Fiú- vagy lánytestvér?
2013. augusztus 13. 10:09
Nekem öcsém van, aki rohadt bosszantó néha, de imádom.
2013. augusztus 14. 12:23
Nekem két bátyám van, és imádom őket. Sose vágytam lányokra, és most már nem is hiszem hogy lesz.
2013. augusztus 15. 23:31
Egy bátyus és egy nővér.
Személy szerint szükségem van mind a kettőre, viszont nálunk annyira nem oszlanak meg a szerepek. A bátyámmal is ugyanúgy lehet beszélni a fiúkról, mint ahogy a nővéremmel is lehet bolondozni. Nagyon jó a kapcsolatom mindkettővel, csak sok az a több mint 10 év korkülönbség köztünk. Nekik mindig én leszek a 'gyerek'.
Az ekkora korkülönbségnek rengetek hátránya van - meg nyilván előnyei is, de azokat, ha egyedül vagy "a kicsi", akkor erősen tompítják a negatívumok. Márpedig én beleszülettem egy olyan családba, ahol egymagam vagyok a korosztályomban, mert még az unokatestvéreim is jóval idősebbek, az ő gyerekeik meg sokkal fiatalabbak.
Mivel mindig rengeteg időt töltöttem a nagyokkal (a tesóim haverjaival is) bizonyos szituációkban jobban esik az idősebbek társasága, viszont 17 évesen az ember nagyon is igényli a korabeliek társaságát, mert bár a problémák általában azonosak, a körülmények generációnként változnak és az emberek felnővén hajlamosak elfelejteni, hogy mikor ők voltak tizenévesek, nekik is ugyanolyan borzalmasak tudtak lenni a felnőtt szemmel aprónak tűnő tiniproblémák. Ez alapján eléggé kívülállónak érzem magam, nem tartozom se ide, se oda... De az is biztos, hogy testvérek nélkül még ennyire se lelném a helyem a világban, örülök, hogy ők vannak!
Személy szerint szükségem van mind a kettőre, viszont nálunk annyira nem oszlanak meg a szerepek. A bátyámmal is ugyanúgy lehet beszélni a fiúkról, mint ahogy a nővéremmel is lehet bolondozni. Nagyon jó a kapcsolatom mindkettővel, csak sok az a több mint 10 év korkülönbség köztünk. Nekik mindig én leszek a 'gyerek'.
Az ekkora korkülönbségnek rengetek hátránya van - meg nyilván előnyei is, de azokat, ha egyedül vagy "a kicsi", akkor erősen tompítják a negatívumok. Márpedig én beleszülettem egy olyan családba, ahol egymagam vagyok a korosztályomban, mert még az unokatestvéreim is jóval idősebbek, az ő gyerekeik meg sokkal fiatalabbak.
Mivel mindig rengeteg időt töltöttem a nagyokkal (a tesóim haverjaival is) bizonyos szituációkban jobban esik az idősebbek társasága, viszont 17 évesen az ember nagyon is igényli a korabeliek társaságát, mert bár a problémák általában azonosak, a körülmények generációnként változnak és az emberek felnővén hajlamosak elfelejteni, hogy mikor ők voltak tizenévesek, nekik is ugyanolyan borzalmasak tudtak lenni a felnőtt szemmel aprónak tűnő tiniproblémák. Ez alapján eléggé kívülállónak érzem magam, nem tartozom se ide, se oda... De az is biztos, hogy testvérek nélkül még ennyire se lelném a helyem a világban, örülök, hogy ők vannak!
2013. augusztus 15. 23:54
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Nekem egy öcsém van, elég nagy a korkülönbség köztünk, 10 év.
Egyébként mindig szerettem volna nővért, olyan jó lehet, ha van valakinek nővére.
Azt meg el se tudom képzelni, hogy bátyjám legyen.
Sajnos nekem sincs velem egykorú rokonom, amit nagyon bánok... Vagy idősebbek nálam (25-27 évesek) vagy túl fiatalok (5-7 évesek).
Sajnos nekem sincs velem egykorú rokonom, amit nagyon bánok... Vagy idősebbek nálam (25-27 évesek) vagy túl fiatalok (5-7 évesek).
2013. augusztus 16. 16:19
Nekem egy bátyám van, de szerencsére nem vagyunk rossz viszonyban. Viszont én jobban örülnék egy nővérnek, ő legalább tanácsokat tudna nekem adni (fiú ügyekben
)
2013. augusztus 18. 01:52
Nekem egy nővérem van, akit nagyon imádok, és nincs az a pénz, amiért lecserélném. Viszont mellette örülnék még pár fiútestvérnek, kicsinek, nagynak.
2013. augusztus 18. 16:03
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Nekem van egy öcsém és egy nővérem. Imádom őket, tűzbe mennék értük.
Viszont nagyon örültem volna, ha lenne egy bátyám, régen reménykedtem benne, hogy mint a filmekben megjelenik egyszer és kinyögi, hogy testvérek vagyunk. De nem fordult elő semmi ilyesmi és most már nem is bánom.
2013. augusztus 22. 03:21
Nekem két sokkal idősebb bátyám van, akiket természetesen nagyon szeretek.
2013. augusztus 22. 09:36
Egy nővérem, egy húgom és egy öcsém van. Nagyon örülnék, ha lehetne még egy bátyám is, de hát így alakult.
A nővérem több évvel idősebb nálam, így vele tudok komoly dolgokról is beszélgetni, meg 'nagyosabb' dolgokat csinálni. Az egyetlen hátrány az, hogy nincs olyan sokat itthon, mert vagy dolgozik vagy fősuliban van, vagy a barátaival. A húgom és köztem nincs sok korkülönbség, így vele vagyok a legtöbbet, bolondozunk, meg jól elvagyunk, de persze vele is veszekszem a legtöbbször. Az öcsém még kicsi, csak négy éves, vele ugye játszani szoktunk, amit ő akar. Szóval én nagyon szeretem a testvéreimet, jól érzem magam velük, bár nincs is sok nyugtom tőlük.
2013. augusztus 24. 11:42
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
nekem egy nővérem és egy bátyám is van de a nővéremmel jobb kapcsolatot ápolok mint a bátyámmal:)
2013. szeptember 05. 13:00
Két nővérem van, mind a kettő a féltestvérem. Imádom őket!!
2013. október 04. 16:54
Lánytesóm van, és nővér. Néha veszekszünk, de jól megvagyunk egymással.
2013. október 06. 11:47
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Idézet (Mrs. Frankenstein @ 2010.09.25. 18:05)
Ebben a topicban arról lenne szó, hogy szerintetek az a jobb, ha valakinek bátyja/öccse van, vagy ha nővére/húga?
Én valamiért oda vagyok a fiúktól, szóval én a hímekre szavaznék. Főleg, hogy van is egy bátyám, akit imádok!
Én valamiért oda vagyok a fiúktól, szóval én a hímekre szavaznék. Főleg, hogy van is egy bátyám, akit imádok!
100% bátty!Nekem is van és nagyon szeretem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: