Fernando Alonso, Sebastian Vettel & Lewis Hamilton - Singapore GP 2010
2010. szeptember 25. 22:06
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Köszi a képeket!
Hát nem vagyok valami boldog az eredmény miatt: Massa kiesik, Alonso 1. De legalább Seb ott van, egy jó rajt és egyből minden rendben lesz.
Hát nem vagyok valami boldog az eredmény miatt: Massa kiesik, Alonso 1. De legalább Seb ott van, egy jó rajt és egyből minden rendben lesz.
2010. szeptember 25. 22:59
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.09.25. 22:06)
Köszi a képeket!
Hidd el, én sem örülök.
2010. szeptember 26. 19:37
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Kezd számomra Alonso baromira unszimpatikus lenni. Kiszáll a kocsiból és szinte istenként ünnepelteti magát. Remélem hamarosan ráfagy a mosoly az arcocskájára.
Az meg már kezd megszokott lenni hogy aki Webber-t meg akarja előzni az kiesik...
Az meg már kezd megszokott lenni hogy aki Webber-t meg akarja előzni az kiesik...
2010. szeptember 26. 19:41
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
KÖSZI!!!
Hajrá Alonso
, remélem összejön neki az idei VB-cím... Úgy örülnék neki... Hamilton sajnáltam, hogy kiesett.
Na és Kubica... Zseniális volt.
Hajrá Alonso
Na és Kubica... Zseniális volt.
2010. szeptember 26. 21:07
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Idézet (audrey @ 2010.09.26. 19:37)
Kezd számomra Alonso baromira unszimpatikus lenni. Kiszáll a kocsiból és szinte istenként ünnepelteti magát. Remélem hamarosan ráfagy a mosoly az arcocskájára.
Most nem azért,de mindenki ezt csinálja. És szerintem csak simán örül... De mindegy!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

4 felhasználónak tetszik: