A Tokio Hotel fele Los Angelesbe költözik
2010. szeptember 25. 17:33
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
én is szívesen költöznék LA-ba...
2010. szeptember 25. 18:23
oooo:((
nemtudom elhinni:(
csak abban remenykedek,hogy nem oszlik fel a banda,mert az borzaszto lenne..
2010. szeptember 25. 18:42
|
|
ttTenciTttúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 135180 offline
|
ohh bazz en nem lehet igaz:((
(
(
miert kotoztok el?
maradjatok Nemetorszagba:(
Tom,Bill:X:X:X:X:X:X
miert kotoztok el?
maradjatok Nemetorszagba:(
Tom,Bill:X:X:X:X:X:X
2010. szeptember 25. 21:11
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
engem nem nagyon izgat hogy hol vannak!
nem naon szeretem őket...
nem naon szeretem őket...
2010. szeptember 29. 15:46
|
|
tokio.hotelgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.04. Hozzászólás: 69 Csatolások: 31 Azonosító: 126400 offline
|
jhajj omg x( én + halook nélkülükk
2010. szeptember 29. 15:52
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
Nagy kár lenne, ha szétmenne a TH.
Bár tényleg érthető, hogy miért akarnak egy kis nyugit (én már rég megelégeltem volna ezt a sok médiás dolgot).
Bár tényleg érthető, hogy miért akarnak egy kis nyugit (én már rég megelégeltem volna ezt a sok médiás dolgot).
2010. szeptember 29. 15:54
|
|
tokio.hotelgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.04. Hozzászólás: 69 Csatolások: 31 Azonosító: 126400 offline
|
én + halok nélkülük én nembirom ki rem h nemigaaz v az életem 1 része tönkremegy
( x(
2010. szeptember 29. 15:54
|
|
Emcsi♥Zachaddict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.23. Hozzászólás: 1293 Csatolások: 23 Azonosító: 47130 offline
|
Nem fog szétmenni a banda, már két éve folyton utazgatnak ki Amerikába, az Humanoid albumot is ott vették fel, a jobb stúdió körülmények miatt. Két hónapra kiköltöznek, ez van
Aki meg írta, hogy úgysem fognak kinn elérni semmit, őt el kell keserítsem, hogy volt már amerikai koncertkörútjuk, ami a rajongók meghívásán alapult, úgyhogy igenis szeretik őket ott kint, és el is ismerik őket. Pusszantás.
1 felhasználónak tetszik:
AdamLambertrulz
2010. szeptember 29. 15:59
szegény Los Angelesi lakosok 
(senki ne vegye magára ha lehet)
(senki ne vegye magára ha lehet)
2010. szeptember 30. 18:54
|
|
ttTenciTttúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 135180 offline
|
clelianak s eriknek szol:)
hat en magamra veszem amit irtal h szegeny los angelesi lakosok:-w sztem ha vannak ott rajongok mar pedig vannak akkor sztem nagyon orulnek h lathassak tom-t es bill-t:)en is nagyon orvendenek neki ha ide jonnenek ahol en lakom8->ugyhogy leccives fogd be a szadat!;)ha nem szereted oket akor minek irtal ide kommentet vagy mit?inkabb ne irtal volna...:-w aki utalja a tokio hotelt mint peldaul erik11 akkor minek irt o is ide?Nem ertem ezt?:Sna csak ennyi:)imadoomm oket:X:X:X:X:X
hat en magamra veszem amit irtal h szegeny los angelesi lakosok:-w sztem ha vannak ott rajongok mar pedig vannak akkor sztem nagyon orulnek h lathassak tom-t es bill-t:)en is nagyon orvendenek neki ha ide jonnenek ahol en lakom8->ugyhogy leccives fogd be a szadat!;)ha nem szereted oket akor minek irtal ide kommentet vagy mit?inkabb ne irtal volna...:-w aki utalja a tokio hotelt mint peldaul erik11 akkor minek irt o is ide?Nem ertem ezt?:Sna csak ennyi:)imadoomm oket:X:X:X:X:X
2010. szeptember 30. 19:09
ide nem csak rajongok irhatnak..
azok akik utaljak,ugyanugy irhatnak mint a fanok..
szal sztem jobb lett volna,ha halgatsz..
amugy abban telejs egyet ertek,hogy imadni valoak..:X:X:X:X:X:X
kimondottan Bill..:X:X:X
2010. szeptember 30. 19:18
|
|
ttTenciTttúj tag |
|
de akkor isss!!idegesito h ezeket irjak szted nem?
(
)
hat szinte gondoltam h azt irod h bill:))
DE Sztem TOM a legaranyosabb a vilagon:X:X:X:X:X
(L)(O)(V)(E) (T)(O)(M)<3<3<3
ahh tiszta hujje vagyok ugysem lasa ezt amit irok ugyhogy potyara farasztom magamat:((
( de jo volna h lassa;x;x;x;x
hat szinte gondoltam h azt irod h bill:))
DE Sztem TOM a legaranyosabb a vilagon:X:X:X:X:X
(L)(O)(V)(E) (T)(O)(M)<3<3<3
ahh tiszta hujje vagyok ugysem lasa ezt amit irok ugyhogy potyara farasztom magamat:((
2010. szeptember 30. 19:23
lehet hogy idegesito,hogy nem szeretik,vagy valami..
es sztem....mindenki kulonbozo...mert sokan imadjak Justin B-t,meg Adam L.-t....amig en ki nem alhatom,habar van egy ket jo szamuk..
szal en nem tudok haragudni azert,mert nem szeretik oket..
am az a vatarom is mutatja,hogy kiert elek halok..
igy nem is lehetett nehez kitalalni,hogy Bill parti vagyok..;x;x;x;x
2010. szeptember 30. 19:30
|
|
ttTenciTttúj tag |
|
ebben igazat van bar nem ismerlek,de akkkor is:((
en mondjuk utalom j.b-t s a masikat is de megse kommntalom meg...najo justint megkomm h utalom stb...
)
)de a masik neem...s akit nem birok annyira azt nem nagyon szoktam megkommentalni itt szatytin:))ugyh...nekem TOM alompasim:X:X:X:X
en mondjuk utalom j.b-t s a masikat is de megse kommntalom meg...najo justint megkomm h utalom stb...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.