„Vampires suck” tábla a Jonas Brothers-turnén
2010. szeptember 26. 18:15
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
XD Ashley csak színész nem vámpír XD ááá ez annyira rossz poén volt srácok... Másrészről meg Joe nem azzal jár akivel akar??
2010. szeptember 26. 19:05
|
|
Kit-tus96why don't you like me? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 1605 Csatolások: 34 Azonosító: 124273 offline
|
egyetértek Alice-Crispy-vel .. még annyit hozzátennék hogy azért mert Joe kivel van együtt az nem azt jelenti h más személy lett .. más hiresség
2010. szeptember 26. 19:15
|
|
Nick Jonas fan1.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 124144 offline
|
Ez tök ó XD
Megérdemelte Ashley...
És jól tette Demi hogy mosolygotXD:)
Megérdemelte Ashley...
És jól tette Demi hogy mosolygotXD:)
2010. szeptember 26. 23:17
|
|
dfreak |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1959 Csatolások: 0 Azonosító: 129705 offline
|
Én meg Demi L. -t nem kedvelem, és ezzel szemben Ahleyt kurvára bírom, és vannak ilyen hülye buta rajongók, akikhez nem jut el az információ, hogy most nem Jemi van, hanem Jashley. Jó lenne már belátni.
Szerintem meg Deminek kéne ilyen kis üzeneteket képzelni, mert Disneyen szerintem egy kalapszar az egész.
2010. szeptember 26. 23:21
|
|
dfreak |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1959 Csatolások: 0 Azonosító: 129705 offline
|
De különös, hogy most hirtelen Jashley lett, sokan kezdik megutálni őt.
Ez elég gáz... és Demi se tette túl magát Joen. xD Nekem mondjuk aztán mindegy, hogy Jemi lesz újból, úgy is mind a kettő nem szimpatikus.
2010. szeptember 26. 23:36
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Amikor egy lány összejön Joeval, vagy bármelyik Jonas taggal, az lesz a világ legutáltabb személye... most komolyan, mire jó ez? Nem kéne azért megutálni, mert most éppen vele van. Utána meg jönnek a sablonos dumák, hogy "kár, hogy szakítottak, kezdtem megszeretni..".
2010. szeptember 27. 15:41
|
|
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline
|
cintia0023,
én pl nem azért utálom, mert joe-val van. az ilyen tipusú rajongást már rég kinőttem. azért nem szimpi, mert látom a róluk készült képeket, és egyiken sem látom őket mosolyogni, egyszerűen nem tűnnek boldognak. nem tom, hogy csak 'jók az ágyban', és azért vannak együtt, vagy csak ilyen-olyan haszonból, de hogy nem szerelemből az biztos. ha egy olyan lányt látnék joe oldalán, akivel azt látom, hogy jól érzi magát és boldog, akkor őt tuti nem utálnám. összejöhetne már joe valami normális csajjal, aki két lábbal jár a földön és nincs eltelve magától...
én pl nem azért utálom, mert joe-val van. az ilyen tipusú rajongást már rég kinőttem. azért nem szimpi, mert látom a róluk készült képeket, és egyiken sem látom őket mosolyogni, egyszerűen nem tűnnek boldognak. nem tom, hogy csak 'jók az ágyban', és azért vannak együtt, vagy csak ilyen-olyan haszonból, de hogy nem szerelemből az biztos. ha egy olyan lányt látnék joe oldalán, akivel azt látom, hogy jól érzi magát és boldog, akkor őt tuti nem utálnám. összejöhetne már joe valami normális csajjal, aki két lábbal jár a földön és nincs eltelve magától...
2010. szeptember 27. 16:16
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
egyetértek cintia0023 és arra is gondoltam hogy demi rakatta ki vagy joe-t akarták húzni persze aki nem egy rajongó
2010. szeptember 27. 19:18
|
|
Indiana Evansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.28. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 128259 offline
|
én sose bírtam Ashley-t xD amugy nem nagyon érdekel hogy ki kivel jár
2010. szeptember 27. 19:22
|
|
Csaszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 395 Csatolások: 70 Azonosító: 129727 offline
|
Nekem jobban tetszett Joe Demivel. és mi az, hogy Ashley gúnyolódni kezdett Demin...
Nem ő tehetett a tábláról és egyébként is az a Jonas és Demi turnéja volt..mit szól bele..
Nem ő tehetett a tábláról és egyébként is az a Jonas és Demi turnéja volt..mit szól bele..
2010. szeptember 27. 20:18
|
|
Khloe94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 228 Csatolások: 0 Azonosító: 125351 offline
|
isteneem : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezen azért jót röhögtem.xd most mitkell húzni? joe és demi szakítottak. ezmár túlvan tárgyalva,de demi még mindig ezen rágódik... lehet hogy rosszul esett neki,de sztem már továbbkéne lépnie,és ha ennyire bejön neki aza rob vagy ki,akkor hajrá...
ezen azért jót röhögtem.xd most mitkell húzni? joe és demi szakítottak. ezmár túlvan tárgyalva,de demi még mindig ezen rágódik... lehet hogy rosszul esett neki,de sztem már továbbkéne lépnie,és ha ennyire bejön neki aza rob vagy ki,akkor hajrá...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: