Starity

OFFTopic IV

1029 oldal 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. október 23. 19:34 #18081
- törölt felhasználó -    
Honnan tudod, hogy egy nő kinyitotta a hűtőt?
- Rúzsnyomok vannak az uborkán. dry.gif _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: katiegirl15, boszikaa97, zsofeeh, mano2
2010. október 23. 19:35 #18082
- törölt felhasználó -    
ree biggrin.gif

csak ettem.. bocsi blush.gif
2 felhasználónak tetszik: boszikaa97, mano2
2010. október 23. 19:35 #18083
boszikaa97
boszikaa97
The GazttE♥SuG™

Státusz~ Be Happy ~ ^^
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4792
Csatolások: 231
Azonosító: 129360
Idézet (WhiteAngel @ 2010.10.23. 19:34)
Hej én is szőke vagyok..belül _nevet.gif

hej énis belül, de már nem lesz meg a vicc vége, mert nekemestek rohog.gif rohog.gif unsure.gif
2010. október 23. 19:35 #18084
- törölt felhasználó -    
Idézet (boszikaa97 @ 2010.10.23. 19:35)
hej énis belül, de már nem lesz meg a vicc vége, mert nekemestek rohog.gif  rohog.gif  unsure.gif

Így viccesebb. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: mano2
2010. október 23. 19:36 #18085
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2010.10.23. 19:31)
semmi extra cool.gif 
veled.? smileeee.gif 
( _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif )

Velem se. smileeee.gif Akkor ebben hasonlítunk w00t.gif w00t.gif
_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2010. október 23. 19:36 #18086
- törölt felhasználó -    
Mi a nő?
- Azon pontok halmaza, amely felállítja az egyenest.
3 felhasználónak tetszik: boszikaa97, zsofeeh, mano2
2010. október 23. 19:37 #18087
- törölt felhasználó -    
Idézet (boszikaa97 @ 2010.10.23. 19:35)
hej énis belül, de már nem lesz meg a vicc vége, mert nekemestek rohog.gif  rohog.gif  unsure.gif

nem mind1,ha már megfulladt? mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: boszikaa97
2010. október 23. 19:37 #18088
boszikaa97
boszikaa97
The GazttE♥SuG™

Státusz~ Be Happy ~ ^^
Idézet (Candies @ 2010.10.23. 19:34)
Honnan tudod, hogy egy nő kinyitotta a hűtőt?
- Rúzsnyomok vannak az uborkán. dry.gif  _nevet.gif

- Drágám, most hogy összeházasodtunk, azt hiszem kialakíthatnánk a szexuális életünket a következők szerint: Este, ha a frizurám rendben van, azt jelenti, hogy nem akarok szexet. Ha nem egészen szép a hajam, nem elég rendezett, ez azt jelenti: lehet, hogy akarom a szexet, lehet hogy nem. Viszont ha a frizurám teljesen elhanyagolt, ez azt jelenti, hogy akarom a szexet.
- Rendben van édesem! Csak ne felejtsd, hogy ha hazajövök általában iszom egyet. Ha csak egy pohárral iszom, akkor ez azt jelenti, hogy nem akarom a szexet. Ha két pohárral iszom, akkor ez azt jelenti: akarom a szexet, de lehet, hogy nem. Viszont ha több mint két pohárral iszom, akkor k*rvára nem fog érdekelni, hogy milyen a hajad! _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: zsofeeh, mano2
2010. október 23. 19:38 #18089
boszikaa97
boszikaa97
The GazttE♥SuG™

Státusz~ Be Happy ~ ^^
Idézet (katiegirl15 @ 2010.10.23. 19:37)
nem mind1,ha már megfulladt?  mellow.gif

nem dry.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif rohog.gif
na úgy, hogy egy tükröt ragasztunk a medence aljára. . .
2010. október 23. 19:38 #18090
- törölt felhasználó -    
Mi az, amit két fiú tud egyszerre csinálni, de két lány nem?
1 felhasználónak tetszik: boszikaa97
2010. október 23. 19:40 #18091
boszikaa97
boszikaa97
The GazttE♥SuG™

Státusz~ Be Happy ~ ^^
Idézet (boszikaa97 @ 2010.10.23. 19:37)
- Drágám, most hogy összeházasodtunk, azt hiszem kialakíthatnánk a szexuális életünket a következők szerint: Este, ha a frizurám rendben van, azt jelenti, hogy nem akarok szexet. Ha nem egészen szép a hajam, nem elég rendezett, ez azt jelenti: lehet, hogy akarom a szexet, lehet hogy nem. Viszont ha a frizurám teljesen elhanyagolt, ez azt jelenti, hogy akarom a szexet.
- Rendben van édesem! Csak ne felejtsd, hogy ha hazajövök általában iszom egyet. Ha csak egy pohárral iszom, akkor ez azt jelenti, hogy nem akarom a szexet. Ha két pohárral iszom, akkor ez azt jelenti: akarom a szexet, de lehet, hogy nem. Viszont ha több mint két pohárral iszom, akkor k*rvára nem fog érdekelni, hogy milyen a hajad! _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

A nyolcvanéves bácsika feleségül vesz egy 25 éves leányzót. Eljön a nászéjszaka, a feleség - gondolván hogy férjét elfárasztotta a ceremónia - külön hálószobában készül nyugovóra térni, amikor kopogtatnak az ajtón. Az öreg az, befekszik a felesége mellé.
Mikor végeznek, jó éjszakát kíván az arának, majd eltávozik. A menyasszony már majdnem elalszik, amikor ismét kopogtatnak. Ismét az öreg az, szerelemre éhesen.
Amikor befejezik, az öreg ismét jó éjszakát kíván, és elmegy. A menyasszony megint majdnem elalszik, de ismét jön a kopogás, a felajzott idősödő férjjel.
Amikor befejezik, a leányzó nem hagyhatja szó nélkül az esetet:
- Áruld már el, hogyan csinálod? Amilyen férfiakkal eddig dolgom volt, hiába voltak fiatalabbak, nem bírták háromszor egymás után. Honnan van ennyi energiád?
Mire az öreg kicsit meglepetten:
- Hogyan? Már jártam itt ma este? _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2010. október 23. 19:40 #18092
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2010.10.23. 19:38)
Mi az, amit két fiú tud egyszerre csinálni, de két lány nem?

Mi? think.gif
2010. október 23. 19:41 #18093
- törölt felhasználó -    
Idézet (Becca @ 2010.10.23. 19:40)
Mi? think.gif

- Egy bilibe pisilni. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: boszikaa97, mano2
2010. október 23. 19:42 #18094
boszikaa97
boszikaa97
The GazttE♥SuG™

Státusz~ Be Happy ~ ^^
Idézet (boszikaa97 @ 2010.10.23. 19:40)
A nyolcvanéves bácsika feleségül vesz egy 25 éves leányzót. Eljön a nászéjszaka, a feleség - gondolván hogy férjét elfárasztotta a ceremónia - külön hálószobában készül nyugovóra térni, amikor kopogtatnak az ajtón. Az öreg az, befekszik a felesége mellé.
Mikor végeznek, jó éjszakát kíván az arának, majd eltávozik. A menyasszony már majdnem elalszik, amikor ismét kopogtatnak. Ismét az öreg az, szerelemre éhesen.
Amikor befejezik, az öreg ismét jó éjszakát kíván, és elmegy. A menyasszony megint majdnem elalszik, de ismét jön a kopogás, a felajzott idősödő férjjel.
Amikor befejezik, a leányzó nem hagyhatja szó nélkül az esetet:
- Áruld már el, hogyan csinálod? Amilyen férfiakkal eddig dolgom volt, hiába voltak fiatalabbak, nem bírták háromszor egymás után. Honnan van ennyi energiád?
Mire az öreg kicsit meglepetten:
- Hogyan? Már jártam itt ma este? _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Egy férfi és egy nő szerelmeskedik az ágyban, amikor meghallják, hogy megnyikordul a bejárati ajtó.
- Ó, gyorsan tűnj el, ez biztosan a férjem! - suttogja a nő.
A férfi felugrik, felkapja a ruháit és már indulna az ablak felé, amikor megáll és így szól:
- Hé, álljon meg a menet! ÉN vagyok a férjed! _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2010. október 23. 19:42 #18095
boszikaa97
boszikaa97
The GazttE♥SuG™

Státusz~ Be Happy ~ ^^
Idézet (Candies @ 2010.10.23. 19:41)
- Egy bilibe pisilni.  _nevet.gif

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2010. október 23. 19:43 #18096
- törölt felhasználó -    
- Miért jobb az uborka a férfiaknál?
- Egy átlagos uborka legalább 20 cm-rel hoszabb.
- Egy uborka legalább 2 hétig kemény.
- Egy uborka nem magyarázza meg neked, hogy a méret nem számít.
- Egy uborka nem jön túlzottan izgalomba.
- Egy uborkát könnyü felszedni.
- Egy uborkát az ABC-ben megfoghatsz, hogy tudd milyen kemény amit hazaviszel.
- Egy uborka minden reggel békén hagy.
- Egy uborkával elmehetsz moziba úgy hogy a filmet is látod.
- Az autós moziban maradhatsz az első ülésen, mert az uborka megvárja amíg hazaérsz.
- Egy uborka nem kérdezi hogy: ugye én vagyok az első.
- Egy uborka nem modja el a többinek hogy már nem vagy szűz.
- Egy uborkának nem kell többször eljátszani hogy szűz vagy.
- Egy uborka nem szól bele az öltözködésedbe.
- Annyi uborkát tarthatsz amennyit csak akarsz.
- Egy uborkát akkor kell csak megenni ha te is kívánod.
- Egy uborka nem lesz féltékeny a nőgyógyászra vagy a fodrászra.
- Egy uborka sohaem fog jelenetet csinálni, ha más uborkák is vannak a hűtőszekrényben.
_nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: boszikaa97, zsofeeh
2010. október 23. 19:45 #18097
boszikaa97
boszikaa97
The GazttE♥SuG™

Státusz~ Be Happy ~ ^^
Idézet (Candies @ 2010.10.23. 19:43)
- Miért jobb az uborka a férfiaknál?
- Egy átlagos uborka legalább 20 cm-rel hoszabb.
- Egy uborka legalább 2 hétig kemény.
- Egy uborka nem magyarázza meg neked, hogy a méret nem számít.
- Egy uborka nem jön túlzottan izgalomba.
- Egy uborkát könnyü felszedni.
- Egy uborkát az ABC-ben megfoghatsz, hogy tudd milyen kemény amit hazaviszel.
- Egy uborka minden reggel békén hagy.
- Egy uborkával elmehetsz moziba úgy hogy a filmet is látod.
- Az autós moziban maradhatsz az első ülésen, mert az uborka megvárja amíg hazaérsz.
- Egy uborka nem kérdezi hogy: ugye én vagyok az első.
- Egy uborka nem modja el a többinek hogy már nem vagy szűz.
- Egy uborkának nem kell többször eljátszani hogy szűz vagy.
- Egy uborka nem szól bele az öltözködésedbe.
- Annyi uborkát tarthatsz amennyit csak akarsz.
- Egy uborkát akkor kell csak megenni ha te is kívánod.
- Egy uborka nem lesz féltékeny a nőgyógyászra vagy a fodrászra.
- Egy uborka sohaem fog jelenetet csinálni, ha más uborkák is vannak a hűtőszekrényben.
_nevet.gif

Egy fiatal fiú eltéved az erdőben. Napokig bolyong, míg egyszercsak találkozik egy borzasztóan vén, iszonyatosan csúnya vénasszonnyal.
- Szervusz fiam, üdvözli a vénasszony. Én egy elvarázsolt királylány vagyok, csodás idomokkal. Ha magadévá teszel, visszaváltozom szép, fiatal szexbombává, és attól kezdve azt csinálhatsz velem, amit akarsz. A vénasszony meglehetősen visszataszító volt, de a lehetőség igen vonzó. A fiú legyűrte magában az undort, és ha nehezen is, de megtette, amit a szipirtyó kért. El is aludt rögtön, úgy kifáradt. Amikor felébredt ugyanaz a csúf, vén csoroszlya feküdt mellette, akit néhány órával korábban magáévá tett.
- Hé, te! - ébresztgette az öregasszonyt. - Azt ígérted, hogy gyönyörű szexbombává változol!
- Hány éves vagy te fiam?
- Húsz.
- Na, ez szép! Húsz éves vagy, és még mindig hiszel a mesékben? _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: zsofeeh
2010. október 23. 19:47 #18098
boszikaa97
boszikaa97
The GazttE♥SuG™

Státusz~ Be Happy ~ ^^
Idézet (boszikaa97 @ 2010.10.23. 19:45)
Egy fiatal fiú eltéved az erdőben. Napokig bolyong, míg egyszercsak találkozik egy borzasztóan vén, iszonyatosan csúnya vénasszonnyal.
- Szervusz fiam, üdvözli a vénasszony. Én egy elvarázsolt királylány vagyok, csodás idomokkal. Ha magadévá teszel, visszaváltozom szép, fiatal szexbombává, és attól kezdve azt csinálhatsz velem, amit akarsz. A vénasszony meglehetősen visszataszító volt, de a lehetőség igen vonzó. A fiú legyűrte magában az undort, és ha nehezen is, de megtette, amit a szipirtyó kért. El is aludt rögtön, úgy kifáradt. Amikor felébredt ugyanaz a csúf, vén csoroszlya feküdt mellette, akit néhány órával korábban magáévá tett.
- Hé, te! - ébresztgette az öregasszonyt. - Azt ígérted, hogy gyönyörű szexbombává változol!
- Hány éves vagy te fiam?
- Húsz.
- Na, ez szép! Húsz éves vagy, és még mindig hiszel a mesékben? _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Az aggódó szülők nagy nehezen beleegyeznek, hogy kislányuk egy buliból csak másnap reggel jöjjön haza. De azért egész éjjel nem jön álom a szemükre. Végre megzörren a kulcs a zárban.
- Na mi volt? - esnek neki a lányuknak.
- Jaj, isteni klassz volt.
- De mégis, mit csináltatok?
- Mindjárt az elején sokat ittunk.
- Csak nem lettél rosszul?
- Nem anyukám, ne aggódj. Csak szörnyen melegem lett.
- Csak nem kezdtél el vetkőzni?
- Nem apukám, ne izgulj. Csak a blúzom cipzárát húztam le hátul a nyakamnál egy picit. Aztán a farmerem cipzárát elöl a hasamnál egy icipicit...
- És ez neked nem sok?
- Nekem hogy lett volna sok, amikor minden mást a többiek csináltak? Olyan kedves volt mindenki... És amikor aztán elkezdtem fázni, rám feküdtek a fiúk, hogy ne dideregjek...
- Rád feküdtek? - És ezt te így mondod? Tudod, hogy mondják az ilyet, te...?
- Én nem tudom, hogy hívják az ilyet, én csak azt tudom, hogy mostantól kezdve ez lesz a hobbim... _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: zsofeeh
2010. október 23. 19:49 #18099
boszikaa97
boszikaa97
The GazttE♥SuG™

Státusz~ Be Happy ~ ^^
Idézet (boszikaa97 @ 2010.10.23. 19:47)
Az aggódó szülők nagy nehezen beleegyeznek, hogy kislányuk egy buliból csak másnap reggel jöjjön haza. De azért egész éjjel nem jön álom a szemükre. Végre megzörren a kulcs a zárban.
- Na mi volt? - esnek neki a lányuknak.
- Jaj, isteni klassz volt.
- De mégis, mit csináltatok?
- Mindjárt az elején sokat ittunk.
- Csak nem lettél rosszul?
- Nem anyukám, ne aggódj. Csak szörnyen melegem lett.
- Csak nem kezdtél el vetkőzni?
- Nem apukám, ne izgulj. Csak a blúzom cipzárát húztam le hátul a nyakamnál egy picit. Aztán a farmerem cipzárát elöl a hasamnál egy icipicit...
- És ez neked nem sok?
- Nekem hogy lett volna sok, amikor minden mást a többiek csináltak? Olyan kedves volt mindenki... És amikor aztán elkezdtem fázni, rám feküdtek a fiúk, hogy ne dideregjek...
- Rád feküdtek? - És ezt te így mondod? Tudod, hogy mondják az ilyet, te...?
- Én nem tudom, hogy hívják az ilyet, én csak azt tudom, hogy mostantól kezdve ez lesz a hobbim... _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Pistike búskomoran hazafelé ballag. Szembe jön vele a család háziorvosa és jóbarátja.
- Szervusz Pistike! Miért vagy ilyen szomorú?
- Ne is kérdezze, Doki. A szüleim válni készülnek. Apu már nem a régi.
- Egyet se búsulj, tessék itt ez a doboz tabletta, apádnak minden reggel tegyél egyet ebből a kávéjába.
Egy hónappal később újra találkoztak. Pistike még szomorúbb lelkiállapotban.
- Szervusz Pistike. Mi a baj, nem működött a szer?
- De igen, túlságosan is, anyám meghalt, a nővérem terhes, nekem fáj a seggem, és a kutyánk sem mer már hazajönni... _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2010. október 23. 19:51 #18100
boszikaa97
boszikaa97
The GazttE♥SuG™

Státusz~ Be Happy ~ ^^
Idézet (boszikaa97 @ 2010.10.23. 19:49)
Pistike búskomoran hazafelé ballag. Szembe jön vele a család háziorvosa és jóbarátja.
- Szervusz Pistike! Miért vagy ilyen szomorú?
- Ne is kérdezze, Doki. A szüleim válni készülnek. Apu már nem a régi.
- Egyet se búsulj, tessék itt ez a doboz tabletta, apádnak minden reggel tegyél egyet ebből a kávéjába.
Egy hónappal később újra találkoztak. Pistike még szomorúbb lelkiállapotban.
- Szervusz Pistike. Mi a baj, nem működött a szer?
- De igen, túlságosan is, anyám meghalt, a nővérem terhes, nekem fáj a seggem, és a kutyánk sem mer már hazajönni... _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

A szexújság olyan irodalmi alkotás, amit arra terveztek, hogy fél kézzel lapozzuk! _nevet.gif _nevet.gif

jólvan, mostmát abbahagyom a perverzkedést _nevet.gif rohog.gif
1029 oldal 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!