Starity

OFFTopic IV

1029 oldal 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. október 12. 19:09 #10641
- törölt felhasználó -    
Idézet (Natu @ 2010.10.12. 19:01)
ohh... az csak rossz biggrin.gif /hugom is az biggrin.gif alias:Pattii/

nekem meg Bika mind a két nővérem, meg a párom is meg a neveltfiam is biggrin.gif kisebbik fiam meg Vízöntő, anyum Rák...na de ez ugyse érdekel senkit biggrin.gif
2010. október 12. 19:09 #10642
- törölt felhasználó -    
Idézet (Natu @ 2010.10.12. 19:01)
ohh... az csak rossz biggrin.gif /hugom is az biggrin.gif alias:Pattii/

Natu légyszi írd le ide nekem a Skorpiót meghajolo.gif
2010. október 12. 19:10 #10643
Natu
Natu
*Cukormázas Vattacukor Pamacs*

Státusz“Mindig az az erősebb, aki nem tombol, hanem mosolyog.” :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1173
Csatolások: 12
Azonosító: 131608
Idézet (Juanita @ 2010.10.12. 19:06)
lelkitársak vagyunk heart.gif mert én dettó
viszont nekem egyik hibám, ha valaki megbánt (mivel ugye fáj érzelmileg) akkor nagyon bunkó tudok lenni az illetővel. mert hogy én először nem sírok, hanem bunkózok vele, majd félrevonulok és akkor kezdek el sírni. akkor lehet a bunkóságot mégis csak bosszúállásnak hívni? think.gif de nem, mert nem úgy állok bosszút, hogy tönkreteszem az életét vagy ilyesmi.

azért jó tudni, hogy nem csak én vagyok ilyen érzékeny. meg a legrosszabb, hogy egy kis egérért, vagy cicáért, hörcsögért is tudok sírni. meg sem néztem a híradóba, hogy mentették az állatokat a vörösiszapnál.. ahogy anyu mesélte úgy elbögtem magam, rettenetes, jobban sajnálom öket, mint az embereket sad.gif hisz annyira tehetetlenek :'(
2010. október 12. 19:12 #10644
- törölt felhasználó -    
Idézet (Natu @ 2010.10.12. 19:04)
pontosabban györ melletti smileeee.gif abdai smileeee.gif am jól emléxel smileeee.gif györt szoktam mondani, mert majdnem végülis biggrin.gif

jah, én azt hittem, hogy Győrben laktok benn. De igaz, mert Abda tényleg nincs innen messze. Régebben lakott ott a nővérem a volt párjával meg annak mamájával. Meg ott lakik vagy lakott a volt oszifőm is.
2010. október 12. 19:12 #10645
Dargo9
Dargo9
anyád tag

StátuszDargo9 még nem állította be a státuszát és nem is fogja.
Hozzászólás: 3930
Csatolások: 51
Azonosító: 109540
Idézet
Ez a magatartás felettébb fárasztóan hat a környezetére. De mivel a Kos férfi sosem fárad el, nem is képes elfogadni, hogy más elfáradhat.
Sajnos, nem tud tanulni más hibáiból, s a sajátjaiból még annyira sem.

NAGYON IGAZ biggrin.gif
2010. október 12. 19:13 #10646
Natu
Natu

A Skorpió nő jellemvonásai

A Skorpió nő kiismerhetetlen. Nagystílű költekező, akinek semmit sem kell áldoznia azért, hogy biztosítsa a kényelmét, sőt luxusban éljen. Elbűvölő teremtés, aki bátran számíthat a megérzéseire.

A hamis embereket nem tűri. Kiváló kritikai érzéke alapján könnyen kiismeri az embereket és partnere erényeit és hibáit még akkor is elemezgetni fogja, ha az maga a tökéletesség. Kevés olyan makacs nő akad, mint amilyen a Skorpió szülötte. De kitartó.

Ha egyszer eldöntött valamit, nincs ami megállítsa s csak nagyon nagy önuralommal lehet neki ellenszegülni. A Skorpió nő megveti a gyengeséget. Ha valaki összevesz vele, nem könnyen felejti és mástól sem tűri el, hogy úgy tegyen mintha semmi sem történt volna. Sőt, bosszúálló is. Ha valaki kihozza a sodrából nem lehet tudni, meddig jut el a haragja. Bármily változáshoz nehezen alkalmazkodik. Mélyebb elemzések alapján az asztrológusok kétfajta Skorpió nőt különböztetnek meg: az egyik csoport a tüzes szeműek, akik nem sokat adnak a szép ruhákra és a hiúságra s diszkréten, általában a gyenge férfiakat hódítják meg, a másik, a fatális asszony, aki a saját érzékei rabja, kokett, az a veszedelmes típus, akitől óvakodnak a férfiak, mert sok szerencsétlenséget hozhatnak rájuk, de ők maguk sem boldogok.

A Skorpió nő temperamentuma

A Skorpió nő a legszélsőségesebb vérmérsékletű minden állatöv szülötte közül. Bármit tesz, mindig teljes erőbedobással teszi. Különösen rámenős teremtés, aki fárasztóan hat a környezetére. Ha feldühítik, bármire képes.

A Skorpió nő érzelmi élete

A Skorpió nő nagy élvezethajhász. Ő az, aki a férfit üldözi, aki elszédíti a varázserejével. A szerelem olyanfajta játék a Skorpió nő számára, amilyennel más jobb ha nem is próbálkozik. Szenvedélyessége nagyon igényessé teszi partnerével szemben, elvárja a teljes csodálatot. Nem könnyű szenvedélyét kielégíteni. Ha valaki megcsalja, a Skorpió asszony rendkívül féltékennyé válik. Mindenkiben lehetséges riválist lát, s még akkor is jelenetet rendez, ha partnere szóba áll valakivel, vagy egyszerűen csak ránéz. A szerelemben fantáziadús kísérletezgetései, domináns magatartása és erotikus játékai, erős férfit feltételeznek. De mindezt, amiként a hűséget is, odaadó szerelemmel hálálja meg.

A Skorpió nő családi élete

Látszólagos magabiztossága ellenére, a Skorpió asszony teljesen a férjére hagyatkozik. Kimondottan függ tőle. Ha megérzi, hogy a férje megcsalja, veszélyes ellenséggé válik. Ő maga rendkívül hűséges és bármikor kész harcolni, áldozatot hozni a férjéért. Ezért jó, ha az aki Skorpió nőt vesz feleségül nem lép félre, mert ha magára vonja a haragját, a legrosszabbra is számíthat.
2010. október 12. 19:14 #10647
- törölt felhasználó -    
Idézet (Natu @ 2010.10.12. 19:10)
azért jó tudni, hogy nem csak én vagyok ilyen érzékeny. meg a legrosszabb, hogy egy kis egérért, vagy cicáért, hörcsögért is tudok sírni. meg sem néztem a híradóba, hogy mentették az állatokat a vörösiszapnál.. ahogy anyu mesélte úgy elbögtem magam, rettenetes, jobban sajnálom öket, mint az embereket sad.gif hisz annyira tehetetlenek :'(

na én szintén, minden apróságon, még egy rajzfilmen is tudok bőgni sad.gif próbálom visszafojtani a sírást, mert szégyellek mások előtt sírni, de nem megy sosem sad.gif
2010. október 12. 19:15 #10648
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Sziasztok...
A témához szólva én pl. az Oroszlánkirályon úgy tudok bőgni...
2010. október 12. 19:15 #10649
Natu
Natu

Idézet (Juanita @ 2010.10.12. 19:12)
jah, én azt hittem, hogy Győrben laktok benn. De igaz, mert Abda tényleg nincs innen messze. Régebben lakott ott a nővérem a volt párjával meg annak mamájával. Meg ott lakik vagy lakott a volt oszifőm is.

Igen? smileeee.gif Jó tudni smileeee.gif De hát Györbe járok suliba, dolgozni, bulizni biggrin.gif Szal ott töltöm életem nagy részét smileeee.gif
Jajj Dargo smileeee.gif tipikus tongue.gif de én attól még szeretlek heart.gif smileeee.gif
szia bibicsibi smileeee.gif
hát, akkor csajok, mi ilyen titkos tesók lehetünk, nem? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Dargo9
2010. október 12. 19:17 #10650
Dargo9
Dargo9
anyád tag

Idézet (Natu @ 2010.10.12. 19:15)
Igen? smileeee.gif Jó tudni smileeee.gif De hát Györbe járok suliba, dolgozni, bulizni biggrin.gif Szal ott töltöm életem nagy részét smileeee.gif
Jajj Dargo smileeee.gif tipikus tongue.gif de én attól még szeretlek heart.gif smileeee.gif

heart.gif
Velem mindig úgy vannak az emberek (pl. osztálytársak) hogy az elején szórakoztató vagyok, aztán mikor már túl sokat voltam velük akkor már fárasztó... smileeee.gif
De dolgozok rajta biggrin.gif
2010. október 12. 19:18 #10651
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Én oroszlán vagyok horoszkópban és csomó rosszat ír rólam, ami igaz is rohog.gif dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Dargo9
2010. október 12. 19:22 #10652
- törölt felhasználó -    
Idézet (Natu @ 2010.10.12. 19:13)
A Skorpió nő jellemvonásai
A hamis embereket nem tűri. partnere erényeit és hibáit még akkor is elemezgetni fogja, ha az maga a tökéletesség. Kevés olyan makacs nő akad, mint amilyen a Skorpió szülötte.
Ha valaki összevesz vele, nem könnyen felejti és mástól sem tűri el, hogy úgy tegyen mintha semmi sem történt volna. Ha valaki kihozza a sodrából nem lehet tudni, meddig jut el a haragja. Bármily változáshoz  nehezen alkalmazkodik. Mélyebb elemzések alapján az asztrológusok kétfajta Skorpió nőt különböztetnek meg: a fatális asszony, aki a saját érzékei rabja, kokett, az a veszedelmes típus, akitől óvakodnak a férfiak, mert sok szerencsétlenséget hozhatnak rájuk, de ők maguk sem boldogok.
A Skorpió nő temperamentuma
Ha feldühítik, bármire képes.
A Skorpió nő érzelmi élete
Szenvedélyessége nagyon igényessé teszi partnerével szemben, elvárja a teljes csodálatot. Nem könnyű szenvedélyét kielégíteni. Ha valaki megcsalja, a Skorpió asszony rendkívül féltékennyé válik. Mindenkiben lehetséges riválist lát, s még akkor is jelenetet rendez, ha partnere szóba áll valakivel, vagy egyszerűen csak ránéz.

A Skorpió nő családi élete
Látszólagos magabiztossága ellenére, a Skorpió asszony teljesen a férjére hagyatkozik. Kimondottan függ tőle. Ha megérzi, hogy a férje megcsalja, veszélyes ellenséggé válik. Ő maga rendkívül hűséges.

Amiket meghagytam a szövegben azok jellemzőek rám.
És köszi Natu meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: bibicsibi
2010. október 12. 19:22 #10653
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Az Oroszlán a legerősebb és legnagyobb energiájú jegy, hihetetlen belső erővel és kisugárzással bír. Életöröm, optimizmus és elevenség jellemzi. Megteremti önmagát, életkörülményeit, megáll a saját lábán. Erős érvényesülési vágy sarkallja, tudja, hogy vezetésre született. Az Oroszlán uralkodik az állatok felett, az Oroszlán jegyûei ember pedig uralkodik saját magán és rajtunk is. Az utóbbit nem is titkolja, szeret parancsolgatni és irányítani. Az Oroszlán jegyûekkel nagyon óvatosan kell bánni, hiszen rendkívül büszkék és hiúak. Ne sértsük meg tehát õket hiúságukban, mert akkor az egyébként lágyszívû macskákból vérszomjas ellenséggé válnak. Tudni kell róluk még azt is, hogy hiúságuk olyan nagyfokú, hogy a hízelgésnek soha nem tudnak ellenállni. És ez egyben a gyenge pontjuk is, mert a talpnyalók könnyen tévutakra vihetik õket. rohog.gif rohog.gif
2010. október 12. 19:23 #10654
- törölt felhasználó -    
Idézet (bibicsibi @ 2010.10.12. 19:15)
Sziasztok...
A témához szólva én pl. az Oroszlánkirályon úgy tudok bőgni...

Szia Niki!
Én is sad.gif
2010. október 12. 19:24 #10655
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Itt vagyok, itt vagyok. Elnézést kívánok. rohog.gif Csak megint a fránya msn... biggrin.gif
2010. október 12. 19:24 #10656
- törölt felhasználó -    
Idézet (Natu @ 2010.10.12. 19:15)
hát, akkor csajok, mi ilyen titkos tesók lehetünk, nem? biggrin.gif

yes.gif
2010. október 12. 19:26 #10657
Dargo9
Dargo9
anyád tag

Úgy bírom mikor vki kiírja msn re hogy 1 hónap heart.gif
És büszkék magukra rohog.gif
Van 1 osztálytársam akit meg is értek hogy kiírja hisz' 22hónapja és 26 napja együtt van a pasijával smileeee.gif
2010. október 12. 19:28 #10658
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dargo9 @ 2010.10.12. 19:17)
heart.gif
Velem mindig úgy vannak az emberek (pl. osztálytársak)  hogy az elején szórakoztató vagyok, aztán mikor már túl sokat voltam velük akkor már fárasztó... smileeee.gif
De dolgozok rajta biggrin.gif

én azt hiszem mindig fárasztó vagyok mindenki számára sad.gif
2010. október 12. 19:30 #10659
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dargo9 @ 2010.10.12. 19:26)
Úgy bírom mikor vki kiírja msn re hogy 1 hónap heart.gif
És büszkék magukra rohog.gif 
Van 1 osztálytársam akit meg is értek hogy kiírja hisz' 22hónapja és 26 napja együtt van a pasijával smileeee.gif

blush.gif nekem jövőhónapban lesz 12 éve, hogy együtt vagyok a párommal wub.gif
2010. október 12. 19:32 #10660
Dargo9
Dargo9
anyád tag

Idézet (Juanita @ 2010.10.12. 19:30)
blush.gif nekem jövőhónapban lesz 12 éve, hogy együtt vagyok a párommal wub.gif

Gratu beer.gif
1029 oldal 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!