Starity

Rupert Grint

59 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. január 06. 19:04 #361
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5216
Csatolások: 18506
Azonosító: 16930
Idézet (kateblock @ 2011.01.06. 19:01)
Egy fangörlök elől menekülő kerekes bőröndöt maga után húzó Rupertet én is szívesebben néztem volna de ez van, sajnos. Annak is örülni kell, hogy foglalkoztatják egyáltalán. Felkérhettek volna mást is helyette. pardon.gif

Jaja... Annyira várom!
2011. január 06. 20:38 #362
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Végre vannak képek el sem hiszem. Nagyon jól néz ki! Holnapig alig bírok várni. wub.gif wub.gif
Köszi Kate meghajolo.gif
(Amúgy ha én nem láttam az előző részeket akkor nem fogom érteni? Szorosan összefüggnek a részek?)
2011. január 06. 20:38 #363
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.06. 19:04)
Jaja... Annyira várom!

Remélhetőleg holnap már fent lesz a youtubeon.. thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. január 06. 21:05 #364
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.01.06. 20:38)
Végre vannak képek el sem hiszem. Nagyon jól néz ki! Holnapig alig bírok várni. wub.gif  wub.gif 
Köszi Kate meghajolo.gif 
(Amúgy ha én nem láttam az előző részeket akkor nem fogom érteni? Szorosan összefüggnek a részek?)

A részek nem igazán függenek össze. A szereplők köszönnek vissza a történet nem igazán függ össze az előzőekkel vagy utánavalókkal. Ez mockumentary ( ! ) kifigurázott dokumentum film, inkább tájékoztató jellegű, komolynak beálított de vicces történet. Holnap már biztosan fent lesz youtubeon de én addig ma nem akarok elaludni amíg nem láttam biggrin.gif
2011. január 06. 21:13 #365
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.01.06. 21:05)
A részek nem igazán függenek össze. A szereplők köszönnek vissza a történet nem igazán függ össze az előzőekkel vagy utánavalókkal. Ez mockumentary ( ! ) kifigurázott dokumentum film, inkább tájékoztató jellegű, komolynak beálított de vicces történet. Holnap már biztosan fent lesz youtubeon de én addig ma nem akarok elaludni amíg nem láttam  biggrin.gif

Akkor csak a Rupertes részt nézem meg biggrin.gif
Kis Rupert Fan!! Én még nem tudom, hogy még ma vagy holnap nézem meg, de tuti ki nem hagyom!! laugh.gif
Köszi meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, RoseAnn, Dancsy
2011. január 07. 00:33 #366
- törölt felhasználó -    
Ez tényleg csak cameo volt sad.gif Szerintem két perc sem volt. Sebaj. Így, hogy nem beszélt szinte semmit, többet láthattunk az arcjátékából smileeee.gif Rupert tud fejeket vágni, csináltam nektek screenshotokat, a mosolygósak nagyon aranyosak, de az utolsó jelenetnél nagyon jól eljátszotta a félig megsértődött, félig meglepődött de közben igyekszik kedves és aranyos maradni karaktert. Sikerült úgy viccet csinálnia magából, hogy nem ront a profilján, vicces de még is fájdalmas, amit hall az ember. Én szakadtam mikor hallottam a csókát mellette beszélni. biggrin.gif _nevet.gif A nagyját értettem annak amit a walesi akcentussal beszélő csóka mondott neki. Most nem lövöm le a poént, ha mindenki megnézte majd akkor megbeszéljük. Aki akar klikkeljen képernyőképekért (bocs, nem a legjobbak sad.gif )
Rupert 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; az utolsó 'fejhez' direkt nem csináltam képet, azt mindenkinek látni kell, videóban biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: RoseAnn, funny18, Dancsy
2011. január 07. 08:20 #367
- törölt felhasználó -    
5 felhasználónak tetszik: RoseAnn, funny18, Dancsy, bibicsibi, Catherine
2011. január 07. 10:57 #368
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
Idézet (kateblock @ 2011.01.07. 08:20)

Nem sokat értettem belőle, mert ez az akcentus amivel beszél az a pasas borzalmas... Rupert egyszerűen fantasztikus! Én pont ilyennek képzelem el élőben is... Most még jobban belé szerettem... wub.gif
A képekért meg külön köszönet! Rupert nagyon jól néz ki rajtuk, jól elkapott jelenetek!
3 felhasználónak tetszik: funny18, kateblock, Dancsy
2011. január 07. 11:20 #369
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2011.01.07. 08:20)

Ez nagyon nagy volt! Nagyon édes. A pasinak tényleg nagyon rosszul lehetett érteni minden szavát de a lényeget értettem.
Rupertnél a végén az a fej az utolsó mondtatra _nevet.gif Köszi a videót és a képeket meghajolo.gif Feldobtad a napomat! biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: RoseAnn, kateblock, Dancsy
2011. január 07. 12:35 #370
- törölt felhasználó -    
Ez a pillanatkép kimaradt hajnalból, bocsi biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: RoseAnn, funny18, Dancsy
2011. január 07. 15:11 #371
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.01.07. 12:35)
Ez a pillanatkép kimaradt hajnalból, bocsi  biggrin.gif

Ez eddig a legjobb. wub.gif
Nagyon nagy a videó, de csalódtam. Azt hittem, az egész résznek ő lesz a főszereplője. sad.gif Nem baj, ezzel is feldobtad a napomat. biggrin.gif Az a fej a végén _nevet.gif De a pasast szinte egyáltalán nem értettem, valami borzasztó ez a walesi akcentus. mellow.gif Rendesen szúrta a fülem.
3 felhasználónak tetszik: RoseAnn, kateblock, funny18
2011. január 07. 15:49 #372
- törölt felhasználó -    
Akkor azt sem értettek, hogy Rupert miért volt ideges? Vagy hogy miért vágott állandóan WTF fejeket?
2011. január 07. 16:27 #373
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (kateblock @ 2011.01.07. 15:49)
Akkor azt sem értettek, hogy Rupert miért volt ideges? Vagy hogy miért vágott állandóan WTF fejeket?

Nem nagyon... : (
2011. január 07. 16:30 #374
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.01.07. 15:49)

Nem igazán rohog.gif
Annyi lejött, hogy a fura pasas valami hírességgel akart találkozni, de tovább nem nagyon...
2011. január 07. 16:32 #375
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (Dancsy @ 2011.01.07. 16:30)
Nem igazán rohog.gif 
Annyi lejött, hogy a fura pasas valami hírességgel akart találkozni, de tovább nem nagyon...

Meg volt vmi forgatókönyv és Daniel Radcliffe is...
2011. január 07. 16:32 #376
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.07. 16:32)
Meg volt vmi forgatókönyv és Daniel Radcliffe is...

Igen, azt én is értettem...
2011. január 07. 16:56 #377
- törölt felhasználó -    
Akkor most pontot teszünk a dolog végére. TAAJ eldöntötte, hogy készít egy jó filmet. Édesanyja áldását kérte, mikor ő bólintott, eldöntötte, az általa előre megírt script mellett ő lesz a felelős minden másért (ő lesz a producer, rendező, sminkes, asszisztens, vágó, operatőr, büfés, fényképész, takarító stb) csak szüksége van egy nagy hollywoodi sztárra hogy szerepeljen a filmjében, aminek a Future Cop 2000 címet adta. Akkor érkezik meg Rupert (őt várta), letámadja a hülyeségeivel. 'Mennyire örülök, hogy látlak' vagy 'Te vagy Rupert Grint, ugye?'. Aztán mondja neki, hogy nem így képzelte el az arcát, mert azt hitte, hogy a feje 'CGI-os'. Akkor Rupert már érdekesen nézett rá de mentek tovább. 'Láttam egy filmedet. Elképzelésem sincs mi volt az, egy iskolában voltál és varázsoltak benne.'. Rupert bólogat. 'Letöltöttem a Driving School filmedet is.' (TAAJ 2 jelenettel azelőtt végig arról papolt, hogy nem töltöget le filmeket rohog.gif ). Rupert már furán nézett rá, mikor mondta, hogy drukkolt neki meg Julie Waltersnek hogy összejöjjenek a film végén és akkor Rupert visszaszólt, hogy a film nem is arról szólt. Megpróbálta lerázni a csókát mondván mennie kell, indul a gépe (L.A.-ből jött) és akkor a csóka utána kiabált, hogy 'öcskös, itt van a forgatókönyv. Oda adom neked, az én saját filmem lesz és szükségem van a legjobb brit színészre, hogy szerepeljen a filmemben'. Rupert mosolyog, nevet, büszke magára, szívből jövő mosoly, mire a csóka: 'Ezért kérlek ezt add oda Daniel Radcliffenek'
_nevet.gif _nevet.gif Azért vágott olyan fejet, mert azt hitte TAAJ rá mondta, hogy a legjobb brit színész, miközben pedig nem, mert a scriptet oda kellett adnia Danielnek. biggrin.gif

Ez a lényeg. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: funny18, RoseAnn, Dancsy
2011. január 07. 17:05 #378
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (kateblock @ 2011.01.07. 16:56)
Akkor most pontot teszünk a dolog végére. TAAJ eldöntötte, hogy készít egy jó filmet. Édesanyja áldását kérte, mikor ő bólintott, eldöntötte, az általa előre megírt script mellett ő lesz a felelős minden másért (ő lesz a producer, rendező, sminkes, asszisztens, vágó, operatőr, büfés, fényképész, takarító stb) csak szüksége van egy nagy hollywoodi sztárra hogy szerepeljen a filmjében, aminek a Future Cop 2000 címet adta. Akkor érkezik meg Rupert (őt várta), letámadja a hülyeségeivel. 'Mennyire örülök, hogy látlak' vagy 'Te vagy Rupert Grint, ugye?'. Aztán mondja neki, hogy nem így képzelte el az arcát, mert azt hitte, hogy a feje 'CGI-os'. Akkor Rupert már érdekesen nézett rá de mentek tovább. 'Láttam egy filmedet. Elképzelésem sincs mi volt az, egy iskolában voltál és varázsoltak benne.'. Rupert bólogat. 'Letöltöttem a Driving School filmedet is.' (TAAJ 2 jelenettel azelőtt végig arról papolt, hogy nem töltöget le filmeket  rohog.gif ). Rupert már furán nézett rá, mikor mondta, hogy drukkolt neki meg Julie Waltersnek hogy összejöjjenek a film végén és akkor Rupert visszaszólt, hogy a film nem is arról szólt. Megpróbálta lerázni a csókát mondván mennie kell, indul a gépe (L.A.-ből jött) és akkor a csóka utána kiabált, hogy 'öcskös, itt van a forgatókönyv. Oda adom neked, az én saját filmem lesz és szükségem van a legjobb brit színészre, hogy szerepeljen a filmemben'. Rupert mosolyog, nevet, büszke magára, szívből jövő mosoly, mire a csóka: 'Ezért kérlek ezt add oda Daniel Radcliffenek'
_nevet.gif  _nevet.gif Azért vágott olyan fejet, mert azt hitte TAAJ rá mondta, hogy a legjobb brit színész, miközben pedig nem, mert a scriptet oda kellett adnia Danielnek.  biggrin.gif 
Ez a lényeg.  biggrin.gif

Akkor a végét jól sejtettem, de a többi az csak úgy egy két szavasan jött át!
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. január 07. 17:12 #379
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.07. 17:05)
Akkor a végét jól sejtettem, de a többi az csak úgy egy két szavasan jött át!

Én az elejét és a végét értettem és átjött a poén! Egy-két Ruperthez intézett kérdést nem értettem kristálytisztán a pasi akcentusa miatt. biggrin.gif
Egész nap Rupert fején röhögök! Haláli az a fej _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, RoseAnn
2011. január 07. 17:20 #380
- törölt felhasználó -    
Látjátok, ez a jó Rupertben. A szemei beszélnek helyette. Ha már szövege nincs .. Az pedig kimondottan nem hátrány egy színésznél, ha a szemei tudnak 'beszélni' helyette smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: funny18, Dancsy, Catherine
59 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok