A legszexibb, 21 alatti sztárok
2010. október 01. 19:15
|
|
Klauu96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.19. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 127609 offline
|
Hát szerintem Taylor Swift elől hátul lapos. Selena szerintem gyönyörű. Bieber nem az ízlésemnek való...de be kell vallani csajok h jó pasi :/:D. Demi Lovato szerintem nem valami szép a vicsorításaával, de tökéletes az alakja. Mileynak pedig csodálatos alakja van de az arca nem valami szép.
Ez a vélemyényem Bocsi h ilyen hosszú lett
2010. október 02. 09:35
|
|
Urban Ninjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 127 Csatolások: 32 Azonosító: 124448 offline
|
Wondergirls? Ők azok akikre gondolok?? A koreai lány banda? Komolyan? Tök jó!!!
Nem tán kezdik felfedezni Ázsiát?! Nem ártana már!
2010. október 03. 15:47
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
több mint a feéről nem is hallottam 
am Sean Kingstone sexy??? télleg? ki szerint?
am Sean Kingstone sexy??? télleg? ki szerint?
2010. október 03. 19:08
|
Candy93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 135615 offline
|
Jééézus.... Aki ezt összerakta, az biztos pedofil... Bieber úgy néz ki mint ha 13 lenne, Swift sem szexi, hanem cuki, Greyson Chance 12 éves, Willow Smith is sztem 15 alatt van, Cody Simpson is kb 13... ezek lennének szexik? XD ezek csak aranyos kisgyerekek... És Taylor Lautner hol van? mert ő SZEXI
2010. október 04. 16:34
Hát mondjuk szerintem Miley jobban illene a második helyhez mint Justin Bieber helló ki szerint szexi justin bieber??szerintem nem az!!mondjuk szerintem Miley szebb mint Selena Gomez!
2010. október 04. 17:20
Sztem Sel szebb mint Taylor meg Justin.Meg Taylornak olyan kinai szeme van.Sel mag lehetne aZ 1.-ső.
2010. október 04. 17:44
szarintem Justinnak nem kéne ott lenii a listán inkább a női listákon legyen Sorry a Bieber rajongóknak......... és sztem Selenának kéne lenni az elsőnek és deminke 2.-nak
2010. október 04. 17:50
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
minden-fan:een ebben a Justinos cuccban egyeteertek veled 
sztem Taylor nagyon megerdemelte az elsoo helyet. De Demi feljebb kerulhetett volna pl a 2. helyre es Selena lehetett volna a 3. Es Nick is valamivel feljeb kerulhetet volna mondjuk a ... 4.-5. helyre ...Miley meg jo helyen van sztem
sorry Miley fanok
sztem Taylor nagyon megerdemelte az elsoo helyet. De Demi feljebb kerulhetett volna pl a 2. helyre es Selena lehetett volna a 3. Es Nick is valamivel feljeb kerulhetet volna mondjuk a ... 4.-5. helyre ...Miley meg jo helyen van sztem
2010. október 04. 17:51
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
En is Miley-fan vagyok de Miley akkor sem a legszebb :S
2010. október 05. 19:12
Szerintem Taylor Swift megérdemelte a pozícióját..de azért Demi Lovato mehetett volna előrébb is.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: