A beawesomeintead.com rajongói blog indított idén útjára egy tisztelettevő kört az Így jártam anyátokkal című sorozatnak, és a Neil Partick Harris által alakított Barney Stinsonnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nemzetközileg ünneplik a sorozat mottóját
2010. szeptember 26. 22:45
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Egész jó hangja van Neilnek!
HIMYM
2010. szeptember 27. 13:14
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Szerintem egyébként magyarok közül nem sokan lesznek, de én azért megpróbálom beiktatni azt is
És valóban Neil hangja nagyon jó, sok helyen megcsillogtatta már ezt a tehetségét is. Pl mint amit rheuska is említett.
És valóban Neil hangja nagyon jó, sok helyen megcsillogtatta már ezt a tehetségét is. Pl mint amit rheuska is említett.
2010. szeptember 27. 14:50
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Én tuti kiöltözök. Valaki nem tud egy jó szabót? Olyan illegálisat, amilyen barneynak van, és ami nőit is készít!
2010. szeptember 27. 15:09
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Ez tök jó ötlet! Én is kiöltözök, persze én inkább kosztümöt veszek fel. Csak biztos jó sokan megnéznek majd, ha egyedül megyek ünneplőbe. Valakit be kéne szerveznem a baráti körömből.
2010. szeptember 27. 16:19
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Szerintem is jó.
2010. szeptember 27. 16:34
ez annyira megható hogy a példaképemnek szentelnek egyx napot tuira kiöltözök:'(

ijen csodás emberek is vannak
ijen csodás emberek is vannak
2010. szeptember 27. 20:14
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
öltözz ki Ted!!!
xD Öltözzünk ki emberek, persze a fan-ok
én tuti kiöltözök 13.-án
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: