Miley és Demi nem voltak népszerűek a suliban
2010. szeptember 25. 15:36
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
nem is baj.^^ most legalább azok.xD
2010. szeptember 25. 15:38
ezt már olvastam, és szörnyű, hogy mit tudnak művelni egyesek, mert féltékenyek.
2010. szeptember 25. 15:47
|
|
smileyvileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 132083 offline
|
Ez nem újdonság, de akkor sem volt szép...=/
2010. szeptember 25. 15:53
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
Hová jut ez a világ? Még jó hogy magyarországon azért nincs ennyire sznob társadalom, mint kint.
2010. szeptember 25. 15:56
Szegény Miley-t ennyire nem szerették?? Úristen!!
2010. szeptember 25. 15:58
az én sztorim c. könyvben miley részletesen leírta a dolgokat és énis csak ámultam amúgy magyarországon is vannak ilyesmi ügyek
2010. szeptember 25. 16:00
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet
Eltüntették a könyveim, bezártak a mosdóba, vagy éppen fenyegető leveleket írtak. Nagyon egyedül maradtam, már komolyan azon gondolkoztam kínomban, hogy beállok a gótok közé.” – nyilatkozta Miley
Miért a gótok rosszak, vagy mi? Megértem, hogy nem kellemes, ha kiközösítik, de úgy beszél, mintha az a banda, valami utolsó mentsvár lenne, na jó, ha más nincs, akkor leszek az ő közösségük tagja.
Idézet (Stella baba @ 2010.09.25. 15:53)
Hová jut ez a világ? Még jó hogy magyarországon azért nincs ennyire sznob társadalom, mint kint.
Sajnos itt is van, szerencsés vagy, hogy még nem tapasztaltad.
2010. szeptember 25. 16:08
már tudtam mióta...
de mindegy.
amúgy ez tényleg durva ha velem ezt tennék ( de ez sose fog előfordulni) akkor be se mennék a suliba meg kitudja mit csinálnék kínomban. de szerencsére engem szeretnek
de mindegy.
amúgy ez tényleg durva ha velem ezt tennék ( de ez sose fog előfordulni) akkor be se mennék a suliba meg kitudja mit csinálnék kínomban. de szerencsére engem szeretnek
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: