és én nagyon szeretem
Te szeretnél érintőképernyős telefont?
2012. január 09. 21:27
|
|
zsuzsyevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.14. Hozzászólás: 401 Csatolások: 72 Azonosító: 36969 offline
|
Idézet (Katttah @ 2012.01.04. 20:57)
nekem is érintőképes telefonom van "tapi teli"
és én nagyon szeretem
és én nagyon szeretem
Ma 3- hete hogy nekem is van. És nagyon tetszik
2012. január 09. 21:50
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Nekem több mint 2 éve érintőképernyős van, először volt egy LG most meg egy Samsung Galaxy...!
Engem csak régen érdekelt milyen a telóm, kb 13-14 évesen, azóta már egyáltalán nem érdekel, felőlem lehet egy tégla telóm is, ha tudok vele telefonálni akkor jó nekem az is...!
Max egyedül GPS miatt jók ezek a telók, más miatt engem nem vonz...ez van
Ha nem kaptam volna ezt a 2 telefont, akkor nekem megfelelt volna még jó sokáig a Nokiám...na mindegy
Engem csak régen érdekelt milyen a telóm, kb 13-14 évesen, azóta már egyáltalán nem érdekel, felőlem lehet egy tégla telóm is, ha tudok vele telefonálni akkor jó nekem az is...!
Max egyedül GPS miatt jók ezek a telók, más miatt engem nem vonz...ez van
Ha nem kaptam volna ezt a 2 telefont, akkor nekem megfelelt volna még jó sokáig a Nokiám...na mindegy
2012. február 15. 20:33
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
már van.Samsung gt-s5230 van bordóba
2012. február 24. 15:51
Nekem is az van, mert régebben én is ilyenre vágytam.. Bár bevallom szívesen lecserélném egy olyan "sok gombos" telefonra.
2012. február 24. 17:39
|
|
CottonCandy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.31. Hozzászólás: 562 Csatolások: 108 Azonosító: 162972 offline
|
neem.
nekem nem jön be.
2012. február 24. 20:39
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Nekem már van, több mint 1 éve. Különösebben nincsen vele semmi bajom, csak az az egy, hogy olyan kicsi a memóriája. Kb. 10 db fényképet tudok rárakni meg 3 videót és 1 db zenét... ennyi. Több már nem is fér rá. De majd az évzárón, ha semmiből sem lesz 3-asom, akkor kapok egy új telefont, szóval...
2012. február 24. 20:41
Nekem az van, és nagyon elégedett vagyok vele: megbízható, gyors és szép is, ráadásul van rajta net.
2012. február 24. 20:53
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Nekem két éve az van, és nagyon szeretem. Eddig csak egyszer törtem be a képernyőjét..
De 10.000-ért lecserélték a képernyőt.. Apu nagyon örült..
Rózsaszín, mert meglepi volt, és nem tudták, hogy milyen színűt akarok, úgyhogy elhozták a "leglányosabbat"..
Van rajta kb. 300 zene, és 100 kép, úgyhogy a memója is sokat bír.
Jah és net is van rajta..
Úgyhogy a suliban is tudok Starityzni szünetekben..
Rózsaszín, mert meglepi volt, és nem tudták, hogy milyen színűt akarok, úgyhogy elhozták a "leglányosabbat"..
Van rajta kb. 300 zene, és 100 kép, úgyhogy a memója is sokat bír.
Jah és net is van rajta..
Úgyhogy a suliban is tudok Starityzni szünetekben..
2012. február 24. 23:23
Nem. Őszintén szólva jobban húz a szívem a kilencvenes évek téglafonjai, az antennás mobilok, valamint a fekete-fehér (vagy épp színes) Siemensek felé.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.

0 felhasználónak tetszik: