gnarls barkley-run instrumental
Film- és sorozatzenék
2012. január 15. 21:08
tökéletesen egyetértek ezzel a listával!
2012. január 23. 19:15
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Ma tartottam egy Kaptár-maratont, most hogy kijött az 5. rövid előzetese.
Ez a main theme nagyon jóra sikerült, Manson nagyot alkotott.
Itt van pár verzió belőle, meg a 4. rész zenéje. Szerintem az is üt.
Ez a main theme nagyon jóra sikerült, Manson nagyot alkotott.
Itt van pár verzió belőle, meg a 4. rész zenéje. Szerintem az is üt.
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2012. január 23. 19:32
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.15. 21:08)
tökéletesen egyetértek ezzel a listával!
Anyám, a Star Wars megérdemli azt az 1. helyet. Olyan gyönyörűen komponált filmzene nincs még egy. A LOTR meg a HP megközelíti, de az van a csúcson.
Volt szerencsém hallani egyszer élőben a Művészetek Palotájában. Istenem, szabályosan kiütött.
2012. január 23. 19:40
Idézet (Christo @ 2012.01.23. 19:32)
Anyám, a Star Wars megérdemli azt az 1. helyet. Olyan gyönyörűen komponált filmzene nincs még egy. A LOTR meg a HP megközelíti, de az van a csúcson.
Volt szerencsém hallani egyszer élőben a Művészetek Palotájában. Istenem, szabályosan kiütött.

ohhh szerencsés vagy!
valami filmzene koncert volt vagy ilyesmi???
mert 2007-ben a Budai Várban volt filmzene koncert John Williams 75. születésnapja tiszteletére,de állítólag nagyon gyatra előadás volt mondjuk én azért meghallgattam volna csak nem tudtam elmenni,a jegy ár is elég húzós volt 7 és 10 ezer forint.
2012. január 23. 20:15
|
|
Christo |
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.23. 19:40)
ohhh szerencsés vagy!
mert 2007-ben a Budai Várban volt filmzene koncert John Williams 75. születésnapja tiszteletére,de állítólag nagyon gyatra előadás volt mondjuk én azért meghallgattam volna csak nem tudtam elmenni,a jegy ár is elég húzós volt 7 és 10 ezer forint.
Nem, nem emlékszem pontosan, de valami bemutató volt. Varnus Xavér volt az idegenvezető és magyarázott ott mindenfélét a zenéről meg a filmzenék készítésének folyamatáról. Aztán volt ott egy ilyen bazinagy szimfonikus zenekar és előadták a Star Wars, a Harry Potter meg a Karib Tenger Kalózai főcímét.
gonzales7
2012. január 23. 22:27
Idézet (Christo @ 2012.01.23. 20:15)
Nem, nem emlékszem pontosan, de valami bemutató volt. Varnus Xavér volt az idegenvezető és magyarázott ott mindenfélét a zenéről meg a filmzenék készítésének folyamatáról. Aztán volt ott egy ilyen bazinagy szimfonikus zenekar és előadták a Star Wars, a Harry Potter meg a Karib Tenger Kalózai főcímét.
Eszméletlen volt. Asszem nem is fizettünk érte semmit, mert valami iskolai vizit volt, az osztállyal voltunk. 
uhhh nagyon irigyellek!
Christo
2012. január 26. 00:48
igaz nem film hanem PC játék zene de valami eszméletlen jó!
2012. január 26. 13:51
hááá ez valami fantasztikus!
libabőrös vagyok tőle!
libabőrös vagyok tőle!
2012. február 04. 21:27
a film ami gyakorlatilag tönkretette Mel Gibson-t!
a film után látványosan "beindult"Gibson karrierje elképesztő lejárató hadjárat indúlt ellene aminek köszönhetően a házassága is tönkrement!és Gibson is eltűnt a mélyesztőben!
ki érti ezt!
én nem!
tudatos lejáratás lehet az oka de hogy kiknek állt útjában ezaz ember szerintem nem derül ki soha!de céljukat elérték tönkretették!
én nem hiszek a pletykáknak róla!
a film után látványosan "beindult"Gibson karrierje elképesztő lejárató hadjárat indúlt ellene aminek köszönhetően a házassága is tönkrement!és Gibson is eltűnt a mélyesztőben!
ki érti ezt!
én nem!
tudatos lejáratás lehet az oka de hogy kiknek állt útjában ezaz ember szerintem nem derül ki soha!de céljukat elérték tönkretették!
én nem hiszek a pletykáknak róla!
2012. február 15. 11:56
hááá jobbnál jobb PC-és játékokkal hoz össze a sors!
ismét egy fantasztikus soundtrack.
ismét egy fantasztikus soundtrack.
2012. március 02. 22:36
ez egy nagyon rossz film!de ez a dal fantasztikus!
2012. március 03. 15:43
Egy kis segítséget szeretnék én is kérni. Évek óta imádom a Threat Matrix (Végveszélyben) című sorozat betétdalát, és anno csak egy rossz minőségű, a filmből kivágott .mp3 kiterjesztésű fájlt tudtam letölteni. Azt tudom, hogy Hans Zimmer volt a zseni a remekmű elkészítésében, de a címét sajnos nem tudom. Le szeretném szedni a dalt teljes verzióban, de sehol sem találtam meg. Ha valakinek van valami információja, akkor írja meg! Köszi!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.