thx, de én alkoholt többet nem iszok..
pizza az jó, éhes is vagyok, de inkább lefeszem, mert semmi nincs itt lenn most
jóccakát
OFFTopic IV
2010. október 24. 00:56
2010. október 24. 01:00
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Na szép... Én mindig így járok basszus
Hatalmas a forgalom, mondom oké, beköszönök. Rég jártam erre és a többi. Erre síri csönd, és hulla szag...
2010. október 24. 01:01
Idézet (heartless @ 2010.10.24. 00:56)
thx, de én alkoholt többet nem iszok..
jóccakát
jóccakát
Jó éjt.
Idézet (PuMiToO @ 2010.10.24. 01:00)
Hatalmas a forgalom, mondom oké, beköszönök. Rég jártam erre és a többi. Erre síri csönd, és hulla szag...
Én itt vagyok.
1 felhasználónak tetszik:
heartless
2010. október 24. 01:02
|
|
mano2Totya™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.26. Hozzászólás: 2606 Csatolások: 20 Azonosító: 26245 offline
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.10.24. 01:00)
Ez mindig így van szombaton... addig van élet, amíg meg nem kezdődnek ezek a tehetségkutatók... utána a csapat fele eltűnik, aki marad az folyamatosan arról beszél, hogy ki a kedvence, aztán mindenki lefekszik aludni...
2010. október 24. 01:04
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Júj, szia .KT.! Téged is rég láttalak
Minap megnéztelek fb-on utólagos engedelmeddel.
Tiszteletem mano (a kettest elhagyom, ha nem gond) úr! Mi még nem ismerjük egymást. Becsületes nevem Bendegúz (
)! De szólíts csak Puminak.
Tiszteletem mano (a kettest elhagyom, ha nem gond) úr! Mi még nem ismerjük egymást. Becsületes nevem Bendegúz (
2010. október 24. 01:06
|
|
mano2Totya™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.26. Hozzászólás: 2606 Csatolások: 20 Azonosító: 26245 offline
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.10.24. 01:04)
Júj, szia .KT.! Téged is rég láttalak
Minap megnéztelek fb-on utólagos engedelmeddel.
)! De szólíts csak Puminak.
Nem gond, hogy elhagyod.
U.I.: Tetszett KT profilképe?
2010. október 24. 01:08
|
|
|
Jajj, Tomi vagyok, Isten ments, hogy Bendegúznak hívjanak, kis Indul a bakterház poén volt
Gondoltam már elég öregek vagyunk hozzá, hogy emlékezzünk rá
A profilkép ötletes
Saját szerzemény, vagy .KT. elgondolása?
Jut eszembe, beleolvastam a blogodba, tetszik, ahogy írsz, grat. hozzá!
A profilkép ötletes
mano2
2010. október 24. 01:12
|
|
mano2Totya™ |
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.10.24. 01:08)
Jajj, Tomi vagyok, Isten ments, hogy Bendegúznak hívjanak, kis Indul a bakterház poén volt
Gondoltam már elég öregek vagyunk hozzá, hogy emlékezzünk rá
A profilkép ötletes
Saját szerzemény, vagy .KT. elgondolása?
A profilkép ötletes
Nem vágtam a poént, annyira nem nagy favorit a film. Szóval ennek elég rendesen beugrottam.
A profilkép teljesen saját szerzemény, ötletes képei vannak a drágának, valahogy elkapott a művészi hajlam.
Jól tetted, hogy beleolvastál és köszönöm a véleményt.
PuMiToO
2010. október 24. 01:20
|
|
|
Nyugi. gyenge poén volt (a sör munkálkodik).
Köszönöm szépen a nevemre vonatkozó "bókot"
Jómagam is sokat PS-oztam régebben, de mostanság már nem nagyon, de tényleg ötletes a kép
Kell is a kreativitás a PS-hoz
Átérzem amit a blogolásról írsz
Én nemrég kezdtem el, de nagyon élvezem, igaz, hogy nekem is csak ismerőseim olvassák. Akiknek hálás is vagyok emiatt
(ez néhány Starity-s személynek is szól, szóval köszi nektek!)
Jómagam is sokat PS-oztam régebben, de mostanság már nem nagyon, de tényleg ötletes a kép
mano2
2010. október 24. 01:23
|
|
mano2Totya™ |
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.10.24. 01:20)
Nyugi. gyenge poén volt (a sör munkálkodik).
Kell is a kreativitás a PS-hoz
Én nemrég kezdtem el, de nagyon élvezem, igaz, hogy nekem is csak ismerőseim olvassák. Akiknek hálás is vagyok emiatt
(ez néhány Starity-s személynek is szól, szóval köszi nektek!)
Nah végre egy rokonlélek, aki megérti miről beszélek! Ezt már szeretem!
No para a poén miatt, így utólag (hogy megértettem) derültem rajta egyet.
Tetszenek az animációk a profilodon, van érzéked a dologhoz.
PuMiToO
2010. október 24. 01:30
|
|
|
Szerintem sokan átérzik ezt a blogolásos dolgot innen Starity-ről
Köszönöm szépen, igazából nem nagy szám egyik se, profilképekkel többet szórakoztam, oda nagyobb kreativitás kellett. Persze azok, se "hű de jók", de nem panaszkodom
Nos, programok terén főleg ImageReady, és PhotoScape, de mostanság elővettem egy rég használt programot is, a (macromedia, vagy adobe)Flash-t. Régen csináltam vele 1-2 weblapot, de tudásom már eléggé megkopott, de a neveket, ilyesmiket még csak-csak összehozom vele...
Jól eltűnt mindenki hallod-e
Nem panaszkodom, jól elbeszélgetünk, csak észrevétel!
Köszönöm szépen, igazából nem nagy szám egyik se, profilképekkel többet szórakoztam, oda nagyobb kreativitás kellett. Persze azok, se "hű de jók", de nem panaszkodom
2010. október 24. 01:35
|
|
mano2Totya™ |
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.10.24. 01:30)
Szerintem sokan átérzik ezt a blogolásos dolgot innen Starity-ről
Nos, programok terén főleg ImageReady, és PhotoScpae, de mostanság elővettem egy rég használt programot is, a (macromedia, vagy adobe)Flash-t. Régen csináltam vele 1-2 weblapot, de tudásom már eléggé megkopott, de a neveket, ilyesmiket meg csak-csak összehozom vele...
Nem panaszkodom, jól elbeszélgetünk, csak észrevétel!
Flasht én is tanultam / használtam, azzal lehet jó dolgokat alkotni tényleg!
Ilyenkor már nem sokan vannak fent, nagyon ritka amikor még ilyenkor is pörög az élet.
2010. október 24. 01:40
|
|
|
Köszönöm szépem ismét!
Utoljára OFF 2 idején voltam itt aktívan, akkor még nyár volt ugye, és hajnalig ment itt a duma a nyár végett... Ezért szokatlan nekem egy kicsit
OFF 1 viszont még egész más volt, alig voltunk maréknyian... Most már vagytok azért páran, ahogy láttam
Meg szombat is van, ezért nem értem csak, de tényleg nem panaszkodom!
Azt megkérdezhetem, hogy mit dolgozol? Jöhet privátba is, ha nem publikus, ha nagyon nem publikus, akkor elnézést a tolakodásért!
.KT.: Ugyan már... Olyan rég beszéltünk
Utoljára OFF 2 idején voltam itt aktívan, akkor még nyár volt ugye, és hajnalig ment itt a duma a nyár végett... Ezért szokatlan nekem egy kicsit
Azt megkérdezhetem, hogy mit dolgozol? Jöhet privátba is, ha nem publikus, ha nagyon nem publikus, akkor elnézést a tolakodásért!
.KT.: Ugyan már... Olyan rég beszéltünk
mano2
2010. október 24. 01:43
|
|
mano2Totya™ |
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.10.24. 01:40)
Köszönöm szépem ismét!
OFF 1 viszont még egész más volt, alig voltunk maréknyian... Most már vagytok azért páran, ahogy láttam
Meg szombat is van, ezért nem értem csak, de tényleg nem panaszkodom!
Azt megkérdezhetem, hogy mit dolgozol? Jöhet privátba is, ha nem publik, ha nagyon nem publik, akkor elnézést a tolakodásért!
Azt megkérdezhetem, hogy mit dolgozol? Jöhet privátba is, ha nem publik, ha nagyon nem publik, akkor elnézést a tolakodásért!
Gépkezelő vagyok egy csomagolás technikai cégnél.
Én meg pont nyáron költöztem Győrbe (Hajdúszoboszlóról), így volt elfoglaltságom rendesen.
Picilány, te sosem zavarsz senkit. Írj nyugodtan!
PuMiToO
2010. október 24. 01:48
|
|
|
Köszi, hogy megosztottad velem
Ismerős is hasonló beosztásban tevékenykedik, ő azt mesélte, hogy kegyetlen a hajtás!
Régen is téma volt egy "OFF találkozó", és akkor is a távolság volt a gond...
2010. október 24. 01:53
|
|
mano2Totya™ |
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.10.24. 01:48)
Köszi, hogy megosztottad velem
Ismerős is hasonló beosztásban tevékenykedik, ő azt mesélte, hogy kegyetlen a hajtás!
Hol dolgozik? Lehet ismerjük ám egymást!
Én nagyon szeretném, nagyon sok emberrel szeretnék személyesen is megismerkedni.
Idézet (bibicsibi @ 2010.10.24. 01:51)
Sziasztok

Szép jó estét hölgyem!
bibicsibi
2010. október 24. 01:55
|
|
|
Látod, fogalmam sincs, hogy hol dolgozik... Csak másodállás neki, illetve már harmadállás
mai világban már kettő is kevés tud lenni ugyebár...
Szia Niki! Kérlek, ne értsd félre, hogy elköszöntem MSN-en, itt meg ilyen aktív vagyok, tényleg menni készültem, csak felébresztett a táplálék, és folyadék bevitel
Na nem magyarázkodni akartam, de így alakult...
Szia Niki! Kérlek, ne értsd félre, hogy elköszöntem MSN-en, itt meg ilyen aktív vagyok, tényleg menni készültem, csak felébresztett a táplálék, és folyadék bevitel
bibicsibi
2010. október 24. 01:58
|
|
mano2Totya™ |
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.10.24. 01:55)
Látod, fogalmam sincs, hogy hol dolgozik... Csak másodállás neki, illetve már harmadállás
mai világban már kettő is kevés tud lenni ugyebár...
Na nem magyarázkodni akartam, de így alakult...
Igen időközben rájöttem, hogy én Győrben vagyok és előbb talán ezt lett volna célszerű megkérdezni, hogy Győrben lakik-e.
Szerintem ebből már nem magyarázod ki magad!
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.