Van itt olyan emberke aki hozzám hasonlóan rajong érte?
Rupert Grint
2010. szeptember 27. 22:23
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Én rajongok érte, mint a legtöbb HP szereplőért... : )
Sajnos még nem láttam nem HP-s szerepbe, mert egyszer meg akartam nézni tőle egy filmet, de nem töltődött be... nem is lényeg hanem, h így nem tudok más filmes dolgáról véleményt mondni. Szerintem a HP-ben fantasztikusan játsza a szerepét el sem tudnám képzelni más színésszel.
Sajnos még nem láttam nem HP-s szerepbe, mert egyszer meg akartam nézni tőle egy filmet, de nem töltődött be... nem is lényeg hanem, h így nem tudok más filmes dolgáról véleményt mondni. Szerintem a HP-ben fantasztikusan játsza a szerepét el sem tudnám képzelni más színésszel.
2010. szeptember 27. 22:33
Idézet (RoseAnn @ 2010.09.27. 22:23)
Én rajongok érte, mint a legtöbb HP szereplőért... : )
Örülök hogy más is tudja Rupert milyen nagyszerű színész. Én már láttam minden filmjét, és azt kell mondjam, ritka tehetséges színész. Kellemes csalódás volt látni a Cherrybomb című filmben. Nem láttam többé Ront a képernyőn.
Szerintem Rupertnek jól áll a komédia és örülök annak hogy a soronkövetkező projektje megint egy komédia lesz mert neki az az erőssége
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. december 01. 13:30
Rupert December 25-én látható lesz a tévében sajnos nem nálunk, de legalább látható valamiben. BBC 1 és BBC HD Come Fly with me, magyar idő szerint este 11 és fél 12 között. Come fly with me egy brit comedy lesz, egy repülőtéri dolgozók kalandjait bemutató 6 részes sorozat és ha minden igaz Rupert az első részben lesz benne. Annyira örülök ennek
Dancsy
2010. december 01. 20:12
Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 13:30)
Rupert December 25-én látható lesz a tévében sajnos nem nálunk, de legalább látható valamiben. BBC 1 és BBC HD Come Fly with me, magyar idő szerint este 11 és fél 12 között. Come fly with me egy brit comedy lesz, egy repülőtéri dolgozók kalandjait bemutató 6 részes sorozat és ha minden igaz Rupert az első részben lesz benne. Annyira örülök ennek

BBC 1-en sorozat? Ez csak jót jelent
2010. december 01. 20:47
Idézet (csipkefa @ 2010.12.01. 20:12)
BBC 1-en sorozat? Ez csak jót jelent 
David Walliams és Matt Lucas lesz a sorozat főszereplője
2010. december 05. 18:41
Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 13:30)

Nekünk sajnos csak BBC Entertainment van.
2010. december 05. 19:18
Idézet (Dancsy @ 2010.12.05. 18:41)
Nekünk sajnos csak BBC Entertainment van. 
Ott csak később lesz. De karácsony napján már elérhető lesz bizonyos helyeken
2010. december 05. 19:29
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 19:18)
Ott csak később lesz. De karácsony napján már elérhető lesz bizonyos helyeken 
Reméltem is!
Épp ma szereztem meg a Cherrybomb-ot és a Wild Target-et és ha lesz időm megnézem
2010. december 05. 19:31
Idézet (funny18 @ 2010.12.05. 19:29)
Reméltem is!
Épp ma szereztem meg a Cherrybomb-ot és a Wild Target-et és ha lesz időm megnézem
Én Cherrybomboz néztem néhány napja. Rupert olyan laza abban a filmben, hogy arra nincsenek szavak. Végre valami non-HP projekt. Ideje volt, hogy a WB elengedje szegény szerencsétlent
Dancsy
2010. december 05. 19:37
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 19:31)
Én Cherrybomboz néztem néhány napja. Rupert olyan laza abban a filmben, hogy arra nincsenek szavak. Végre valami non-HP projekt. Ideje volt, hogy a WB elengedje szegény szerencsétlent 
Nem bírtam ki és bele-belenéztem
Én még a Sofőrleckét láttam anno az HBO-n tőle és az tetszett, mert végre nem a kis édes Ron Weasley-t láttam magam előtt, hanem egy felnőtt férfit. Örülök annak is, hogy nem valami negédes, nyáltól csorgó filmszerepekben alakít ügyetlen karaktereket, hanem komoly drámákban brillírozik
2010. december 05. 20:13
Idézet (funny18 @ 2010.12.05. 19:37)
Nem bírtam ki és bele-belenéztem
Én még a Sofőrleckét láttam anno az HBO-n tőle és az tetszett, mert végre nem a kis édes Ron Weasley-t láttam magam előtt, hanem egy felnőtt férfit. Örülök annak is, hogy nem valami negédes, nyáltól csorgó filmszerepekben alakít ügyetlen karaktereket, hanem komoly drámákban brillírozik
De azért remélem, nem akarja otthagyni a vígjátékok világát.
A hétre tervbe van véve, hogy megnézem az összes eddigi filmjét, mármint a nem HP-seket. De lehet, hogy tartok egy HP maratont is, még elválik.
kateblock
2010. december 05. 21:51
Idézet (Dancsy @ 2010.12.05. 20:13)
De azért remélem, nem akarja otthagyni a vígjátékok világát.
Úgy imádom, mikor vicces, na meg én a vígjátékokat szeretem a leginkább.
A hétre tervbe van véve, hogy megnézem az összes eddigi filmjét, mármint a nem HP-seket. De lehet, hogy tartok egy HP maratont is, még elválik.
Szerintem nem fogja hanyagolni. A komédia mindig közel állt hozzá és lássuk be, jól is áll neki. Én láttam a Thunderpants filmet is, és MÉG MOST úgy tűnik, hogy a komédia jobban áll neki. Attól tartok nagyon beskatulyázzák majd, pedig én tudom, és ti is, hogy Rupertben több is van.
A Cherrybomb filmmel el vagyok ragadtatva de nem hiszem, hogy tudok a szívemre hallgatni, igazából, hogy teljesít egy drámában, túl elfogult vagyok ezzel kapcsolatban. Annyira vártam, hogy legyen belőle DVD, utána pedig hogy láthassam végre valamiben, ami nem HP. Félre értés ne essék, szerintem Rupert nagyon tehetséges és nem kételkedem a tehetségében csak nem tudom mi áll jól neki. Ha a komédiánál marad, nekem akkoris megfelel. Alig várom már, hogy lássam a Come fly with me-ben és az Eddie-s filmben is de utána már jobban örülnék egy drámának, művészfilm vagy bármi csak ne fantasy. Azt egyébként ő sem szeretné. Olvastam egy interjúban
Ha már interjúknál tartunk, én azt hallottam, hogy egyszer felkérték a triót hogy szerepeljenek az Óz a nagy varázsló ausztráliai filmváltozatában. Mit gondoltok milyen szerepet osztottak volna szegényre?
Dancsy
2010. december 05. 22:20
|
|
funny18epiphany |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 21:51)
Félre értés ne essék, szerintem Rupert nagyon tehetséges és nem kételkedem a tehetségében csak nem tudom mi áll jól neki. 
Szerintem még ő sem tudja, hogy milyen stílusú filmekben szerepeljen. Próbálgatja szárnyait és ez így helyes, mert legalább nem lehet beskatulyázni (bár sokaknak fog Ron maradni
Idézet
Ha már interjúknál tartunk, én azt hallottam, hogy egyszer felkérték a triót hogy szerepeljenek az Óz a nagy varázsló ausztráliai filmváltozatában. Mit gondoltok milyen szerepet osztottak volna szegényre?
Én így elsőre a Madárijesztőre vagy a Gyáva oroszlánra gondoltam, de inkább a Madárijesztő lenne aki szívet akar magának azt hiszem.
Csetlő-botló figura.
2010. december 05. 22:29
Idézet (funny18 @ 2010.12.05. 22:20)
Szerintem még ő sem tudja, hogy milyen stílusú filmekben szerepeljen. Próbálgatja szárnyait és ez így helyes, mert legalább nem lehet beskatulyázni (bár sokaknak fog Ron maradni
)
Én így elsőre a Madárijesztőre vagy a Gyáva oroszlánra gondoltam, de inkább a Madárijesztő lenne aki szívet akar magának azt hiszem.
Csetlő-botló figura.
Csetlő-botló figura.
Pontosan, még ő sem tudja és szerintem most ész nélkül elvállal mindent, csak ne Ron legyen ami jó is így. Valaki dobja már meg egy magabiztos, igazi bad boy szereppel, egy olyannal, aki őrült módjára viselkedik
És igen, Madárijesztőnek akarták, felkérték őket a szerepre, aztán Rupertnek azt mondták, hogy lehet még sem lesz így jó, egy ideig semmi visszajelzés, aztán kiderült, hogy találtak egy nála 'szebbet' de be akarták tenni Dan helyére, Bádogembernek és azóta semmilyen visszajelzés, ismételten.
2010. december 05. 22:38
|
|
funny18epiphany |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 22:29)
szerepeljen valami történelmi filmben, királyként
Ez tetszik. Szavazzuk meg királynak! Támogatom, bár lassan tényleg királyi pozícióba emeljük itt a fórumon
Idézet
aztán kiderült, hogy találtak egy nála 'szebbet' de be akarták tenni Dan helyére, Bádogembernek és azóta semmilyen visszajelzés, ismételten. 
Nála szebb Madárijesztő nem lenne
Danből hamarabb kinézem
2010. december 05. 22:48
Idézet (funny18 @ 2010.12.05. 22:38)
Ez tetszik. Szavazzuk meg királynak! Támogatom, bár lassan tényleg királyi pozícióba emeljük itt a fórumon
Én látom magam előtt, ahogyan ül a trónon és lazán csettint az ujjaival, kiabálván: 'gimme some food. I'm hungry' vagy 'find me that thief who has eaten all my cookies'
Nem, tényleg. Komoly uralkodó is lehetne egy ilyen történelmi-dráma filmben. Áll az asztalnál, fején koronával, néz le egy tervre: 'Yes, we'll hunt them from down coz they don't expect us to do so' utána 'clever sorted, now lemme sleep'
2010. december 06. 14:47
Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 21:51)
Igen, és valami olyasmit mondott, hogy azóta se tudja, hogy mi van azzal a szereppel.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.