Starity

Elveszve a fantasy világában

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 25. 16:50 #21
xxangi20xx
xxangi20xx
☆StarDust☆

StátuszI lost my mind long ago... down that yellow brick road...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1890
Csatolások: 247
Azonosító: 124044
No igen! Nekem is már elegem van „harapj, meg robert!” mondatokból és sajnálom azokat az embereket, akik nem tudják megkülönböztetni az álomtól a valóságot. Hisz az élet olyan gyorsan elrepül, nem kéne ilyen primitív álmodozásokra pazarolni.
Egyébként nekem nagyon úgy tűnik, hogy ezt a cikket más oldalról másolták.
2010. szeptember 25. 16:51 #22
Alice-Crispy
Alice-Crispy
Jortegloria

Státusz: )
Hozzászólás: 1394
Csatolások: 12
Azonosító: 114049
zombeeStar: hasonlót akartam írni... egyetértek!
2010. szeptember 25. 16:51 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (wildgirl @ 2010.09.25. 16:46)
Ez a cikk olyan mint a NEON!XD
De én Adam Lamberttel vok így...:S

Órán elábrándozol? Az gáz. Az is más ha álmodsz vele vagy egy fárasztó nap után ágynak dőlsz és elképzeled hogy ott csápolsz egy koncertjén de ha körülötte éled a világodat és ő határozza meg a döntéseidet akkor ott már nagyon nagy gáz van.
2010. szeptember 25. 16:55 #24
- törölt felhasználó -    
xxangi20xx talán a boldogveg.blospot.hu -n olvashattad, mert annak is én vagyok a vezetője. Amúgy ez a cikk az iskolaújságunkban fog megjelenni, Tatabányán.
Ezt én saját tapasztalatból írtam, mert nem szeretném, ha más is olyan mélyre süllyedne, mint én. Még szerencse, hogy vannak barátaim és nagyszerű családtagjaim. Nekem az írás és a zene segített még.
1 felhasználónak tetszik: Timicsy008
2010. szeptember 25. 16:59 #25
- törölt felhasználó -    
egyébként itt találjátok meg a cikk eredeti változatát (azóta már alakítottam rajta): http://boldogveg.blogspot.com/2010/09/cikkem.html
2010. szeptember 25. 16:59 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (zombeeStar @ 2010.09.25. 16:46)
tulajdonképpen az a legnagyobb baj hogy a média irányítja az embereket. Mit vegyél,nézz,hallgass,olvass,egyél stb. Ha már egyszer így is tudnak manipulálni egyszerű beleragadni egy világba ami nem is létezik.  Bár szerintem nem minden esetben csak azért történnek meg az ilyen dolgok, például ha valakinek nem tetszik a saját élete és pont egy olyan könyvet olvas, nem véletlen hogy a könyv történetébe fog menekülni a saját élete elől. A fanságról csak annyit hogy veszélyes ha valaki ennyire azzá válik de az esetek többségében sőt általában kinövik ezt a hatalmas imádatot. Én álmodozó típus vagyok de megvan a saját határvonalam a képzeletem és a valódi életem közt  smileeee.gif Egyébként tényleg szép cikk

Haver, ott a pont beer.gif
Magam sem tudtam volna jobban kifejezni. A média erőltetné mindenkire amit tud de ennek nem szabad bedőlni. Álmodozni meg rajongani lehet, azzal nem ártasz senkinek, magadnak sem de valahol meg kell húzni egy vonalat. smileeee.gif
2010. szeptember 25. 17:09 #27
HiperFunnyBoy
HiperFunnyBoy
új tag

Státusz"Szerelemben s háborúban mindent szabad"
Hozzászólás: 52
Csatolások: 0
Azonosító: 131286
Nagyon jó cikk,nagyon teccik:DSzerencsére nekem nincs iylen gondom,én is ábrándozós típus vagyok de elzárom a "saját" világomat a valóvilágtól
2010. szeptember 25. 17:13 #28
Emcsike
Emcsike

StátuszA valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó. "Albert Einstein"
Hozzászólás: 843
Csatolások: 1
Azonosító: 40288
Hmmm... dry.gif dry.gif
Álmodozni nem baj!Nem baj ha ábrándozol a kedvencedről,színészedről,énekesedről.Amikor fiatalabb voltam én is gyakran álmodoztam h milyen lenne ha Ben Affleck v.Paul Walker ott lenne velem.De én maradtam a realitás talaján.Mindig is tudtam h ez csak gyerekes rajongás.Bár most 24 éves vagyok és igaz ami igaz( biggrin.gif ) oda+vissza vok Robert Pattinson-ért és Kellan Lutz-ért, de azért most is tudom h csak "rajongok" értük.Szeretem őket mint színészeket és mint embereket,bírom a filmjeiket és Rob hangját különösen szeretem(nem tom ti h vtok vele,de engem nagyon megnyugtat,mikor haza érek a melóból és fáradt vok csak bekapcsolom az MP3-at és hallgatom)( wub.gif )!!!
Én is olvasok Twilight,Rob,sőt Kellan fanfic-eket és vannak közöttük nagyon nagyon jók.
Ilyenkor az író kicsit oda képzeli magát,mi lenne HA...!
Ez nem feltétlenül káros.De vannak akik sajnos túlságosan beleélik magukat!Nekik(sokuknak,sztem)segítségre lenne szüksége.Ismerek egy-két lányt akik nagyon el vannak szállva a földtől.Ők igazán fanatikusok és már nem tudják +különböztetni a valóst a valótlantól.Lehet h bunkón hangzik,de már ajánlottam nekik dilidokit!!! sad.gif
Bocsi,kicsit huhh...ez lett sztem az eddigi leghosszabb komim!De ezt muszáj volt leírnom. smileeee.gif
Am nagyon jó cikk lett,eltalált!!!KOMOLYAN!! thumbsup.gif Reméljük h sokak szemét nyitja majd fel!!! mellow.gif
2010. szeptember 25. 17:17 #29
- törölt felhasználó -    
Mindenkinek kell legyen egy alma z a normalis!!!
2010. szeptember 25. 17:17 #30
- törölt felhasználó -    
2010. szeptember 25. 17:18 #31
- törölt felhasználó -    
2010. szeptember 25. 17:51 #32
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Nagyon jó cikk! Le a kalappal. meghajolo.gif
Szerencsére én nem estem még át soha a ló túloldalára és nem is tudom elképzelni, hogy milyen lehet így élni.
Remélem sokan elolvassák a cikked és gratulálok, hogy megjelenik az iskolaújságunkban is. Rendszeresen írsz oda amúgy?
2010. szeptember 25. 17:59 #33
- törölt felhasználó -    
Fuller, most kezdtem, októberben jelenik meg az első szám. Nyolc cikkem lesz benne, beleértve ezt is.
2010. szeptember 25. 18:02 #34
- törölt felhasználó -    
nagyon izgatott vagyok biggrin.gif Nekem ez az álom
2010. szeptember 25. 18:05 #35
- törölt felhasználó -    
Én például sosem álmodozok Vanessa Hudgensről , csak simán szeretem:) És ő a példaképem:)Szerintem ebben nincs semmi rossz..Csakha túlzásba visszük
2010. szeptember 25. 18:07 #36
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Ez most annyira igaz volt...Nagyon!
2010. szeptember 25. 18:10 #37
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet (AliceCarror @ 2010.09.25. 17:59)
Fuller, most kezdtem, októberben jelenik meg az első szám. Nyolc cikkem lesz benne, beleértve ezt is.

Gratulálok akkor még egyszer. beer.gif Kár, hogy nem országos újságban lesz, hogy el tudjam olvasni. Felrakod majd a blogodra őket? blush.gif
2010. szeptember 25. 18:49 #38
- törölt felhasználó -    
Kelsey remélem segítettem smileeee.gif | Fuller, igen, közlöm őket smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Fuller
2010. szeptember 25. 18:49 #39
- törölt felhasználó -    
2010. szeptember 25. 18:49 #40
- törölt felhasználó -    
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!