Film- és sorozatzenék
2012. május 23. 17:28
2012. június 01. 17:28
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
Én a 90210 zenéit imádom! Nagyon jól összetudják válogatni a hangulathoz illően, múltkor pl a Train-től a drive by-t hallottam ott, és azóta nagyon megszerettem. De a The Hills soundtrackjai is nagyon jók.
2012. június 01. 23:01
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Tegnap volt a film+-on a Gépek lázadása (ami egyébként szerintem a leggyengébb a T-filmek közül) és megjött a kedvem egy kis önkínzásra. Ezért elkezdtem darálni a TTSCC-t. Basszus, de jó sorozat volt ez is, komolyan kezdem nagyon elveszíteni a hitem az emberek jó ízlésében. De komolyan.
Ez pedig a főcím, csak nem engedi berakni
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2012. június 04. 20:07
Nekem 2 zene tetszik amin a La Fuerza Del Destino (A végzet hatalma) sorozatban elhangzott
2012. június 05. 17:11
Idézet (Christo @ 2012.06.01. 23:01)
Tegnap volt a film+-on a Gépek lázadása (ami egyébként szerintem a leggyengébb a T-filmek közül) és megjött a kedvem egy kis önkínzásra. Ezért elkezdtem darálni a TTSCC-t. Basszus, de jó sorozat volt ez is, komolyan kezdem nagyon elveszíteni a hitem az emberek jó ízlésében. De komolyan.
nekem ez volt a kedvenc zeném a sorozatban a jelenetet is imádtam! de fura itt Lena Headey-látni a Trónok harca után!
Christo
2012. június 05. 22:16
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.05. 17:11)
nekem ez volt a kedvenc zeném a sorozatban a jelenetet is imádtam! de fura itt Lena Headey-látni a Trónok harca után!
Ahham, az egyik legütősebb évadkezdés a sorozatok történetében.
Azt tudom hogy abban is játszik egy elég szemét szerepet, de magát a sorozatot nem nézem. Az HBO 'agymenéseit' valahogy nem nekem találták ki. Nekem túl durvák az ott futó show-k.
gonzales7
2012. június 09. 13:14
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Most fejeztem be..sajnos végleg A Harper sziget című sorozatot! Egyszerűen imádtam! Hihetetlenül izgalmas, fordulatos egy műsor volt, kiváló karakterekkel! A 11. részben, amikor
**SPOILER**
Cal és Cloe menekülni próbáltak a gyilkos elől, egy hídra futottak, de nem tudtak tovább jutni és sajnos ebben az epizódban mindketten meghaltak!
Ez volt az első és az utolsó alkalom, hogy sírtam! Hihetetlenül megrázó volt a haláluk!
**SPOILER VÉGE**
Ez a dal szólt ennél a résznél!
Civil Twilight- Letters from the Sky
Könnyek gyűlnek a szemembe, amikor meghallom! Továbbá a Negyedik című film végén is berakták ezt a dalt, de ahogy a filmet néztem, közel sem váltott ki olyan érzéseket, mint az előbb említett sorozatnál!
**SPOILER**
Cal és Cloe menekülni próbáltak a gyilkos elől, egy hídra futottak, de nem tudtak tovább jutni és sajnos ebben az epizódban mindketten meghaltak!
Ez volt az első és az utolsó alkalom, hogy sírtam! Hihetetlenül megrázó volt a haláluk!
**SPOILER VÉGE**
Könnyek gyűlnek a szemembe, amikor meghallom! Továbbá a Negyedik című film végén is berakták ezt a dalt, de ahogy a filmet néztem, közel sem váltott ki olyan érzéseket, mint az előbb említett sorozatnál!
Christo
2012. június 09. 18:23
|
|
Christo |
|
Idézet (Alison Lerman @ 2012.06.09. 13:14)
Most fejeztem be..sajnos végleg A Harper sziget című sorozatot! Egyszerűen imádtam! Hihetetlenül izgalmas, fordulatos egy műsor volt, kiváló karakterekkel! A 11. részben, amikor
**SPOILER**
**SPOILER VÉGE**
**SPOILER**
**SPOILER VÉGE**
Én csak őket sirattam meg a sorozatban, meg még Trish volt az, akinek a halála megrázott. Egyébként ez az egyik legjobb jelenet a sorozatban.
Alison Lerman
2012. június 10. 17:45
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.05. 22:48)
az egyik kedvenc soundtrackem és filmem!
Szintén
Három órányi katartikus disszonancia. Nem való minden fülnek.
gonzales7
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.