Miley és Demi nem voltak népszerűek a suliban
2010. szeptember 25. 18:30
khm.. én sem vagyok sztár,még is kiközösítenek,szóval eléggé átérzem mit érezhettek akkor. Bár rólam nincs anti klubb meg ezek,de szoktak cseszegetni. Akármennyire nem szeretem őket,átérzem az akkori Mileyt és Demit.
2010. szeptember 25. 18:37
szegények..am ha miley barátnőét bevették a lánycsapatba és miley-t nem,és ennek ellenére nem foglalkozott miley-val az a "bizonyos barátnő"..akk elég szemét volt má a g*ecis ri*banc. szegény miley naon sajnálom szegényt..de mostmár gazdag hál istennek xD
2010. szeptember 25. 18:48
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Ez azér szörnyű lehet hogy szivatnak meg ellened fordulnak... Hát az ő iskolai életüket mindenhogy képzetem de nem ilyennek. Furcsa de sajnálom őket még Miley-t is.
2010. szeptember 25. 18:57
A lényegét már eddig is tudtam,viszont a tantárgyakhoz való hozzáállásom inkább Mileyéra asonlít,mint a kedvencemére,Demire
2010. szeptember 25. 19:03
|
|
h_mirtillvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 483 Csatolások: 37 Azonosító: 115824 offline
|
Én mostanában lettem népszerű, mert gipszet kaptam és ha csúfolnak, verekedem xD
De amúgy nem szeretném ezeket átélni, milyen lenne már bezárni a mosdóba...más meg nem mehetett be(: Hát igen, utolsókból lesznek az elsők
De amúgy nem szeretném ezeket átélni, milyen lenne már bezárni a mosdóba...más meg nem mehetett be(: Hát igen, utolsókból lesznek az elsők
2010. szeptember 25. 19:05
„Eltüntették a könyveim, bezártak a mosdóba, vagy éppen fenyegető leveleket írtak. Nagyon egyedül maradtam, már komolyan azon gondolkoztam kínomban, hogy beállok a gótok közé.”
Ilyet már én is gondoltam kínomban xD Szerencsére ma már nekem sincs különösebb bajom a sulival,de általánosba nagyon sok volt...
Ilyet már én is gondoltam kínomban xD Szerencsére ma már nekem sincs különösebb bajom a sulival,de általánosba nagyon sok volt...
2010. szeptember 25. 19:22
Demi Lovato őrült: akkor én már nagyon várom,mert sajnos még az vagyok..
2010. szeptember 25. 19:56
Mindennek két oldala van: egy jó és egy rossz. a sztárságnak is. Vannak olyan emberek, akik nem tudják elviselni a másik sikerét, irigyek. Én nagyon örülnék, ha egy olyan osztálytársam lenne, mint Demi, egy sztár. de akkor is Ő ugyanaz maradt, nem változott. Nem az a fontos, hogy ki, hanem a, hogy milyen belül. Nem értem azokat, a lányokat, akik ilyen dolgokat tettek szegénykékkel. de Deminek és Miley-nak sikerült, és ez fontos. Megvalósították az álmukat. sokszor az mondják az emberek, hogy nem kell a rosszat akarókkal foglalkozni, de ez nem így megy. Én is most kerültem új suliba, bár velem nem történnek ilyen dolgok, de akkor sem érzem jól magam, nem tusok önmagam lenni, és ez rossz.
2010. szeptember 25. 20:09
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Szegények, de ez bárkivel megtörténhet.
2010. szeptember 25. 20:10
Mileyról tudtam hogy sokat csúfolták, Demiről is és sajnálom őket, engem is sokat csúfoltak az általánosban. Mostmár szerencsére nem.
2010. szeptember 25. 20:18
|
|
Everтнє ρяєтту яє¢кℓєѕѕ gιяℓ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.10. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 104 Azonosító: 111989 offline
|
Jeah Anti-Demi Lovato Klub!
Kedves Mileyka gótnak lenni nem egy sima dolog, egy életérzés amire születni kell. És TE nem erre születtél. De a pics@ságra.
És amúgy 11 vagyok és engem is csúfolnak + plusz nem kívánom senkinek az ami nálunk van mégse vannak ilyen gondolataim.
Kedves Mileyka gótnak lenni nem egy sima dolog, egy életérzés amire születni kell. És TE nem erre születtél. De a pics@ságra.
És amúgy 11 vagyok és engem is csúfolnak + plusz nem kívánom senkinek az ami nálunk van mégse vannak ilyen gondolataim.
2010. szeptember 25. 20:56
|
|
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline
|
sajnálom őket....
Én se vagyok tökéletes,de nem foglalkozok azokkal akik piszkálnak...
Én se vagyok tökéletes,de nem foglalkozok azokkal akik piszkálnak...
2010. szeptember 25. 21:29
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
ez durva most meg gondolom irigykednek rájuk
2010. szeptember 25. 21:32
Idézet (logar.petra @ 2010.09.25. 21:29)
ez durva most meg gondolom irigykednek rájuk
Ja , a szemetek
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: