Idézet (kateblock @ 2011.01.07. 16:56)
Akkor most pontot teszünk a dolog végére. TAAJ eldöntötte, hogy készít egy jó filmet. Édesanyja áldását kérte, mikor ő bólintott, eldöntötte, az általa előre megírt script mellett ő lesz a felelős minden másért (ő lesz a producer, rendező, sminkes, asszisztens, vágó, operatőr, büfés, fényképész, takarító stb) csak szüksége van egy nagy hollywoodi sztárra hogy szerepeljen a filmjében, aminek a Future Cop 2000 címet adta. Akkor érkezik meg Rupert (őt várta), letámadja a hülyeségeivel. 'Mennyire örülök, hogy látlak' vagy 'Te vagy Rupert Grint, ugye?'. Aztán mondja neki, hogy nem így képzelte el az arcát, mert azt hitte, hogy a feje 'CGI-os'. Akkor Rupert már érdekesen nézett rá de mentek tovább. 'Láttam egy filmedet. Elképzelésem sincs mi volt az, egy iskolában voltál és varázsoltak benne.'. Rupert bólogat. 'Letöltöttem a Driving School filmedet is.' (TAAJ 2 jelenettel azelőtt végig arról papolt, hogy nem töltöget le filmeket
). Rupert már furán nézett rá, mikor mondta, hogy drukkolt neki meg Julie Waltersnek hogy összejöjjenek a film végén és akkor Rupert visszaszólt, hogy a film nem is arról szólt. Megpróbálta lerázni a csókát mondván mennie kell, indul a gépe (L.A.-ből jött) és akkor a csóka utána kiabált, hogy 'öcskös, itt van a forgatókönyv. Oda adom neked, az én saját filmem lesz és szükségem van a legjobb brit színészre, hogy szerepeljen a filmemben'. Rupert mosolyog, nevet, büszke magára, szívből jövő mosoly, mire a csóka: 'Ezért kérlek ezt add oda Daniel Radcliffenek'
Azért vágott olyan fejet, mert azt hitte TAAJ rá mondta, hogy a legjobb brit színész, miközben pedig nem, mert a scriptet oda kellett adnia Danielnek.
Ez a lényeg.
Ez a lényeg.
Jaj, ez nagyon nagy!

3 felhasználónak tetszik: