napja  rohog.gif

Meg a polgármestereset is mondtad rohog.gif
Én is néhány nappal ezelőtt belebotlottam az újságba amiben ez a cikk volt. thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: RoseAnn, kateblock
2011. január 09. 18:50 #415
- törölt felhasználó -    
Azt tudjuk, hogy tavaly Rupertet gondolták Harry herceg alakítójának a Harry herceg életéről állítólag elkészülő filmben? Tavaly elég nagy port kavart a hír, hogy ő és Robert Pattinson a két esélyes, de hál Istennek nem volt igaz. Egy részt azért, mert hercegeket sértegetni (állítólag önéletrajzi alapú lett volna, benne a sok pia, meleg pasik stb) nem cool, másrészt pedig azért mert esélye sem lenne Robert ellen 110.gif
2011. január 09. 18:54 #416
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (kateblock @ 2011.01.09. 18:50)
Azt tudjuk, hogy tavaly Rupertet gondolták Harry herceg alakítójának a Harry herceg életéről állítólag elkészülő filmben? Tavaly elég nagy port kavart a hír, hogy ő és Robert Pattinson a két esélyes, de hál Istennek nem volt igaz. Egy részt azért, mert hercegeket sértegetni (állítólag önéletrajzi alapú lett volna, benne a sok pia, meleg pasik stb) nem cool, másrészt pedig azért mert esélye sem lenne Robert ellen  110.gif

Nem tudtam, mondjuk én egyikőjüket se tudnám elképzelni Harry herceg szerepében...
2011. január 09. 18:57 #417
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.09. 18:54)
Nem tudtam, mondjuk én egyikőjüket se tudnám elképzelni Harry herceg szerepében...

Szinte biztos vagyok abban, hogy Rupert neve csak azért merült fel, mert vörös a haja 110.gif
2011. január 09. 19:05 #418
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (kateblock @ 2011.01.09. 18:57)
Szinte biztos vagyok abban, hogy Rupert neve csak azért merült fel, mert vörös a haja  110.gif

Igen valószínű!
2011. január 09. 19:12 #419
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Idézet (kateblock @ 2011.01.09. 18:57)
Szinte biztos vagyok abban, hogy Rupert neve csak azért merült fel, mert vörös a haja  110.gif

Minden bizonnyal de Pattinson meg azért mert valami nagyon távoli rokon rohog.gif Ez valami vicc! Semmi hasonlóság nincs közöttük.
2011. január 09. 19:16 #420
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (funny18 @ 2011.01.09. 19:12)
Minden bizonnyal de Pattinson meg azért mert valami nagyon távoli rokon rohog.gif Ez valami vicc! Semmi hasonlóság nincs közöttük.

Távoli rokon? Le vagyok maradva...
59 oldal 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok