Idézet (heartless @ 2010.10.12. 22:28)
hi
nekem kurtajó napom volt
nem mentem be egyetemre, mert szarul voltam (hülye én)
helyette elmentünk haverral árkádba, vettem egy inget olcsón. utána elmentünk fröccsözni... onnan átmentünk alléba kondit nézni, szar volt, electroworld-ben vettem egy fejhallgatót, mert útközben elvesztettem a bizba$zt az agybadugósom végéről.
ezután dohányt vettünk és sodortunk/töltöttünk pár cigit. utána elmentünk burger kingbe kajálni, rohadtjó volt, vissza haverhoz moziműsort nézni. inception 1830-tól. megnéztünk, hazajöttem. ez volt a napom. lehet leszarni, lehet kommentálni, azt se tudom mi a f...ért osztottam meg
nekem kurtajó napom volt
nem mentem be egyetemre, mert szarul voltam (hülye én)
helyette elmentünk haverral árkádba, vettem egy inget olcsón. utána elmentünk fröccsözni... onnan átmentünk alléba kondit nézni, szar volt, electroworld-ben vettem egy fejhallgatót, mert útközben elvesztettem a bizba$zt az agybadugósom végéről.
ezután dohányt vettünk és sodortunk/töltöttünk pár cigit. utána elmentünk burger kingbe kajálni, rohadtjó volt, vissza haverhoz moziműsort nézni. inception 1830-tól. megnéztünk, hazajöttem. ez volt a napom. lehet leszarni, lehet kommentálni, azt se tudom mi a f...ért osztottam meg
BREAKING!!!
Közeljövőbeli OFF-os teendők:
*Rájönni a titkosbeszéd lényegére
*Továbbra is elkerülni a zöldfülűeket /jó messziről/
*Depressziós társainknak segíteni (...)
*Leszoktatni heartless-t és bibicsibit a dohányzásról
*Rileah szexmániáját visszafogni /Dargóét, és azokét is, akik még nem egyértelműen szexmániások, csak nagyon gyanúsak
*Rileah-t folyamatosan megfigyelni (nehogy megint elkezdje a dohányzást)

1 felhasználónak tetszik: