Justin Bieber beköltözhet a hálószobába is!
2010. szeptember 27. 14:39
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
szeretem Justin-t, de ezt kihagyom!!xD
2010. szeptember 27. 14:46
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
gáz
2010. szeptember 27. 14:48
|
Citty98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 129342 offline
|
Cool!! nekem kéne egy de sajnálnák vele betakarozni vagy nem is tom de azért ágynemű huzatba :s inkább egy poló vagy bögre, imádom justint de azért kicsit olyan gyerekesnek tartanám ha nekem a szobámba olyan takaró lenni
xD
2010. szeptember 27. 15:06
Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúj én inkább Adam-est vennék
2010. szeptember 27. 15:25
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Hát ez naon lol! xD Zuhanyfüggöny!
Kell egy nekem is!
Én amugy Adam Lambertestől este rémálmot álmodnák. Ezt ök jó és egyben röhejes! xD Bár iyleneket nem vennék, mert sztem si ygerekes, de egy bögre vagy vmi kisebb tárgyat megvennék!
2010. szeptember 27. 15:34
omg!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez durva nekem aztán nem kellene:O
ez durva nekem aztán nem kellene:O
2010. szeptember 27. 15:36
nkem kell de most mondják mérnem akkor mikóó megjelenik igy semmi értelme asse tom miko vehetem meg :@
2010. szeptember 27. 15:42
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Ez már kezd nagyon sok lenni. Kicsit nagyon beteges.
A falra aggatott poszterek, meg a CD-k teljesen normális dolgok, hozzá tartoznak egy kamasz életéhez, de hogy az én apám biztos szívrohamot kapott volna, ha NKOTB-s zuhanyfüggöny várta volna a fürdőszobában, az is holtbiztos! Én nem vennék ilyet a gyerekemnek, és nem is fogok! Le kellene már állni ezzel a nagy sztárolással, mert nem hiszem, hogy jó vége lesz. Totál belelovalják a 10-15 éves lányokat ebbe a hülye Bieber-lázba és aztán majd kezdődnek a tragédiák. Már várom az első "öngyilkos lett a rajongó" hírt.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: