Így próbál fiatalabbnak tűnni Sharon Stone?
2010. szeptember 27. 19:40
Szerintem annyira azért nem durva. Valljuk be, hogy Gaga azért milliószor jobban überelni Sharont az öltözködésből kifolyólag.
2010. november 05. 10:48
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
sugárzik róla az öregség
egyszerűen nem bírom ezeket a nyanyákat, akik már úgy félnek az öregedéstől, mint a haláltól!
ez a kor velejárója, úgyse tehet ellene semmit igazán! tisztességesen is meg lehet öregedni, nem ilyen "30-asnak álcázom magamat" dologgal!
egyszerűen nem bírom ezeket a nyanyákat, akik már úgy félnek az öregedéstől, mint a haláltól!
2010. november 05. 10:51
hát ez a haj inkább azt sugalja hogy nézzétek én egy 52 éves nő vagyok nem mint azt hogy egy fiatalos anyuka
2010. december 04. 12:51
pfffff
cccccc
bujjon mán el fiatal az az lesz aki nem 70 éves vagy mit tom mennyi hanem aki tizenvalamennyi
cccccc
bujjon mán el fiatal az az lesz aki nem 70 éves vagy mit tom mennyi hanem aki tizenvalamennyi
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: