a Bábel című filmben és a Deadwood western sorozatban hallottam ezt a zenét az utóbbiban volt nagyobb az "ereje"!
zseniális!
Gustavo Santaolalla - Iguazu
Film- és sorozatzenék
2010. december 08. 21:19
2010. december 08. 21:22
Dirty dancing - Time of my life
Éppen ma volt ilyen osztálybulink és erre táncoltunk.. Imádom örökre. A hideg is kiráz ha hallgatom !!
Éppen ma volt ilyen osztálybulink és erre táncoltunk.. Imádom örökre. A hideg is kiráz ha hallgatom !!
2010. december 08. 21:28
szintén Santaolalla-ától egy zene ami szintén zseniális!
Az egyik kedvenc filmem a Che Guevara: A motoros naplója-ából !!!
a soundtrack is remek.
a soundtrack is remek.
2010. december 09. 12:22
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2010.12.08. 21:28)
szintén Santaolalla-ától egy zene ami szintén zseniális!
a soundtrack is remek.
a soundtrack is remek.
Nagyon szép.
Mennyi lehúzó kommentet olvastam a Túl a barátságon idején, mert elvitte Williams elől az Oscart. Én személy szerint többre tartom ezt a fajta zenét. Na jó, a következő évben, a Bábel idején inkább Navarrante-nak vagy Desplat-nak adtam volna a díjat.
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2010. december 09. 12:46
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Csodálkozom kicsit, hogy ezt még senki nem említette. A film maga nem akkora nagy kedvenc, de ez a zene!
2010. december 09. 13:24
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Dirthy @ 2010.11.28. 19:29)
Akkor milyen kár, hogy nem kevés (igazolható) hazugságot kellett megsiratnod, amik után még az is felvetődik, hogy a szerzője járt-e egyáltalán Auschwitzban. De Sci-Fi -nek remek!
Ebbe inkább ne menjünk bele. Nem értek veled egyet, de ez nem az a fórum...
2010. december 09. 21:58
Egy pár sorozat zenéje:
Egy rém rendes család főcímdal - Frank Sinatra - Love and Marriage
Miami Vice - Glenn Frey - You Belong To The City
Cheers - Theme from Cheers (Where Everybody Knows Your Name)
X-akták - Theme from The X-Files
M.A.S.H. - Johnny Mandel & Mike Altman - Suicide Is Painless (Theme From M*A*S*H) (a film és a sorozat filmzenéje és az én egyik kedvenc filmzeném
)
Egytől egyik szenzációs filmzenék. Az Egy rém rendes család és az X-akták amúgy a kedvenc sorozataim között vannak, a többit annyira nem láttam. A M.A.S.H.-ből a filmet láttam, az is a kedvencek között van.
Egy rém rendes család főcímdal - Frank Sinatra - Love and Marriage
Miami Vice - Glenn Frey - You Belong To The City
Cheers - Theme from Cheers (Where Everybody Knows Your Name)
X-akták - Theme from The X-Files
M.A.S.H. - Johnny Mandel & Mike Altman - Suicide Is Painless (Theme From M*A*S*H) (a film és a sorozat filmzenéje és az én egyik kedvenc filmzeném
Egytől egyik szenzációs filmzenék. Az Egy rém rendes család és az X-akták amúgy a kedvenc sorozataim között vannak, a többit annyira nem láttam. A M.A.S.H.-ből a filmet láttam, az is a kedvencek között van.
2010. december 10. 18:05
Nagyon jó zenék.
A Szökést eddig nem láttam (egy két részt leszámítva), de nem is hiszem, hogy meg fogom nézem. A Szakaszt már láttam, jó film, az Ég és föld-et pedig amint lehet bepótolom. Nem is tudom, hogy eddig miért nem néztem meg, pedig nagyon szeretem Oliver Stone filmjeit.
gonzales7
2010. december 10. 19:45
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2010.12.10. 17:33)
ennek viszont itt a helye!
Ramin Djawadi
Ramin Djawadi
A PB zenéje valóban jól eltalált. A sorozatra mondjuk a 2. évad után ráuntam.
Még néhány kellemes sorozat intro:
Dexter - Daniel Licht
True Blood (Jace Everett - Bad Things)
Carnivale - A vándorcirkusz (Jeff Beal) - Abszolút kedvenc sorozat.
Róma (Jeff Beal)
Tudorok (Trevor Morris)
2010. december 11. 00:24
[quote=Hesztia,2010.12.10. 19:45~1374842]A PB zenéje valóban jól eltalált. A sorozatra mondjuk a 2. évad után ráuntam.
Nekem még a 3.-évad is tetszett többek között azért mert nagyon hasonlított a Carandiru-Börtön lázadás című filmre.Ami egyébként egy remek film.
A 4.-ik évad viszont a mélypont és összecsapott gagyi befejezéssel!
de a zenéje nagyon jó!
A Carnivale nekem meg van eredetiben mind a két évad!
nagyon jó ízlésed van!
Nekem még a 3.-évad is tetszett többek között azért mert nagyon hasonlított a Carandiru-Börtön lázadás című filmre.Ami egyébként egy remek film.
de a zenéje nagyon jó!
nagyon jó ízlésed van!
2010. december 11. 16:00
|
|
Hesztiaanglomán |
|
Idézet (gonzales7 @ 2010.12.11. 00:24)
nagyon jó ízlésed van!
A börtönből való kikerülésükkel nálam vhogy megtört a varázs, pedig az elsőt nagyon szerettem. Aztán még végigszenvedtem a másodikat, és a harmadik pár részét, és félretettem. Aztán hallottam, hogy a befejezés olyan lett, amilyen, így a maradék érdeklődés is elszállt belőlem.
Nekem is megvan.
gonzales7
2010. december 11. 22:17
Idézet (Hesztia @ 2010.12.11. 16:00)
A börtönből való kikerülésükkel nálam vhogy megtört a varázs, pedig az elsőt nagyon szerettem. Aztán még végigszenvedtem a másodikat, és a harmadik pár részét, és félretettem. Aztán hallottam, hogy a befejezés olyan lett, amilyen, így a maradék érdeklődés is elszállt belőlem.
Nekem is megvan.
Kár, hogy a második évadból kispórolták a digit. 
Nekem is megvan.
igen eleve elég baj volt az hogy elkaszálták azt a sorozatot..pont amikor kezdett volna igazán beindulni!
2010. december 11. 22:38
|
|
Hesztiaanglomán |
|
Idézet (gonzales7 @ 2010.12.11. 22:17)
igen eleve elég baj volt az hogy elkaszálták azt a sorozatot..pont amikor kezdett volna igazán beindulni! 
Túl réteg sorozat volt, az meg nem érdekel sok embert...sajnos.
Terveztek egy egész estés befejezést, de nem lett belőle semmi.
Klasszikus darabok.
2010. december 13. 07:42
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (Hesztia @ 2010.12.11. 22:38)
Klasszikus darabok.
Zseniális válogatás, a sorrend is jó
Rip Tony
2010. december 13. 08:09
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2010.11.27. 00:19)
mekkora zene és mekkora film és mekkora jelenet ahogy izzítja a kocsit és megszólalnak az ismerős dallamok..a fiúk és csajok mind megőrültek régen a bulikban erre a zenére most pedig mindenki csak legyint rááá..
én még a moziban is ott tomboltam rá 10-évvel ezelőtt!!
kit érdekel én csápoltam:D nagyon más volt minden..
Nyertél.
A film maga is óriási, járt is az Oscar ezért Denzelnek. Igazsághoz hozzátartozik, hogy én az Emlékezz a Titánokra c. filmért is adtam volna egyet. Ezért a kiképzésért, ha őszinték akarunk lenni, csak azért kapta meg, mert Russel Crowe egy évvel korábban nyert a Gladiatorért, és ha tényleg őszinték akarunk lenni, az Egy csodálatos elmével is nyernie kellett volna. Gondolom nem akarták eljátszani 5 évvel később ugyanazt, mint Tom Hanks esetében. Philadelphiával nyert 94-ben, és utána 95-ben a Forrest Gumppal. Mondjuk igaz, ha utóbbival nem nyer, kb. polgárháború tört volna ki
Bocs, a hosszú kitérőért, visszatérve Washingtonra, az egyik kedvenc színészem, az említett Emlékezz a Titánokra, a Belső Ember, az Utolsó esély, a Szükségállapot, a Déja vu, és az Amerikai gengszter miatt is.
Hogy zenét is hozzak, nem tudom ismeritek-e a Belső ember című fimét? A főcímdal szerintem egészen jó:
gonzales7
2010. december 13. 17:56
Az egész kis kitérőddel egyetértek Denzel papával kapcsolatban!
Bizony az Emlékezz a Titánokra az egyik legjobb filmje!
Hááá igen már jó sokat buliztam régebben erre a zenére!
és mindig nosztalgia ha meghallom nem csak a Kiképzés jut eszembe róla hanem sok minden más!
Bizony az Emlékezz a Titánokra az egyik legjobb filmje!
Hááá igen már jó sokat buliztam régebben erre a zenére!
2010. december 16. 13:26
Blade 1-soundtrack.(nagy kedvencem)
Dj Krush-yeah
Dj Krush-yeah
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.