Elveszve a fantasy világában
2010. szeptember 27. 14:54
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Tényleg jó lett a cikk. Úgy 10-12 éve magam is fanatikus rajongó voltam, akinek állandóan egy bizonyos színészen járt az agyacskája...
Még az órák többségén is. Nagyon odavoltam, meg vissza. Álmodoztam én is ezerrel... "Megvalósíthatatlan" terveket szövögettem, stb. Viszont meg sem fordult a fejemben, hogy ezért öngyilkos legyek pl.
2010. szeptember 27. 23:04
|
|
*S*Star* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.04. Hozzászólás: 760 Csatolások: 0 Azonosító: 95033 offline
|
Hát...én nem vagyok az a "hű de rajongó" típus. Attól, hogy szeretek egy filmet/könyvet, nem jelenti azt, hogy felvásárolom a fél internetet "mindegy mi, csak rajta legyen a színész/logó" jelmondattal.
Szeretek "álmodozni" (leginkább akkor szoktam amikor utazok valahova) hiába vagyok már túl a tini korszakon. Szerintem ez nem baj...sőt, pár jó történetet is írtam már belőle. És a fantasy könyveket is szeretem, az egyik kedvenc kategóriám. Viszont ezek nem jelentik azt, hogy nem élnék a valós világban.
Nyugodtan lehet mosolyogni, de szerintem a világ érdekes és szép. Csak meg kell tanulni nyitott szemmel járni. És ahelyett, hogy sokan a képzelgésüknek szentelik az idejüket, energiájukat...szerintem inkább utazzanak. Nem kell rögtön a világ másik felére. M.o-n is vannak szép helyek. Ha pedig mennek, akkor vigyék a barátokat vagy a családot...vagy mindkettőt.
Szeretek "álmodozni" (leginkább akkor szoktam amikor utazok valahova) hiába vagyok már túl a tini korszakon. Szerintem ez nem baj...sőt, pár jó történetet is írtam már belőle. És a fantasy könyveket is szeretem, az egyik kedvenc kategóriám. Viszont ezek nem jelentik azt, hogy nem élnék a valós világban.
Nyugodtan lehet mosolyogni, de szerintem a világ érdekes és szép. Csak meg kell tanulni nyitott szemmel járni. És ahelyett, hogy sokan a képzelgésüknek szentelik az idejüket, energiájukat...szerintem inkább utazzanak. Nem kell rögtön a világ másik felére. M.o-n is vannak szép helyek. Ha pedig mennek, akkor vigyék a barátokat vagy a családot...vagy mindkettőt.
2010. szeptember 28. 17:11
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
szerintem teljesen igaza van ennek a cikknek...bár én edward hejett jacobot mondanék
2010. szeptember 29. 13:50
|
|
Viktoryavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 129240 offline
|
huh..ez azért durva lenne..én szeretem az Alkonyatot és a Vámpírnaplókat is de azért annyira nem ho órán ábrándozzak meg rosszakbb legyenek a jegyeim... majd ha hazaértem
(akkor se enyire)
2010. október 02. 10:48
|
|
szmötyikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 264 Csatolások: 16 Azonosító: 123360 offline
|
hm... én ish egyfolytában álmodozom... a barátaim szerint egy igazi álmodozó vagyok és a saját álomvilágomban élek.. de még sem vagyok depis vagy vmi.. : D és a jegyeim ish jók.. szval ez nem mindenkire igaz.. de azért tanulságos cikk
2010. október 03. 16:49
|
|
iamblankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 129771 offline
|
Na végre egy értelmes cikk a sok Justin Bieber-hír mellett
Nagyon jó a megfogalmazás, csak attól félek, hogy a legtöbb, már-már betegesen fanatikus lányon csak az idő és az elmúlás segíthet, amikor lehet, hogy már késő lesz...
2010. október 05. 17:57
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Mindig is voltak lökött tyúkok. Elvis is "dicsekedhetett" pár ezer hasonló rajongóval. Egy Beatles koncerten meg szabályosan elájultak a csajok ha Paul rájuk kacsintott. Ez már nem egészséges. Szomorú, hogy egyesek összekeverik a mesét a valósággal.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. október 15. 20:29
|
|
trixy525 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 557 Csatolások: 109 Azonosító: 130902 offline
|
jó cikk
én imádom a twilightot meg minden de nem vagyok ennyire oda zárva. én a valóságban élek és csak néha fantáziálok, de akkor sem úgy hogy bárcsak ott lennék meg minden. nekem itt jó, bár nem vok menő meg a suli legjobb csaja meg minden de jól beilleszkedtem, sokan bírnak és vannak barátaim és ez nekem bőven elég.
2010. október 22. 20:13
|
|
Zsóófiii96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 136963 offline
|
Wow... 
Szuper cikk
Szuper cikk
2010. december 06. 16:59
Én szeretem az ilyesmit,de azért nem nevezném magam fanatikusnak,nem élek álomvilágban.
2010. december 13. 22:24
|
|
coninaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 139383 offline
|
nagyon jó a cikk. Büszke lehetsz magadra hogy ilyen szépen tudsz fogalmazni.
A tavaly nyaramra nem is emlékszem, csak arra amit én képzeltem el. Nem a világra figyeltem csak egy képzeletvilágra mait én teremtettem. ÉS igazad van. Nem jó abban a világban élni. Miota "felébredtem" sokkal többet vagyok az anyukámmal meg a barátaimmal és sokkal jobb a való világ mint az elképzelt.
Rettentő jo cikk.
A tavaly nyaramra nem is emlékszem, csak arra amit én képzeltem el. Nem a világra figyeltem csak egy képzeletvilágra mait én teremtettem. ÉS igazad van. Nem jó abban a világban élni. Miota "felébredtem" sokkal többet vagyok az anyukámmal meg a barátaimmal és sokkal jobb a való világ mint az elképzelt.
Rettentő jo cikk.
2011. január 25. 14:25
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
ez durva
2011. július 07. 11:58
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
" Érthető, hogy a fájdalmad hatalmas, a világ kegyetlen, s te csak egy porszem vagy. Viszont egy egyenlő rangú, de teljesen egyedi homokszem. Te is születtél valami csodás dologra. Hidd el, az élet nem csak csupa rosszból, szenvedésből áll. Igen is szép, és színes. Találd meg, fedezd fel miben vagy jó!"
erről a szépről ez jut eszembe: lady gaga: born this way
erről a szépről ez jut eszembe: lady gaga: born this way
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.