Starity

Rupert Grint

59 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 06. 17:44 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.06. 14:54)
Köszönjük szépen  biggrin.gif A többiek nevében is  rohog.gif

Miért, kiket hagytam ki? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, funny18
2010. december 06. 18:15 #22
- törölt felhasználó -    
Tudunk valamit erről az Eddies projektről? Tudom miről szól, tudom, hogy 2011-ben kezdik forgatni de hol tart már a folyamat? Úgy hallottam legutoljára, hogy nagyon az elején tartottak a dolgok és Rupert még azt is mondta, hogy nem tud sielni rohog.gif
2010. december 06. 22:06 #23
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5216
Csatolások: 18506
Azonosító: 16930
Imdb szerint forgatják.. de többet én sem tudok róla...
-
Más: Rupert HP-beli magyar szinkronhangja van most a tv-be vmi téli mesés filmben és annyira idegesít... mindig azon kapom magam, h azon töröm a fejem Ronnak mi köze a hógömbökhöz... : )
3 felhasználónak tetszik: kateblock, funny18, Dancsy
2010. december 07. 15:21 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.06. 22:06)
Imdb szerint forgatják.. de többet én sem tudok róla...
-
Más: Rupert HP-beli magyar szinkronhangja van most a tv-be vmi téli mesés filmben és annyira idegesít... mindig azon kapom magam, h azon töröm a fejem Ronnak mi köze a hógömbökhöz... : )

Nagy ügy... Berkes Bencét mostanság egyre több helyen hallom. Pl. a Disney Channelen a Sonny With a Chance-ben, és a Nickelodeonon az Unfabulousben is. biggrin.gif Az a fura, hogy mindkettőben egy fekete srác hangja. rohog.gif
2010. december 07. 16:18 #25
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
Mostanában nem igazán nézek ilyen "izéket"..

Most találtam egy videót, lehet ti már láttátok, de ha nem akkor érdemes megnézni... (Van egy feliratos verzió is csak az darabokban van... )

3 felhasználónak tetszik: Dancsy, funny18, teki-96
2010. december 07. 16:33 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.07. 16:18)
Most találtam egy videót, lehet ti már láttátok, de ha nem akkor érdemes megnézni...  (Van egy feliratos verzió is csak az darabokban van... )

Áh, ez de aranyos volt. biggrin.gif

- What makes you laugh?
- Everything.
rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, funny18, Pandus
2010. december 07. 16:46 #27
- törölt felhasználó -    
Rupertnek nagyon 'Rupertes válaszai vannak'. rohog.gif Kedvenc kaja ice cream (milyen meglepő biggrin.gif ), egy világ ami vörösökkel van tele, mind nagyon Rupertes. thumbsup.gif
Azért az ikrek sem semmik. James szívesen töltene egy napot a bátyjával, de Oliver benyögi, hogy ő inkább David Beckhammel biggrin.gif Tom hogy visszaszólt már, hogy 'I've heard you for first time you ungrateful weasel' _nevet.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Dancsy, funny18
2010. december 07. 16:48 #28
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.07. 16:18)
Most találtam egy videót, lehet ti már láttátok, de ha nem akkor érdemes megnézni...  (Van egy feliratos verzió is csak az darabokban van... )

Ez nagyon tetszett beer.gif
Köszi, hogy megosztottad velünk. Rupert válaszai wub.gif wub.gif Kings of Leon-ért egy hatalmas heart.gif kap tőlem. meghajolo.gif
2010. december 07. 16:49 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 16:46)
Rupertnek nagyon 'Rupertes válaszai vannak'.  rohog.gif Kedvenc kaja ice cream (milyen meglepő  biggrin.gif ), egy világ ami vörösökkel van tele, mind nagyon Rupertes.  thumbsup.gif 
Azért az ikrek sem semmik. James szívesen töltene egy napot a bátyjával, de Oliver benyögi, hogy ő inkább David Beckhammel  biggrin.gif Tom hogy visszaszólt már, hogy 'I've heard you for first time you ungrateful weasel'  _nevet.gif  _nevet.gif

Sose tudtam, mit jelent a weasel, de most rákerestem és a menyét jött ki. _nevet.gif Menyét??! _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2010. december 07. 16:52 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2010.12.07. 16:48)
Ez nagyon tetszett beer.gif 
Köszi, hogy megosztottad velünk. Rupert válaszai wub.gif  wub.gif Kings of Leon-ért egy hatalmas heart.gif kap tőlem.  meghajolo.gif

Ha jól emlékszem, más is mondott Kings of Leon-t. Szeretjük a KOL-t meghajolo.gif
2010. december 07. 16:56 #31
- törölt felhasználó -    
Nem tudnátok megmondani, hogy mi volt Tom utolsó kérdése? Sehogy se értettem. laugh.gif
Amúgy olyan édes volt ebben a videóban. heart.gif Olyan jó lenne, ha még mindig ilyen haja lenne... Nem áll jól neki, ha ki van a homloka, mert olyan fura fejformája van. rohog.gif
2010. december 07. 16:58 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dancsy @ 2010.12.07. 16:56)
Nem tudnátok megmondani, hogy mi volt Tom utolsó kérdése? Sehogy se értettem. laugh.gif 

What are you most grateful for? wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Dancsy
2010. december 07. 17:02 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 16:58)
What are you most grateful for?  wink.gif

Tényleg, köszi. smileeee.gif Most már értettem, hogy tudtam előre. laugh.gif Néha annyira elbírják hadarni a mondanivalójukat a britek... A válaszok felét nem értettem. Vagy csak én vagyok a béna. biggrin.gif
2010. december 07. 17:08 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dancsy @ 2010.12.07. 17:02)
Tényleg, köszi. smileeee.gif Most már értettem, hogy tudtam előre. laugh.gif  Néha annyira elbírják hadarni a mondanivalójukat a britek... A válaszok felét nem értettem. Vagy csak én vagyok a béna. biggrin.gif

Talán ott a gond, hogy elnyelnek bizonyos betűket. Szerintem Tom érthető, régebben sok bajom volt Rupert és az ikrek megértésével, de már annyit hallottam őket, hogy ki tudom következtetni melyikük mit mond, és ne felejtsük el azt sem, hogy senki nem kérdez tőlük semmi értelmeset, semmi új infó, ugyanazokat kérdezik tőlük, ők ugyanazt mondják állandóan. biggrin.gif
2010. december 07. 17:16 #35
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 17:08)
Talán ott a gond, hogy elnyelnek bizonyos betűket. Szerintem Tom érthető, régebben sok bajom volt Rupert és az ikrek megértésével, de már annyit hallottam őket, hogy ki tudom következtetni melyikük mit mond, és ne felejtsük el azt sem, hogy senki nem kérdez tőlük semmi értelmeset, semmi új infó, ugyanazokat kérdezik tőlük, ők ugyanazt mondják állandóan.  biggrin.gif

Igen, nagyrészt Rupert válaszait nem értettem. rohog.gif

Amúgy hallottátok, hogy lehúzták a kritikusok a játékát a HP 7-ben? "A filmvásznon nem sok mindenre képes a stoner megdöbbenésen és a bamba arckifejezésen kívül." mellow.gif
2010. december 07. 17:17 #36
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 17:08)
Talán ott a gond, hogy elnyelnek bizonyos betűket. Szerintem Tom érthető, régebben sok bajom volt Rupert és az ikrek megértésével, de már annyit hallottam őket, hogy ki tudom következtetni melyikük mit mond, és ne felejtsük el azt sem, hogy senki nem kérdez tőlük semmi értelmeset, semmi új infó, ugyanazokat kérdezik tőlük, ők ugyanazt mondják állandóan.  biggrin.gif

Tom volt a legérthetőbb, igazad van. Én Emma válaszait az elején nem nagyon értem.
Dantől a kedvenc válaszom: "Chocolate. I'm not stupid." _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Dancsy, kateblock, RoseAnn
2010. december 07. 17:37 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dancsy @ 2010.12.07. 17:16)
Igen, nagyrészt Rupert válaszait nem értettem. rohog.gif 
Amúgy hallottátok, hogy lehúzták a kritikusok a játékát a HP 7-ben? "A filmvásznon nem sok mindenre képes a stoner megdöbbenésen és a bamba arckifejezésen kívül." mellow.gif

Több mindenre is képes lenne, de a karaktere ezt kívánja meg tőle. Bambán nézni a kamerába, ezt is tudni kell. Ilyen értelmes kritikákkal nem foglalkozom, mert ennek semmi értelme. 110.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, Dancsy
2010. december 07. 17:38 #38
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Örülök, h tetszett nektek! Gondoltam, h gondok lesznek a megértéssel, mert én sem értettem, ezért is írtam oda,h van feliratos verzió is : )
Nagyon tetszenek a válaszok, mindenkié ötletes és vicces.
.
Szerintem jó volt a HP7ben Rupert... Jól játszotta a szerepét, szal nem értem ezt a kritikán...: S
2 felhasználónak tetszik: Dancsy, kateblock
2010. december 07. 17:50 #39
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 17:37)
Több mindenre is képes lenne, de a karaktere ezt kívánja meg tőle. Bambán nézni a kamerába, ezt is tudni kell. Ilyen értelmes kritikákkal nem foglalkozom, mert ennek semmi értelme.  110.gif

Pontosan. Azt bírom, amikor a nagy kritikusok csak kritizálni tudnak, anélkül, hogy jobban megismernék a karaktereket. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 07. 17:50 #40
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Valakiknek nincs jobb dolguk, mint a tehetséges embereket lehúzni. Én már régen nem olvasok ilyeneket, mert csak felidegesítem magam rajtuk.
Nekem tetszett a játéka és nem érdekel, hogy mások milyen negatív kritikával illetik. smileeee.gif
(Bár olyat is hallottam már, hogy Dan színészi játékát méltatták és Rupertét a csillagos égig emelték)
2 felhasználónak tetszik: Dancsy, kateblock
59 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok