Justin Bieber szereplése sikeres a CSI-ban
2010. szeptember 25. 17:51
|
timbalandúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 08.02.29. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 53638 offline
|
Hát ez a cikk jó nagy marhaság. A 2 évvel ezelőtti szezonnyitó részt közel 24 millióan látták az USA-ban, a tavalyit 16 millióan, ezt meg 14,6 millióan. Szerintem az emberek inkább menekültek a tévé elöl amikor megtudták, hogy ez az akárkicsoda nyálgép fog benne szerepelni. A színészi játéka pedig sz@r, ezt pedig nem én mondom, hanem a kritikusok. A CBS csatornának meg nem sokat hoz Bíber szerepeltetése, mert a 18-49 év közötti nézők azt sem tudják ki ő, hisz a rajongóinak átlagéletkora szerintem még a 10 évet sem éri el.
2010. szeptember 25. 20:21
|
|
conciszandivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 153 Csatolások: 4 Azonosító: 129100 offline
|
timbaland timbaland
Hát ez a cikk jó nagy marhaság. A 2 évvel ezelőtti szezonnyitó részt közel 24 millióan látták az USA-ban, a tavalyit 16 millióan, ezt meg 14,6 millióan. Szerintem az emberek inkább menekültek a tévé elöl amikor megtudták, hogy ez az akárkicsoda nyálgép fog benne szerepelni. A színészi játéka pedig sz@r, ezt pedig nem én mondom, hanem a kritikusok. A CBS csatornának meg nem sokat hoz Bíber szerepeltetése, mert a 18-49 év közötti nézők azt sem tudják ki ő, hisz a rajongóinak átlagéletkora szerintem még a 10 évet sem éri el.
neis haragudj de honnan veszed h szarul játszik ha nem is láttad -.- énsem láttam csak részletet de aztnemértem ha utálod miért írogatsz és nézegeted a róla szóló cikkeket és ezt nem azért mondom mert szeretm bibebert csak nem értem akk mért nem töltöd le az antibiebert és megvan oldva és ez most nem csak neked szól hanem miondenkinek aki gyűlöli ennyi -.-"
neis haragudj de honnan veszed h szarul játszik ha nem is láttad -.- énsem láttam csak részletet de aztnemértem ha utálod miért írogatsz és nézegeted a róla szóló cikkeket és ezt nem azért mondom mert szeretm bibebert csak nem értem akk mért nem töltöd le az antibiebert és megvan oldva és ez most nem csak neked szól hanem miondenkinek aki gyűlöli ennyi -.-"
2010. szeptember 25. 20:25
Idézet (heartbroke @ 2010.09.25. 18:32)
minek megy színésznek ha nem tud játszani?
Ja ,és minek megy énekesnék ha nem tud énekelni?
2010. szeptember 25. 21:16
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
hajrá!
2010. szeptember 25. 21:22
|
timbalandúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 08.02.29. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 53638 offline
|
@conciszandi
"neis haragudj de honnan veszed h szarul játszik ha nem is láttad -.- énsem láttam csak részletet de aztnemértem ha utálod miért írogatsz és nézegeted a róla szóló cikkeket és ezt nem azért mondom mert szeretm bibebert csak nem értem akk mért nem töltöd le az antibiebert és megvan oldva és ez most nem csak neked szól hanem miondenkinek aki gyűlöli ennyi -.-" "
Ha figyelmesen olvastad volna el amit írtam, láttad volna, hogy nem szerintem játszik szarul, hanem a filmkritikusok szerint. direkt ki is emeltem. azért olvastam el a cikket, mert nagy sorozatfan vagyok, és azért írtam, hogy a sok elvakult rajongó lássa az igazságot. amúgy is szabad véleménynyilvánítás van, ugyanúgy lehet írni negatív és pozitív véleményt is. ennyi.
"neis haragudj de honnan veszed h szarul játszik ha nem is láttad -.- énsem láttam csak részletet de aztnemértem ha utálod miért írogatsz és nézegeted a róla szóló cikkeket és ezt nem azért mondom mert szeretm bibebert csak nem értem akk mért nem töltöd le az antibiebert és megvan oldva és ez most nem csak neked szól hanem miondenkinek aki gyűlöli ennyi -.-" "
Ha figyelmesen olvastad volna el amit írtam, láttad volna, hogy nem szerintem játszik szarul, hanem a filmkritikusok szerint. direkt ki is emeltem. azért olvastam el a cikket, mert nagy sorozatfan vagyok, és azért írtam, hogy a sok elvakult rajongó lássa az igazságot. amúgy is szabad véleménynyilvánítás van, ugyanúgy lehet írni negatív és pozitív véleményt is. ennyi.
2010. szeptember 26. 11:28
sikeres..hát persze, hogy az. 2 oka is van... :
1) eddig is elég sikeres sorozat volt
2) sok 12 éves ült le a tévé elé Bíbörkét nézni.. Így valószínűleg bővült a fantáziakészletük ilyen műsor láttán
1) eddig is elég sikeres sorozat volt
2) sok 12 éves ült le a tévé elé Bíbörkét nézni.. Így valószínűleg bővült a fantáziakészletük ilyen műsor láttán
2010. szeptember 26. 15:09
|
|
Pop princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 128 Csatolások: 10 Azonosító: 132508 offline
|
Tudja valaki hogy nállunk mikor adják le ezt a rész?
2010. szeptember 26. 15:16
Még várni kell a magyarországi vetítésre, hiszen nagyon le vagyunk maradva CSI terén és Amerikában is csak a napokban adták le :S
2010. szeptember 26. 18:22
|
|
Bieber-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 693 Csatolások: 21 Azonosító: 131058 offline
|
majd én is megakarom nézni
2010. szeptember 26. 20:48
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
imádtam!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: