A legszexibb, 21 alatti sztárok
2010. október 23. 15:16
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
hűha..első Taylor Swift?Imádom a csajt de azért Miley meg Selly is szebb nálla..Willow Smith? Ő még kislány.jaj anyámXD
2010. október 23. 18:52
|
|
csenii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.03. Hozzászólás: 504 Csatolások: 43 Azonosító: 134262 offline
|
a listával nmigen értek egyet.taylor nagyon szép,de sztem semmi szexi nincs benne.persze ezt a fiúk jobban el tudják dönteni.justinka a 2??úristen na ő aztán ha fiúszem ha lány akkor sem szexi,a lenyalt hajával.selenát előrébb tettem volna.chariceben sem látom méghogy a szépséget sem.xd.demi lovato és miley cyrus azok persze h rajta vannak,azok mindig mindenen rajta vannak,ha kell ha nem.sztem miranda se vmi gyönyörűség.nick jonas meg inkább aranyos,és joe a szexi.
én így állítottam volna össze az első helyeket,lécci ne támadjatok le,mert ez csak az én véleményem.
én így állítottam volna össze az első helyeket,lécci ne támadjatok le,mert ez csak az én véleményem.
2010. október 23. 19:07
Csenii joe nem 21 év alatti de sztem abba igazad van h Taylor szép de nem szexi
2010. október 29. 15:00
Ez komoly?! Dzsásztinka lett a második?! Tuti vki odament és fizetett h legyen benne egyáltalán a toplistában....a bravoban vt egy kép amin fürdőruhában van.....az unokaöcsémnek jobb teste van nála
2010. november 20. 23:58
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Hát nekem van ebben némi kivetni valóm, de Taylornak megjár az első hely és Selena meg szerintem a fiúk egyik kedvence. Demi, taylor momsen és miarnda cosgrove és seaun kingston meg nem tudom h kerültek ide.
2010. november 21. 00:01
Hát nem is tudom... Taylor jó helyen van, de a többi ellen van némi kifogásom.
2010. november 26. 16:18
úúúúú te jó ég!! ezt nem gondolják komolyan!!
szánalmas ez a lista és bibérke meg egy csicska!
2011. január 01. 23:10
Uristen:OTaylor Swift szexi lenne?én nem vetem észre:OSelenának kéne az elsőnek lenni és Deminek pedi a másodiknak és Justinak pedig a harmadiknak:P
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: