Álmok topic!
2010. november 20. 20:51
Én nemrég álmodtam azt, hogy Marilyn Manson(!) lebukott(!) az én osztályomba, én meg odamentem hozzá és elkértem a telefonszámát. Végül tök jól kijöttünk
2010. november 20. 22:48
Én egyszer Mischa Bartonnal összevesztem, aztán kibékültem.
Bár sokszor álmodtam már sztárral, mint egyszer Rihannával voltam a buszon. Múltkor pedig azt álmodtam, hogy Lady Gaga Magyarországon volt, kértem tőle valamit, valószínűleg egy autogramot. És több, mint 2 méter volt, és úgy beszólt nekem. Annyira rossz volt.
Bár sokszor álmodtam már sztárral, mint egyszer Rihannával voltam a buszon. Múltkor pedig azt álmodtam, hogy Lady Gaga Magyarországon volt, kértem tőle valamit, valószínűleg egy autogramot. És több, mint 2 méter volt, és úgy beszólt nekem. Annyira rossz volt.
1 felhasználónak tetszik:
Vikici
2010. november 20. 22:51
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Miley Cyrussal
A mi kis falunkban koncertezett aztán az egyik bnőmet szúrta ki magának...:S
azztán elsírtam magam és a bnőm durván visszautasította Mileyt és azt mondta h "ott ül a legnagyobb rajongód és te velem császkálsz?? azt hittem rögtön kiszúrod a legnagyobb rajongódat de te mégis egy potyát szúrtál ki..."
Igazából ez az álom nem Mileyról szólt hanem a barátságról
A mi kis falunkban koncertezett aztán az egyik bnőmet szúrta ki magának...:S
azztán elsírtam magam és a bnőm durván visszautasította Mileyt és azt mondta h "ott ül a legnagyobb rajongód és te velem császkálsz?? azt hittem rögtön kiszúrod a legnagyobb rajongódat de te mégis egy potyát szúrtál ki..."
Igazából ez az álom nem Mileyról szólt hanem a barátságról
2010. november 21. 11:57
Én egyszer azt álmodtam h Lady Gaga meztelenül járkál az utcán xD
2010. november 21. 12:02
Egyszer,még a Csillag Születik 2.idején azt álmodtam,hogy Brash Bence nálunk volt,tök jól kijöttünk,de műteni kellett,sikerült, de autogramot már nem tudtam kérni,mindig ilyenkor,az aláírásos résznél felébredek...
Sztárral elég sokszor álmodtam, volt már HP-s,Twilight-os,és TVD-s is
RiaRia14
2010. december 02. 20:41
Engem egyszer egy indián kergetett
2010. december 11. 19:58
|
|
RiaRia14Wica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 118 Azonosító: 132049 offline
|
úgylátom vannak fura álmaitok. XD
Alizgirl98
2011. január 02. 15:18
ja meg egyszer Bieberrel-_-" de csak azt hogy repült az égen
Alizgirl98
2011. január 02. 18:04
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nekem sem volt még
2011. január 02. 18:31
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
nekem eddig nem nagyon volt
de engem meg ilyen nem is tudom kik kergettek a Mamámék udvarába
olyan kis izék xD rajzolt valamik
de engem meg ilyen nem is tudom kik kergettek a Mamámék udvarába
olyan kis izék xD rajzolt valamik
2011. január 14. 14:54
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
Sétálgattam az utcán amikor látom, hogy velem szembe jön Selena Gomez és Justin Bieber(akit egyébként utálok). Én csak ott álltam és tátogtam. Odajöttek hozzám és Justin elővett egy papírt és egy tllat hogy adjon egy autogrammot, mert azthitte, hogy kérni fogok tőle. Én meg félrelöktem és azt mondtam hogy: menj arráb te hülye, nekem Selena kell.
2011. január 15. 17:02
uh hát én általában a kedvenc sorozataimba képzelem bele magam és tök jól kijövök a meglévő szereplőkkel, csak aztán ha rányitsz Jared Padaleckire (Odaát (supernatural) egyik főszereplője) zuhanyzás közben, nem fog pirospacsizni veled
2011. január 15. 17:06
|
|
TVDfan_The First Ŧσrbєร Doρρeℓgängεr™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 2545 Csatolások: 172 Azonosító: 137894 offline
|
Az új a fiú aki az osztályba jött, kiderült csak azért, mert egészen óvoda óta figyel engem, és a megszállottam...
Örülök, hogy felébredtem, mert megakart ölni...
Örülök, hogy felébredtem, mert megakart ölni...
2011. január 15. 17:10
hogy miley a házunkba volt, és apukámmal(aki nagyon rühelli vm-ért)ördögvillázott
2011. január 15. 17:16
Idézet (Nelly-fan @ 2011.01.15. 16:55)
wáó!
imádom Kevint,én szívesen álmodtam volna ezt
imádom Kevint,én szívesen álmodtam volna ezt
Hát én rendesen rosszul voltam, amikor felébredtem.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.