Starity

OFFTopic IV

1029 oldal 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. október 12. 18:51 #10621
- törölt felhasználó -    
Tesiről jut eszembe, én tényleg boszi vagyok biggrin.gif
Át kellett ugornunk páros láb karikákba, karikák közepére zárt lábbal, hátrafordulni, és megint előre vissza ugrás közbe, én meg mindig elcsesztem rohog.gif Aztán a tanbá mondta, hogy hogy kell, megpróbáltam, de megint elcsesztem, aztán már majd leordította a fejem, ott ordibált velem, aztán annyira mérges voltam, hogy csak na mad.gif Aztán már majd felrobbantam, ekkor a tanbá zsebéből csak úgy 4 méterre kirepül a telefonja ohmy.gif
2 felhasználónak tetszik: Lolla, dave095
2010. október 12. 18:52 #10622
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Idézet (Rileah @ 2010.10.12. 18:51)
Át kellett ügornunk páros láb karikákba, karikák közepére zárt lábbal, hátrafordulni, és megint előre vissza ugrás közbe, én meg mindig elcsesztem rohog.gif Aztán a tanbá mondta, hogy hogy kell, megpróbáltam, de megint elcsesztem, aztán már majd leordította a fejem, ott ordibált velem, aztán annyira mérges voltam, hogy csak na mad.gif Aztán már majd felrobbantam, ekkor a tanbá zsebéből csak úgy 4 méterre kirepül a telefonja ohmy.gif

_nevet.gif _nevet.gif
2010. október 12. 18:53 #10623
Natu
Natu
*Cukormázas Vattacukor Pamacs*

Státusz“Mindig az az erősebb, aki nem tombol, hanem mosolyog.” :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1173
Csatolások: 12
Azonosító: 131608
Idézet (Juanita @ 2010.10.12. 18:49)
Én is érzékeny típus vagyok nagyon, pedig én skorpió vagyok. De nagyon a lelkemre, szívemre veszek mindent. Elég könnyen meg lehet engem bántani.

tudom miröl beszélsz smileeee.gif de hát nem lehet mit ellene tenni, vagy megedzödsz, vagy nem smileeee.gif nyugi, én sosem bántanálak meg wink.gif heart.gif
Rileah, ink nem megyek veled Londonba biggrin.gif még a végén rám is mérges leszel aztán kirepülök a csomagtérböl valami lakatlan szigetre biggrin.gif
2010. október 12. 18:54 #10624
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lolla @ 2010.10.12. 18:43)
Nekünk új tesi tanárunk van egy ilyen 20 és 30 közötti  b*zi és úgy utál minket és folyamatosan szívat.De múlt héten szerencsére nem volt és akkor egy másikkal 1200 métert futottunk,de a fél osztály nem futott,de azt hittük jön a tanár mögöttünk biciklivel de aztán nem. rohog.gif

blink.gif miért nálatok szokott követni a tanár biciklivel? Miutánunk sosem jött a tanár még gyalog vagy futva sem, nem hogy biciklivel. laugh.gif
2010. október 12. 18:54 #10625
Dargo9
Dargo9
anyád tag

StátuszDargo9 még nem állította be a státuszát és nem is fogja.
Hozzászólás: 3930
Csatolások: 51
Azonosító: 109540
Én meg immunis vagyok a megbántásra biggrin.gif
Általában csak röhögök azokon aki séretegetnek biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: dave095
2010. október 12. 18:55 #10626
- törölt felhasználó -    
Idézet (Juanita @ 2010.10.12. 18:49)
Én is érzékeny típus vagyok nagyon, pedig én skorpió vagyok. De nagyon a lelkemre, szívemre veszek mindent. Elég könnyen meg lehet engem bántani.

Én is nagyon érzékeny vagyok, szintén skorpió.
Mindig elbőgöm magam, ha valamit rosszul csinálok, elrontok valamit, már pityergek + ha összeveszek az egyik barátommal, akkor képes vagyok álmatlan éjszakákat végigfeküdni nyitott szemmel, és ha olyan barátságról van szó, egész éjszaka bőgök...
2010. október 12. 18:56 #10627
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lolla @ 2010.10.12. 18:50)
Ugyan ez. unsure.gif 
Bár néha elég bunkó is tudok lenni. rohog.gif

jah, az én is rohog.gif
de a skorpióra jellemző dolgok nem mind igazak rám, pl. az sem, hogy bosszúálló lennék
2010. október 12. 18:56 #10628
- törölt felhasználó -    
Idézet (Natu @ 2010.10.12. 18:53)
Rileah, ink nem megyek veled Londonba biggrin.gif még a végén rám is mérges leszel aztán kirepülök a csomagtérböl valami lakatlan szigetre biggrin.gif

Nem leszek rád mérges wink.gif ...ha a csomagtérben kussban leszel _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: dave095
2010. október 12. 18:57 #10629
- törölt felhasználó -    
Idézet (Juanita @ 2010.10.12. 18:56)
jah, az én is rohog.gif 
de a skorpióra jellemző dolgok nem mind igazak rám, pl. az sem, hogy bosszúálló lennék

Rám igazak szoktak lenni laugh.gif
2010. október 12. 18:57 #10630
Dargo9
Dargo9
anyád tag

Valaki mutasson 1 horoszkópot, megmondom mi igaz rám smileeee.gif
2010. október 12. 18:58 #10631
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rileah @ 2010.10.12. 18:51)
Át kellett ugornunk páros láb karikákba, karikák közepére zárt lábbal, hátrafordulni, és megint előre vissza ugrás közbe, én meg mindig elcsesztem rohog.gif Aztán a tanbá mondta, hogy hogy kell, megpróbáltam, de megint elcsesztem, aztán már majd leordította a fejem, ott ordibált velem, aztán annyira mérges voltam, hogy csak na mad.gif Aztán már majd felrobbantam, ekkor a tanbá zsebéből csak úgy 4 méterre kirepül a telefonja ohmy.gif

jaj, csak nehogy egyszer felgyújtsad mérgedbe, mint a Tűzgyújtóba a kiscsaj amikor nagyon ideges volt biggrin.gif
2010. október 12. 18:59 #10632
Natu
Natu

Idézet (Dargo9 @ 2010.10.12. 18:57)
Valaki mutasson 1 horoszkópot, megmondom mi igaz rám smileeee.gif

mi a horoszkópod? smileeee.gif
2010. október 12. 19:00 #10633
Dargo9
Dargo9
anyád tag

Idézet (Natu @ 2010.10.12. 18:59)
mi a horoszkópod? smileeee.gif

Kos biggrin.gif
2010. október 12. 19:00 #10634
Dargo9
Dargo9
anyád tag

Idézet (Juanita @ 2010.10.12. 18:58)
jaj, csak nehogy egyszer felgyújtsad mérgedbe, mint a Tűzgyújtóba a kiscsaj amikor nagyon ideges volt biggrin.gif

A gyújtás még nem, de az eloltás már megy neki biggrin.gif
2010. október 12. 19:01 #10635
Natu
Natu

Idézet (Dargo9 @ 2010.10.12. 19:00)
Kos biggrin.gif

ohh... az csak rossz biggrin.gif /hugom is az biggrin.gif alias:Pattii/
1 felhasználónak tetszik: Dargo9
2010. október 12. 19:01 #10636
Natu
Natu

A Kos férfi igaz barát, ideális férj és kiváló szerető. Bárhol lenne is, jelleme révén azonnal kitűnik a tömegből. Uraló személyiség, aki könnyedén átlép a formaságokon, a bevett szokásokon. Meggyőződése, hogy neki mindent szabad, ezért nem is tűr semmiféle ellenmondást, mindennek úgy kell lennie, ahogy ő akarja. Környezetétől, a barátaitól mindent elvár, nem tűri a félhangokat. Nagyon szereti ha dicsérik, de csak módjával, különben hízelgésnek veszi, s ez sérti önbecsülésében.

Legkellemesebb a szellemes humora. örökös kutatási hajlama révén, bármily hamisságot hamar felfedez. Impulzív természete miatt sok ellenséget szerez magának, olykor összekap a feletteseivel, de természete másik oldala, rokonszenvessége miatt azok mindig elnézők a Kossal szemben. Fantasztikus hajlama van a sok pénz megkeresésére de sosem képes maximálisan kihasználni anyagi helyzetét. Végtelenül bőkezű, és különösen sokat ad a becsületre és a tisztességre. Ha téved valamiben, büszkesége sosem engedi, hogy elnézést kérjen. Sajnos, nem tud tanulni más hibáiból, s a sajátjaiból még annyira sem.

Amit tett, azt megtette, sosem változtatja meg a döntéseit, nem hajlandó újraértékelni a tetteit. Annak ellenére, hogy szentimentális síkon nem kitartó, képtelen a végleges szakításra, hisz szerinte ez a legyőzöttségét jelentené. Saját útját járja, a maga elbűvölő módján képes határozottan felépíteni egy olyan álomvilágot, melyben jól érzi magát. S értékes tulajdonsága az, hogy kényszer nélkül képes másokat is maga után vonzani. De mivel semmi gyakorlatiasság nincs benne és nagyon impulzív, a Kos férfi egész élete folyton váltakozó szárnyalások és zuhanások sora. A Kos az óriási feszültségek és a feltartóztathatatlan viharok embere, akinek örökösen pezsgő közellétét csak kevesen képesek megtűrni. Ez az örök pezsgés a végletek közti sodródásának az eredménye, hisz a Kos egyszerre nagylelkű és fukar, jó és rossz, reális és álmodozó. Mindez hihetetlen eseményekbe sodorja, élete során sokszor kell kockáztatnia, fantasztikus, előreláthatatlan helyzetekkel megküzdenie. Vagyis, nem csak képletes a kifejezés, hogy aki vele indul útnak, sosem tudja hol köt ki. Természete miatt sok kár érheti az életben.

A Kos férfi temperamentuma

A Kos női változatához hasonlóan, a Kos férfi is nagyon rámenős természetű, feszül benne az energia. Rendkívüli dinamizmusa nem tűri a korlátokat. Miként az igazi kos, a Kos jegy szülötte is csupa szeszély, szinte szikrákat vet amerre jár, hisz egyetlen cél lebeg előtte: homlokegyenest, teljes erővel előre törni. Ez a magatartás felettébb fárasztóan hat a környezetére. De mivel a Kos férfi sosem fárad el, nem is képes elfogadni, hogy más elfáradhat. élete örökös tűzijátékhoz hasonlítható, melyben hol itt, hol ott robban szét valamely látványos fényáradat. Ha valaki megpróbálja visszafogni, meggátolni valamiben, kötekedővé válik, így inkább nem is törődik más véleményével. Fergeteges iramát majd csak az öregség mérsékeli.

A Kos férfi érzelmi élete

A Kos férfias megjelenése vonzza a nőket. Partnere a legnagyobb gyönyöröket és legszebb örömöket élheti meg mellette. A Kos férfi egyaránt vonzódik az értelmes és a szép asszonyokhoz. Ha igazán szerelmes lesz, őszinte, gyöngéd és nagyon figyelmes. Különös vonzóereje épp az, hogy a nőben egyszerre keresi a hűséges barátnőt, a rendkívüli szeretőt és az önfeláldozó anyát. ám ha a partnernője ellenszegül hirtelen született ötleteinek, makaccsá válik. A szerelemben pedig végképp nem tűri, hogy az orránál fogva vezessék. Ha a Kos megkíván egy őt, azt meg is szerzi, de sosem lehet tudni, hogy meddig jut el vele. Ha valaki megígér neki valamit, azt feltétlenül be is kell tartania, különben szóba se álljon egy Kossal. Mindenben hirtelen dönt, anélkül, hogy számba venné a következményeket. Bár meghallgatja mások véleményét, mindig a saját szeszélyei szerint cselekszik. Excentrikus ötleteivel néha meghökkenti környezetét, de a Kost nem lehet nem szeretni.

A Kos férfi családi élete

A Kos férj nagyon féltékeny. Annak ellenére, hogy tőle senki sem követelheti, az élettársától tökéletes hőséget vár el. épp ezért a Kos felesége, ha nem hajlandó ezt megérteni, gyakori családi perpatvaroknak van kitéve. Annak ellenére, hogy a Kos férfi nem zsarnok, ő uralja a családot. Igaz, ezt szelíden és igazságosan teszi.
1 felhasználónak tetszik: Dargo9
2010. október 12. 19:02 #10637
- törölt felhasználó -    
Idézet (Natu @ 2010.10.12. 18:53)
tudom miröl beszélsz smileeee.gif de hát nem lehet mit ellene tenni, vagy megedzödsz, vagy nem smileeee.gif nyugi, én sosem bántanálak meg wink.gif heart.gif

Tudom, hogy nem jó dolog, de én tényleg nem tudok ellene tenni. Ha tudtam volna, már rég tettem volna. Meg aztán sok mindenen keresztülmentem már sad.gif
köszi, én sem bántanálak meg téged heart.gif
Te győri vagy ugye? ha jól emlékszem, de lehet hogy rosszul think.gif
2010. október 12. 19:04 #10638
Natu
Natu

Idézet (Juanita @ 2010.10.12. 19:02)
Tudom, hogy nem jó dolog, de én tényleg nem tudok ellene tenni. Ha tudtam volna, már rég tettem volna. Meg aztán sok mindenen keresztülmentem már sad.gif 
köszi, én sem bántanálak meg téged heart.gif
Te győri vagy ugye? ha jól emlékszem, de lehet hogy rosszul think.gif

pontosabban györ melletti smileeee.gif abdai smileeee.gif am jól emléxel smileeee.gif györt szoktam mondani, mert majdnem végülis biggrin.gif
2010. október 12. 19:06 #10639
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rileah @ 2010.10.12. 18:55)
Én is nagyon érzékeny vagyok, szintén skorpió.
Mindig elbőgöm magam, ha valamit rosszul csinálok, elrontok valamit, már pityergek + ha összeveszek az egyik barátommal, akkor képes vagyok álmatlan éjszakákat végigfeküdni nyitott szemmel, és ha olyan barátságról van szó, egész éjszaka bőgök...

lelkitársak vagyunk heart.gif mert én dettó
viszont nekem egyik hibám, ha valaki megbánt (mivel ugye fáj érzelmileg) akkor nagyon bunkó tudok lenni az illetővel. mert hogy én először nem sírok, hanem bunkózok vele, majd félrevonulok és akkor kezdek el sírni. akkor lehet a bunkóságot mégis csak bosszúállásnak hívni? think.gif de nem, mert nem úgy állok bosszút, hogy tönkreteszem az életét vagy ilyesmi.
2010. október 12. 19:07 #10640
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dargo9 @ 2010.10.12. 19:00)
A gyújtás még nem, de az eloltás már megy neki biggrin.gif

az jó biggrin.gif
1029 oldal 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!