Mazsorett
2010. szeptember 25. 22:59
|
|
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline
|
Mivel egyre több mazsorettcsoport alakul országszerte, úgy gondoltam, létrehozom ezt a topikot
Szerintem itt nagyon jól eltudnánk beszélgetni, azokkal is, akik csak szeretnének mazsorettezni, de nincs rá lehetőségük.
2011. február 10. 13:14
|
venandikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 1 Azonosító: 145135 offline
|
sziasztok!
LÁNYOKAT KERESÜNK SHOW – TÁNC MAZSORETT CSOPORTUNKBA!
AZ ORSZÁG EGYIK LEGNEVESEBB SPORTEGYESÜLETÉNEK TAGJAKÉNT GARANTÁLT A SZÍNVONALAS FELLÉPÉSEKEN, VERSENYEKEN VALÓ FOLYAMATOS RÉSZVÉTEL!
ELSŐSORBAN OLYAN LÁNYOK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK, AKIK RENDELKEZNEK AZ ALÁBBI ELŐKÉPZETTSÉGEK VALAMELYIKÉVEL:
- AEROBIK
- AKROBATIKUS ROCK & ROLL
- FITNESZ
- JAZZ BALETT
- MAZSORETT
- RSG
JELENTKEZÉS 16 ÉVES KORTÓL!
VÁLOGATÁST AZ ALÁBBI IDŐPONTOKBAN TARTUNK AZ FTC NÉPLIGETI SPORTTELEPÉN (VAJDA PÉTER UTCA):
FEBRUÁR 22. 19.30
FEBRUÁR 24. 19.30
(IGÉNY ESETÉN TOVÁBBI IDŐPONTOKBAN)
ELŐZETES JELENTKEZÉS EMAIL-BEN: VENANDIKA@HOTMAIL.COM
SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
LÁNYOKAT KERESÜNK SHOW – TÁNC MAZSORETT CSOPORTUNKBA!
AZ ORSZÁG EGYIK LEGNEVESEBB SPORTEGYESÜLETÉNEK TAGJAKÉNT GARANTÁLT A SZÍNVONALAS FELLÉPÉSEKEN, VERSENYEKEN VALÓ FOLYAMATOS RÉSZVÉTEL!
ELSŐSORBAN OLYAN LÁNYOK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK, AKIK RENDELKEZNEK AZ ALÁBBI ELŐKÉPZETTSÉGEK VALAMELYIKÉVEL:
- AEROBIK
- AKROBATIKUS ROCK & ROLL
- FITNESZ
- JAZZ BALETT
- MAZSORETT
- RSG
JELENTKEZÉS 16 ÉVES KORTÓL!
VÁLOGATÁST AZ ALÁBBI IDŐPONTOKBAN TARTUNK AZ FTC NÉPLIGETI SPORTTELEPÉN (VAJDA PÉTER UTCA):
FEBRUÁR 22. 19.30
FEBRUÁR 24. 19.30
(IGÉNY ESETÉN TOVÁBBI IDŐPONTOKBAN)
ELŐZETES JELENTKEZÉS EMAIL-BEN: VENANDIKA@HOTMAIL.COM
SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
2011. július 29. 13:20
|
|
gvilcsiLovatics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 1354 Csatolások: 36 Azonosító: 113068 offline
|
Én már 7 éve járok Mazsorettre én nagyon szeretem én Vésztőn tanulom.Mazsorett tanárunk Macskinné Poor Erzsébet.Mink 2 versenyen voltunk első volt Hajdúdorogon ott Ezüst oklevelet kaptunk.Utána Kiskunfélegyházán ott Kiemelt Aranyat kaptunk.Mink szeretünk versenyezni.Itt összesen 3 csoport van.
1 felhasználónak tetszik:
Beba13
2011. július 29. 14:46
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Én már 7 wagy 8 éwe mazsorttezek!! Szeretek meg minden de sztem mikor középiskolába mek abba hagyom!! Amúgy szoktunk menni wersenyekre meg egy csomó rendezwényen felléptünk már!! Nálunk 4 csoport wan!! Owisok,alsósok,felsősök és középiskolások!!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.