Idézet (Pandus @ 2010.09.26. 13:25)
Szerintem nem igaz, hogy a külsőt jobban nézték, mint a tudást. Hiszt Németh Katicát akkor miért engedték volna akkor tovább ha annyira számítana a külső?
A Megasztárról annyit, hogy engem hihetetlenül irritál Eszenyi Enikő, meg Mester Tamás, Tilla, Claudia, mondjuk legjobban Mester Tamás, nem hinném, hogy ő többet letett volna az asztalra, mint Geszti Péter. Arról nem is beszélve, hogy tegnap belenéztem X-factor után, és azokat szavazták ki, akik egész jók voltak.
Amúgy nem tudja valaki hogy hívták azt a nőt, aki ismerte Keresztes Ildikót, és mégis kiejtették? Nah az szerintem nem volt jó döntés, ő nagyon jó volt. Speciel többre tartom, mint a Vastag testvéreket, pláne az idősebbiket, aki múltkori adásban hihetetlenül színpadiasan adta elő a számot amit énekelt, igaz, meg is mondták neki...
Én sem, meg szerintem senki senm úgy értette, hogy a külsőt jobban nézik. A külső is csak egy szempont több egyéb mellett ami figyelembe vehető. Katica olyan baromi jól énekelt elsőre, hogy fel sem merült, hogy kieshet. Tóth Vera és a Pa-dö-dö is bizonyított a hangjával, tehetségével
Szerk: Azt hiszem Báder Mária akire gondolsz, bárénekesnő.