szerintem a film jobb :-D bár nemolvastam a könyveket ..és nemis szándékozom.. és a filmet is csak szinkronizálva nézem meg :-) de barátnőm mondta, hogy a könyvben többvan leírva ..hát igen.. a könyvekben minden résszt apró részt leírnak :-) hogy milyen az emebr bőre színe :-), de itt én látom a filmben :-)
meg barátnőm mondta, hogy Alice haja a filmben teljesen másszínű mint a könyvben :-)
Taylor Lautner az Eclipse-ről beszélt
2010. szeptember 25. 21:36
2010. szeptember 26. 14:48
Szerintem amúgy a könyv sokkal jobb, mint a film, mert több az esemény benne. Minden részét olvastam sorozatnak, és nagyon jó. Az a baj, hogy a filmben kevesebb a cselekmény, de nekem így is tetszik.
2010. szeptember 26. 17:15
|
|
Barby5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 124673 offline
|
én minden részét olvastam, eddig minden részét láttam(na, persze a Breaking Down-ra még várok!), és Taylor nagyon jól játszik, JAcob-ot nagyon bírom, és magát a történetet is!
én mindenkinek nagyon ajánlom!!
én mindenkinek nagyon ajánlom!!
2010. szeptember 26. 17:20
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Nettyyy @ 2010.09.25. 21:36)
szerintem a film jobb :-D bár nemolvastam a könyveket ..és nemis szándékozom.. és a filmet is csak szinkronizálva nézem meg :-) de barátnőm mondta, hogy a könyvben többvan leírva ..hát igen.. a könyvekben minden résszt apró részt leírnak :-) hogy milyen az emebr bőre színe :-), de itt én látom a filmben :-)
meg barátnőm mondta, hogy Alice haja a filmben teljesen másszínű mint a könyvben :-)
Ha nem olvastad, akkor mégis honnan a -sípszó- gondolod, hogy a film jobb, mint a könyv?
Alice haja mindkettőben fekete...
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2010. szeptember 28. 16:47
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
olyan édes! x)
2012. november 24. 18:01
|
renilivelovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 190306 offline
|
Én szeretem a twilight összes részét! <3
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.