Igazából bármennyiszer meg tudom hallgatni ezeket a betétzenéket, zseniálisak. Akárcsak a filmek
Idézet (tya04 @ 2011.08.10. 16:58)
John Williams a zeneszerzők atyja. 
Ezzel az állítással magam is egyetértek, de oldalakon keresztül vitatkozhatunk azon, hogy egy bizonyos német fickó fölé nőtt-e avagy sem. De szerintem igen
Idézet (tya04 @ 2011.08.10. 20:28)
Most ez jutott eszembe
Kiváló gondolat
Idézet (Stratocaster @ 2011.08.10. 20:25)
Vissza a jövőbe. Legjobb
Egyértelmű. Főleg ez a szám. Nagy kedvenc nálam is
Idézet (tya04 @ 2011.08.11. 17:47)
Tudom, hogy most mesézés megy, de feltúrtam a szekrényt és megtaláltam ezt a cd-t, muszáj linkelnem! Kiskoromban ezerszer hallgattam: 
Ne viccelj. Én most 24 vagyok, és még most is szívesen hallgatok ilyen OST dalokat. Látod-látod, te is Hans párti vagy, tudom én
Köszi, már nagyon rég hallottam ezt a Jade című számot, de nagyon szép dal. A Con-Air Trisha dala ugrott be róla leginkább
Bár ez utóbbi Mark Mancina dal. Azt hiszem már tudjátok mi a véleményem Mr. Mancina-ról
Elnézést a hosszú szövegelésért, én most a Pankrátor című film betétdalára gondoltam. Nem tudom, volt-e már
Bruce Springteen nagy kedvencem, Born in the USA számára figyeltem fel először, aztán Streets of Philadelphia, és még sok kedvencem van tőle, de itt most ez releváns (nem biztos, hogy tetszeni fog, de szerintem nagyon jó dal
És, akkor legyen a Philadelphia utcái is. Nem bírtam megállni, hogy ne linkeljem be megint, annyira epic szám. A film pedig zseniális. Denzel Washington-Tom Hanks párost gyakrabban is összehozhatnák én úgy gondolom:

3 felhasználónak tetszik: