Nagyon örültem volna/örülnék egy báttynak, de lehet ez csak azért van, mert ponthogy azom nincs a négy közül.
Fiú- vagy lánytestvér?
2013. október 06. 11:51
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Nekem van egy 26 éves nővérem, egy 12 éves öcsém + egy 2 éves (fél)öcsém. Rajtuk kívül szintén 12 éves unokahúgom, akit a húgomnak tekintek.
Nagyon örültem volna/örülnék egy báttynak, de lehet ez csak azért van, mert ponthogy azom nincs a négy közül.
2013. október 06. 12:26
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Hát én egy 20-éves nővérrel lettem megáldva akit imádok,hiszen ritka bolond ami feldobja a napomat és magunk között egymást "idióta zsiráfoknak"nevezzük mert mindig csinálunk valami olyat ami mindkettőnknek feldobja az egész hetét és egy hétig csak azon viháncolunk...
2013. október 08. 15:38
|
|
A Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 211676 offline
|
Nekem van egy 7 éves öcsém vele nagyon jól kijövök. Ha húgom lenne valószínűleg állandóan vitatkoznék vele:D A fiúkkal valamiért amúgy is jobban kijövök, szóval fiútesó^^
2013. október 08. 19:11
Én egy lánytestvér szeretnék nagyon
) Egyébként egy bátyám és öcsém van
Szeretem Őket, de néha nehéz lánynak lenni köztük...
Kiskoromban is mindig a bátyám haverjaimmal lógtam és fociztam
2013. október 12. 13:01
Nincs testvérem, de ha lenne is, inkább fiúnak örülnék. De akkor inkább azzal lennék elfoglalva, hogy mivel szívathatom meg.
2013. október 22. 15:14
"Fiú-vagy lánytestvér?"
7 milliárdan vagyunk tesók, ennek a fele kínai.
7 milliárdan vagyunk tesók, ennek a fele kínai.
2013. október 23. 10:47
Van egy öcsém, húgom és nővérem. Örülnék, ha lenne egy bátyám.
2013. október 23. 14:41
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Nővérem van. 15 éves xD
2013. október 23. 19:06
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hm, egyértelműen lány tesó.
Kishúg.
2013. október 24. 17:19
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nekem egy öcsém van, de örülnék egy okos bátyónak
2013. október 26. 23:32
|
DreamgirlL24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 212270 offline
|
Nekem van egy nővérem, de örülnék egy 3. testvérnek is, a nem az mindegy..
2014. január 04. 21:01
1 batyam van de ha kivansagmusor lenne azt mondanam: "Koszonom szepen, nem kerem" de sajnos ez nem kivansagmusor
egy kis huginak orulnek akinek mindig lenne kinek meseljek h mi tortent velem szerelmi ugyek stb. es egyebkent olyan lenne mint a legjobb baratnom
megtanithatnam mindenre es en lennek az akire felnezne vagy esetleg peldakep lennek
csodalatos lenne de sajnos nem lehet mar
2014. január 08. 19:22
Mindig is akartam volna egy nővért,bátyát,húgot,öcsét.
Nővér: ..hogy tudja kivel fiúkról beszélni és hogy legyen valaki aki odaadja a ruháit.
Báty: ..hogy legyen ki elzavarja a fiúkat apával együtt,aki mindenkivel és mindennel szemben megvéd,és ő legyen az akire azt mondják,hogy "Nagyon helyes a bátyád!Irigyellek,hogy nap,mint nap vele vagy.Ő lenne az aki mindenkinek lehordaná a hazavitt barátomat csak,hogy megvédjen a csalódástól.
Húg: ..aki azt mondaná Igen!Ő a nővérem! és jól elhülyéskednénk,meg mindenen összevesznénk.
Öcs: ..akinek tanácsot tudnék adni a lányokkal kapcsolatban.
Én ez alapján is szeretném megszülni a gyermekeim.Vagy három gyermeket szeretnék,vagy ötöt.Attól függ.
A legtöbb embernek akinek tesója van nagyon utálja és bánja,hogy nem egyke.Én azt mondom,hogy ha egyke lennék akkor azt bánnád.Én nem szeretem rossz egyedül felnőni úgy,hogy nincs akivel-mint tesó- veszekedhetsz,beszélgethetsz,nevetgélhetsz stb.
Örülj,hogy van testvéred,mert így Te is és Ő is tudok kire számítani nagy korotokban.
Nővér: ..hogy tudja kivel fiúkról beszélni és hogy legyen valaki aki odaadja a ruháit.
Báty: ..hogy legyen ki elzavarja a fiúkat apával együtt,aki mindenkivel és mindennel szemben megvéd,és ő legyen az akire azt mondják,hogy "Nagyon helyes a bátyád!Irigyellek,hogy nap,mint nap vele vagy.Ő lenne az aki mindenkinek lehordaná a hazavitt barátomat csak,hogy megvédjen a csalódástól.
Húg: ..aki azt mondaná Igen!Ő a nővérem! és jól elhülyéskednénk,meg mindenen összevesznénk.
Öcs: ..akinek tanácsot tudnék adni a lányokkal kapcsolatban.
Én ez alapján is szeretném megszülni a gyermekeim.Vagy három gyermeket szeretnék,vagy ötöt.Attól függ.
A legtöbb embernek akinek tesója van nagyon utálja és bánja,hogy nem egyke.Én azt mondom,hogy ha egyke lennék akkor azt bánnád.Én nem szeretem rossz egyedül felnőni úgy,hogy nincs akivel-mint tesó- veszekedhetsz,beszélgethetsz,nevetgélhetsz stb.
Örülj,hogy van testvéred,mert így Te is és Ő is tudok kire számítani nagy korotokban.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: