No igen! Nekem is már elegem van „harapj, meg robert!” mondatokból és sajnálom azokat az embereket, akik nem tudják megkülönböztetni az álomtól a valóságot. Hisz az élet olyan gyorsan elrepül, nem kéne ilyen primitív álmodozásokra pazarolni.
Egyébként nekem nagyon úgy tűnik, hogy ezt a cikket más oldalról másolták.
Elveszve a fantasy világában
2010. szeptember 25. 16:50
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
2010. szeptember 25. 16:51
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
zombeeStar: hasonlót akartam írni... egyetértek!
2010. szeptember 25. 16:51
Idézet (wildgirl @ 2010.09.25. 16:46)
Ez a cikk olyan mint a NEON!XD
De én Adam Lamberttel vok így...:S
De én Adam Lamberttel vok így...:S
Órán elábrándozol? Az gáz. Az is más ha álmodsz vele vagy egy fárasztó nap után ágynak dőlsz és elképzeled hogy ott csápolsz egy koncertjén de ha körülötte éled a világodat és ő határozza meg a döntéseidet akkor ott már nagyon nagy gáz van.
2010. szeptember 25. 16:55
xxangi20xx talán a boldogveg.blospot.hu -n olvashattad, mert annak is én vagyok a vezetője. Amúgy ez a cikk az iskolaújságunkban fog megjelenni, Tatabányán.
Ezt én saját tapasztalatból írtam, mert nem szeretném, ha más is olyan mélyre süllyedne, mint én. Még szerencse, hogy vannak barátaim és nagyszerű családtagjaim. Nekem az írás és a zene segített még.
Ezt én saját tapasztalatból írtam, mert nem szeretném, ha más is olyan mélyre süllyedne, mint én. Még szerencse, hogy vannak barátaim és nagyszerű családtagjaim. Nekem az írás és a zene segített még.
1 felhasználónak tetszik:
Timicsy008
2010. szeptember 25. 16:59
egyébként itt találjátok meg a cikk eredeti változatát (azóta már alakítottam rajta): http://boldogveg.blogspot.com/2010/09/cikkem.html
2010. szeptember 25. 16:59
Idézet (zombeeStar @ 2010.09.25. 16:46)
tulajdonképpen az a legnagyobb baj hogy a média irányítja az embereket. Mit vegyél,nézz,hallgass,olvass,egyél stb. Ha már egyszer így is tudnak manipulálni egyszerű beleragadni egy világba ami nem is létezik. Bár szerintem nem minden esetben csak azért történnek meg az ilyen dolgok, például ha valakinek nem tetszik a saját élete és pont egy olyan könyvet olvas, nem véletlen hogy a könyv történetébe fog menekülni a saját élete elől. A fanságról csak annyit hogy veszélyes ha valaki ennyire azzá válik de az esetek többségében sőt általában kinövik ezt a hatalmas imádatot. Én álmodozó típus vagyok de megvan a saját határvonalam a képzeletem és a valódi életem közt
Egyébként tényleg szép cikk
Haver, ott a pont
Magam sem tudtam volna jobban kifejezni. A média erőltetné mindenkire amit tud de ennek nem szabad bedőlni. Álmodozni meg rajongani lehet, azzal nem ártasz senkinek, magadnak sem de valahol meg kell húzni egy vonalat.
2010. szeptember 25. 17:09
|
|
HiperFunnyBoyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 131286 offline
|
Nagyon jó cikk,nagyon teccik:DSzerencsére nekem nincs iylen gondom,én is ábrándozós típus vagyok de elzárom a "saját" világomat a valóvilágtól
2010. szeptember 25. 17:13
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Hmmm...
Álmodozni nem baj!Nem baj ha ábrándozol a kedvencedről,színészedről,énekesedről.Amikor fiatalabb voltam én is gyakran álmodoztam h milyen lenne ha Ben Affleck v.Paul Walker ott lenne velem.De én maradtam a realitás talaján.Mindig is tudtam h ez csak gyerekes rajongás.Bár most 24 éves vagyok és igaz ami igaz(
) oda+vissza vok Robert Pattinson-ért és Kellan Lutz-ért, de azért most is tudom h csak "rajongok" értük.Szeretem őket mint színészeket és mint embereket,bírom a filmjeiket és Rob hangját különösen szeretem(nem tom ti h vtok vele,de engem nagyon megnyugtat,mikor haza érek a melóból és fáradt vok csak bekapcsolom az MP3-at és hallgatom)(
)!!!
Én is olvasok Twilight,Rob,sőt Kellan fanfic-eket és vannak közöttük nagyon nagyon jók.
Ilyenkor az író kicsit oda képzeli magát,mi lenne HA...!
Ez nem feltétlenül káros.De vannak akik sajnos túlságosan beleélik magukat!Nekik(sokuknak,sztem)segítségre lenne szüksége.Ismerek egy-két lányt akik nagyon el vannak szállva a földtől.Ők igazán fanatikusok és már nem tudják +különböztetni a valóst a valótlantól.Lehet h bunkón hangzik,de már ajánlottam nekik dilidokit!!!
Bocsi,kicsit huhh...ez lett sztem az eddigi leghosszabb komim!De ezt muszáj volt leírnom.
Am nagyon jó cikk lett,eltalált!!!KOMOLYAN!!
Reméljük h sokak szemét nyitja majd fel!!!
Álmodozni nem baj!Nem baj ha ábrándozol a kedvencedről,színészedről,énekesedről.Amikor fiatalabb voltam én is gyakran álmodoztam h milyen lenne ha Ben Affleck v.Paul Walker ott lenne velem.De én maradtam a realitás talaján.Mindig is tudtam h ez csak gyerekes rajongás.Bár most 24 éves vagyok és igaz ami igaz(
Én is olvasok Twilight,Rob,sőt Kellan fanfic-eket és vannak közöttük nagyon nagyon jók.
Ilyenkor az író kicsit oda képzeli magát,mi lenne HA...!
Ez nem feltétlenül káros.De vannak akik sajnos túlságosan beleélik magukat!Nekik(sokuknak,sztem)segítségre lenne szüksége.Ismerek egy-két lányt akik nagyon el vannak szállva a földtől.Ők igazán fanatikusok és már nem tudják +különböztetni a valóst a valótlantól.Lehet h bunkón hangzik,de már ajánlottam nekik dilidokit!!!
Bocsi,kicsit huhh...ez lett sztem az eddigi leghosszabb komim!De ezt muszáj volt leírnom.
Am nagyon jó cikk lett,eltalált!!!KOMOLYAN!!
2010. szeptember 25. 17:17
Mindenkinek kell legyen egy alma z a normalis!!!
2010. szeptember 25. 17:17
2010. szeptember 25. 17:18
2010. szeptember 25. 17:51
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Nagyon jó cikk! Le a kalappal.
Szerencsére én nem estem még át soha a ló túloldalára és nem is tudom elképzelni, hogy milyen lehet így élni.
Remélem sokan elolvassák a cikked és gratulálok, hogy megjelenik az iskolaújságunkban is. Rendszeresen írsz oda amúgy?
Szerencsére én nem estem még át soha a ló túloldalára és nem is tudom elképzelni, hogy milyen lehet így élni.
Remélem sokan elolvassák a cikked és gratulálok, hogy megjelenik az iskolaújságunkban is. Rendszeresen írsz oda amúgy?
2010. szeptember 25. 17:59
Fuller, most kezdtem, októberben jelenik meg az első szám. Nyolc cikkem lesz benne, beleértve ezt is.
2010. szeptember 25. 18:05
Én például sosem álmodozok Vanessa Hudgensről , csak simán szeretem:) És ő a példaképem:)Szerintem ebben nincs semmi rossz..Csakha túlzásba visszük
2010. szeptember 25. 18:10
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (AliceCarror @ 2010.09.25. 17:59)
Fuller, most kezdtem, októberben jelenik meg az első szám. Nyolc cikkem lesz benne, beleértve ezt is.
Gratulálok akkor még egyszer.
2010. szeptember 25. 18:49
Kelsey remélem segítettem
| Fuller, igen, közlöm őket
2010. szeptember 25. 18:49
Kelsey remélem segítettem
| Fuller, igen, közlöm őket
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.