Justin Bieber beköltözhet a hálószobába is!
2010. október 03. 12:32
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
de hülyeség...-.-
2010. október 04. 18:12
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Jeezusom...nem olvasom el ezt a cikket mert elhaanyom magam!...soha az eeletben nem kellen Justin Bieberos berendezees!
Fuuj
Fuuj
2010. október 04. 22:02
|
|
trixy525 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 557 Csatolások: 109 Azonosító: 130902 offline
|
uff. hát én ha meglátnék egy iet tuti lehánynám.. szánalmas. legközelebb nem is tudom, talán már jb-s tangát meg melltartókat meg plüssmacikat fognak csinálni, vagy mi????? XD
bocs ha ezzel megsértek valakit, nem áll szándékomban csak egyszerűen nem bírom a srácot... -.-
bocs ha ezzel megsértek valakit, nem áll szándékomban csak egyszerűen nem bírom a srácot... -.-
2010. október 06. 11:29
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Stop.
Mióta rocksztár?
Haha...
Amúgy szegény antikkal nem törődnek? x( Mondjuk nekem aztán édes mindegy... De ez már komolyan beteges. Már mindenütt ott van, félek kimenni az utcára, a neten is csak óvatosan böngészem, TV-n is megválogatom milyen műsort nézek. Asszem nekem fóbiám van ettől a kölyöktől.
2010. október 06. 11:32
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Idézet (BeWhisper @ 2010.09.28. 19:37)
én bemegyek a boltokba és addig ütöm baltával-láncfűrésszel-csákánnyal-buzogánnyal-baseball ütővel-fúróval..stb. ráöntök olajat és felgyújtom az egész boltot...kb. ennyit tennék vele. bogecco: ott a pont 
Én is pont így terveztem, de kételkedem, hogy lenne hozzá erőm, hogy véghez is vigyem.
2010. október 19. 14:55
Idézet (Weronycaaa_69 @ 2010.10.04. 18:12)
Jeezusom...nem olvasom el ezt a cikket mert elhaanyom magam!...soha az eeletben nem kellen Justin Bieberos berendezees!
Fuuj
Fuuj
Én is utálom Justint,rohadtul,de ne az én cikkemnél fejtegesd,hogy milyen szar az írományom,csak mert te hánysz Justin-tól...
2010. november 07. 18:07
Na neeee, már megint azok a szörnyű rémálmaim...És lássátok! Valóra váltak!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: