Idézet (bibicsibi @ 2010.10.17. 00:20)
Ez amúgy tényleg durva.. És ha ez igaz is, akkor se lepődök már meg az embereken 
Elképzelhető, hogy nem igaz. De azt mindenki tudja, hogy nap mint nap nőket erőszakolnak meg, állatokat ölnek meg, nyúznak meg élve, rabolnak, gyilkolnak... ezek vagyunk mi emberiség.
Azok az emberek, akik ilyenek... hát rajtuk már nem lehet segíteni. De ezek az üzenetek emlékeztetnek minket (engem legalábbis mindig) arra, hogy mi, fiatalok, a jövő generációja NE legyünk ilyenek. Előttünk az élő példa: háborúk, gyilkosságok, éhínség... ha így folytatja az emberiség, akkor az unokáinknak nem lesz hol élniük. Lehet meg sem születnek majd a szennyezettség miatt.
Erre szoktam én mindenkinek azt mondani, hogy hiába érzi azt az ember, hogy egyedül nem tudja megváltani a világot, ha minden nap egy kis jót cselekszel (szelektívbe dobod a szemetet, sétálsz vagy biciklizel autózás helyett), azzal már sokat tettél. De elég csak kisebb dolgokra gondolni, rámosolyogsz valakire az utcán, neked semmibe nem kerül, de ezzel a másik ember napját már szebbé teszed.
Minden itt van körülöttünk. Csak észre kell venni.

2 felhasználónak tetszik: