Film- és sorozatzenék
2012. március 04. 18:41
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Szuperzsaru betétdala, imádom a filmet, és a zene is jóóó : )
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2012. március 04. 18:43
a submarine soundtrack nagyon jó,ajánlom mindenkinek
alex turner
alex turner
2012. március 04. 18:51
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Boscorelli
2012. március 31. 18:52
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2012.03.03. 15:43)
Egy kis segítséget szeretnék én is kérni. Évek óta imádom a Threat Matrix (Végveszélyben) című sorozat betétdalát, és anno csak egy rossz minőségű, a filmből kivágott .mp3 kiterjesztésű fájlt tudtam letölteni. Azt tudom, hogy Hans Zimmer volt a zseni a remekmű elkészítésében, de a címét sajnos nem tudom. Le szeretném szedni a dalt teljes verzióban, de sehol sem találtam meg. Ha valakinek van valami információja, akkor írja meg! Köszi!
Elég sok helyen rákerestem, Zimmer hivatalos oldalán is, ahol minden munkájához van elérhető forrás: megjelent-e zenei cd a filmhez/sorozathoz meg ilyesmi. Szerintem a Threat Matrix korongját nem adták ki, különben lenne róla infó.
Holly Keller
2012. április 01. 13:57
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
Én imádom a Sztárom a Páromból a when you say nothing at all-t.
(Ronan Keating) <3
(Ronan Keating) <3
Alison Lerman
2012. április 01. 17:14
Idézet (Christo @ 2012.03.31. 18:52)
Elég sok helyen rákerestem, Zimmer hivatalos oldalán is, ahol minden munkájához van elérhető forrás: megjelent-e zenei cd a filmhez/sorozathoz meg ilyesmi. Szerintem a Threat Matrix korongját nem adták ki, különben lenne róla infó. 
Sebaj, majd egyszer hátha felkerül a netre. Köszönöm szépen a fáradozásodat, addig elleszek ezzel a fél perces verzióval.
2012. április 02. 14:18
hááá megnéztem megint szombaton alig egy héten belül kétszer!de holnap is megtudnám nézni!
2012. április 09. 19:26
hááá ezzel a game-el játszanom kell!
coool a Cash!
coool a Cash!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.