Íme a „Katy Klipje” döntősei!
2010. szeptember 25. 12:07
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
„Az egyik fiatalember például egyszerre hip-hop-táncos és divattervező, miközben nem tartozik éppen a legvékonyabban közé. Ő azért került be, mert tényleg izgalmas figura”
Ez nem az a Nagy Péter vagy ki lenne?!
azon annyit röhögtem, szegény annyira szerencsétlen.
Ez nem az a Nagy Péter vagy ki lenne?!
2010. szeptember 25. 12:58
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
Ja.!
2010. szeptember 25. 12:59
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
EszterLondon
„Az egyik fiatalember például egyszerre hip-hop-táncos és divattervező, miközben nem tartozik éppen a legvékonyabban közé. Ő azért került be, mert tényleg izgalmas figura”
Ez nem az a Nagy Péter vagy ki lenne?! azon annyit röhögtem, szegény annyira szerencsétlen.
Én is hid el
De valahogy benne felmerült, hogy simán beválaszthatják.
sweetrenikeh
Perszee wannacream és még el is hiszem.. =))
Nyugottan hid el, nekem az egyik barátnőm nővére. Ez nem akkora dolog mint, hogy Britney Spears a szomszédom
Amúgy szerintem Katica megérdemelte. Ő volt a legjobb.
Ez nem az a Nagy Péter vagy ki lenne?! azon annyit röhögtem, szegény annyira szerencsétlen.
Én is hid el
sweetrenikeh
Perszee wannacream és még el is hiszem.. =))
Nyugottan hid el, nekem az egyik barátnőm nővére. Ez nem akkora dolog mint, hogy Britney Spears a szomszédom
2010. szeptember 25. 13:00
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Grat nekik, hát mit mondjak, tényleg fura figurák
2010. szeptember 25. 13:00
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
sweetrenikeh
Hát az biztos hogy nem számit a korosztály (14-) mert Katica bemutatkozott a tévében és azt mondta: 'Katica vagyok 16 ÉVES(!)' ahoz képpest hogy csak 18 fölött lehet indulni.. =/
Én úgy tudom, hogy 14 volt. Nekem a barátnőm mondta mert ugye ő is akart indulni a nővérével csak ő 12.
Hát az biztos hogy nem számit a korosztály (14-) mert Katica bemutatkozott a tévében és azt mondta: 'Katica vagyok 16 ÉVES(!)' ahoz képpest hogy csak 18 fölött lehet indulni.. =/
Én úgy tudom, hogy 14 volt. Nekem a barátnőm mondta mert ugye ő is akart indulni a nővérével csak ő 12.
2010. szeptember 25. 13:15
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
jónekik
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: