George R.R. Martin : Azért mert hiába fantasy történeteket ír, a művei tele vannak az igazi élet nagy igazságaival. Ezenkívül fordulatos kiszámíthatatlan, mindig meg tud lepni valami újjal.
Sherrilyn Kenyon : Szintén imádom a történeteit, mert annyi minden fontos dologra próbálnak tanítani minket. A könyveiben a legfontosabb értékek a barátok, a család és a szerelem, ami iszonyat szimpatikus számomra.
Julia Quinn : Ő az a írónő, aki megvalósította a lehetetlen. Megszerette velem a történelmi romantikusokat. Quinn előtt utáltam az ilyen kosztümös filmek alaptörténeteiül szolgáló könyveket, de a Bridgerton sorozat felnyitotta a szememet, hogy azokban a korokban is történhettek érdekes dolgok.
Kedvenc íród, költőd, könyved, versed
2013. június 07. 06:37
Balázs Ágnes: Nagyon édesek és izgalmasak a Lufi-könyvei.
Stephenie Meyer: Az Alkonyat sorozatot imádom tőle(könyvben jobbak, mint filmben), éppen arra készülök, hogy A burok című könyvet kivegyem a könyvtárból(már ha bent van).
J. K. Rowling: A Harry Potter könyveit egyszerűen imádom, nagyon jól ír, érdekes és tele van váratlan fordulatokkal. A HP könyvek azok, amiket sose tudok megunni, már 3x elolvastam az összes részt.
Louis Sachar: Még csak egy könyvét olvastam, a David nem hagyja magát címűt, azonban ez a könyv nagyon megtetszett, hiszen aranyos és tanulságos, ugyanakkor teljes mértékben jellemzi a mai 15 év körüli gyerekeket is, és rengeteg olyan rész van benne, aminél bárki magára ismerhet.
Stephenie Meyer: Az Alkonyat sorozatot imádom tőle(könyvben jobbak, mint filmben), éppen arra készülök, hogy A burok című könyvet kivegyem a könyvtárból(már ha bent van).
J. K. Rowling: A Harry Potter könyveit egyszerűen imádom, nagyon jól ír, érdekes és tele van váratlan fordulatokkal. A HP könyvek azok, amiket sose tudok megunni, már 3x elolvastam az összes részt.
Louis Sachar: Még csak egy könyvét olvastam, a David nem hagyja magát címűt, azonban ez a könyv nagyon megtetszett, hiszen aranyos és tanulságos, ugyanakkor teljes mértékben jellemzi a mai 15 év körüli gyerekeket is, és rengeteg olyan rész van benne, aminél bárki magára ismerhet.
2013. június 07. 10:25
Nálam négy abszolút nyerő író van. Elsőként megemlíteném a drágalátos Meg Cabot-ot, miatta vált számomra szenvedélyessé az olvasás. Imádom a könyveit, mindegyikben van valami különleges és kellemes hangulatú. Másodikként ott van Jacqueline Wilson, az Ő köteteit is nagyon imádom, némelyik igazán nagy hatással volt rám. Leiner Laura neve szerintem mindenki számára ismerős lehet, a Szent Johanna gimi által ismertem meg (amit a mai napig imádok), de én nem ragadtam le itt, hanem elolvastam a további könyveit. Hát mit mondjak, fantasztikusak. És végül, aki tényleg nagyon nagy hatással volt rám: Jay Asher. A tizenhárom okom volt című könyve egész egyszerűen zseniálisra sikeredett, bármikor elkezdhetném falni újra a sorokat. Szerelmes lettem ebbe a könyvbe, de tényleg. Elolvastam a többi regényét is, és hát úristen. Szerintem minden idők legjobb írója, számomra legalábbis az. Van egy gondolata, amit csodásan papírra tud venni, és ez varázslatos dolog, mondjon bárki bármit.
2013. június 07. 13:39
- J.R.R. Tolkien
- Banana Yoshimoto
- George Orwell
- Maurice Druon
- Anne Rice
Ők azok, akiktől bármikor bármit el tudok olvasni.
- Banana Yoshimoto
- George Orwell
- Maurice Druon
- Anne Rice
Ők azok, akiktől bármikor bármit el tudok olvasni.
2013. június 07. 20:23
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Az elsődleges kedvenceim sorban.
Robin Maxwell - Egyszerűen imádom a könyveit, sőt, ahogy a kezembe kerül egy, úgy falom, mintha egy süti lenne. A felfogása és a szemlélete egyedi és sokszor merész, pont ezért szeretem, mert kiáll a saját véleménye mellett és nem is féli megmutatni őket. Kedvenc könyvet ki sem tudnék emelni tőle, Tudor korról szóló írási fantasztikusak, és a legjobbak. Mindenkinek ajánlom.
Tamora Pierce - És el is érkeztünk a kedvenc könyvemhez. Igaz, Robint írtam először, de őt íróként szeretem elsőként, az ő könyveinél van egy kvartett ami még az ő remekművein is felül kerekedik. Ez pedig a Nőstényoroszlán éneke. A történet is magával ragadó, izgalmas és kellőképpen romantikus is. 9.-es koromban olvastam ezt a műremeket, el nem tudom mondani, mennyit sírtam és nevettem az egyes jelenteken. A karakterek legtöbbjéről is bátran példát lehet venni, a történet is tanulságos.
C.S Lewis-Tíz éves koromban kezdtem olvasni a Narnia krónikáit, talán a kedvencem a Ló és kis gazdája rész. Az egyik legtanulságosabb mese, de nem csak gyerekeknek. Imádom, ahogy a vallást is beleszövi a történetbe.
Mellettük kedvelem még Meg Cabotot, a tinédzser korom legmeghatározóbb írónője volt, továbbá C. J. Sansomot, Kerstin Giert, Suzanne Collinst, és Cassandra Claret, Robert E. Howard, de Magyar írók között is sok kedvencem akad, de a legeslegnagyobbak mégis Jókai Mór és Gárdonyi Géza.
Robin Maxwell - Egyszerűen imádom a könyveit, sőt, ahogy a kezembe kerül egy, úgy falom, mintha egy süti lenne. A felfogása és a szemlélete egyedi és sokszor merész, pont ezért szeretem, mert kiáll a saját véleménye mellett és nem is féli megmutatni őket. Kedvenc könyvet ki sem tudnék emelni tőle, Tudor korról szóló írási fantasztikusak, és a legjobbak. Mindenkinek ajánlom.
Tamora Pierce - És el is érkeztünk a kedvenc könyvemhez. Igaz, Robint írtam először, de őt íróként szeretem elsőként, az ő könyveinél van egy kvartett ami még az ő remekművein is felül kerekedik. Ez pedig a Nőstényoroszlán éneke. A történet is magával ragadó, izgalmas és kellőképpen romantikus is. 9.-es koromban olvastam ezt a műremeket, el nem tudom mondani, mennyit sírtam és nevettem az egyes jelenteken. A karakterek legtöbbjéről is bátran példát lehet venni, a történet is tanulságos.
C.S Lewis-Tíz éves koromban kezdtem olvasni a Narnia krónikáit, talán a kedvencem a Ló és kis gazdája rész. Az egyik legtanulságosabb mese, de nem csak gyerekeknek. Imádom, ahogy a vallást is beleszövi a történetbe.
Mellettük kedvelem még Meg Cabotot, a tinédzser korom legmeghatározóbb írónője volt, továbbá C. J. Sansomot, Kerstin Giert, Suzanne Collinst, és Cassandra Claret, Robert E. Howard, de Magyar írók között is sok kedvencem akad, de a legeslegnagyobbak mégis Jókai Mór és Gárdonyi Géza.
2013. június 15. 13:32
|
|
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline
|
Leinr Laura
2013. június 15. 14:55
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Danielle Steel
2013. június 17. 08:36
Darren Shan: Életemben nem olvastam még olyan nagyszerű könyveket, mint az ő vámpírkönyvei. Egyszerűen fantasztikusak. A könyv olvasása során volt, hogy tépett az ideg(mint a szereplőket), volt, hogy sírós hangulatom lett, és volt, mikor mosolyogva olvastam. Eddig egy könyv sem váltott ki belőlem ennyi érzelmet, ilyen erősen meg főleg nem. Lenyűgöz, hogy Darren Shan úgy tud írni, ahogy sokan csak szeretnének. Ez egy adottság neki. Olyan érdekesen ír le minden részletet, és az emberek(ez esetben vámpírok, vérszipolyok és törpék) külsejét is úgy írja le, hogy megjelennek az olvasó szeme előtt, és már-már az illatukat/szagukat is maga elé tudja képzelni az olvasó. Ami, valljuk be, elég hatalmas szó.A váratlan fordulatoknál(ami sok van) csak lestem, hogy akkor ez most hogy van és miért?! Életemben nem olvastam még olyan könyvet, amit ennyire élveztem, ami ennyire tetszett, és ami ennyire jól volt megírva. Na ezért ő a kedvencem.
2013. június 18. 21:22
|
|
Lillokaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 53 Csatolások: 2 Azonosító: 203982 offline
|
Agatha Christie
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. június 19. 09:39
Darren Shan, Leslie L. Lawrence
2013. június 20. 00:18
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Oscar Wilde, azért mert maga volt a két lábon járó művészet
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. június 23. 21:02
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
Leiner Laura (szerintem ha véleményt kéne írnom akkor az ide nem biztos hogy kkiférne, mert túl sokmindent szeretnék egyszerre írni)
MERT: szeretjukazirononket
MERT: szeretjukazirononket
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.