SP visszavonul
2010. szeptember 25. 10:14
ammeg nem értem mibajotok, eddig sem volt olyan feltűnően mindenhol, pl starityn jó ha havonta van róla egy hír bíbörről viszont mindennap... róla megérteném ha ien komikat írtok mert ő téll mindenütt ott van, de SP ő csak ír twitteren, csinálja a dolgát, de nincs ott mindenhol, szal téll nemértem...
2010. szeptember 25. 10:17
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
Idézet (Xony @ 2010.09.25. 10:14)
ammeg nem értem mibajotok, eddig sem volt olyan feltűnően mindenhol, pl starityn jó ha havonta van róla egy hír bíbörről viszont mindennap... róla megérteném ha ien komikat írtok mert ő téll mindenütt ott van, de SP ő csak ír twitteren, csinálja a dolgát, de nincs ott mindenhol, szal téll nemértem... 
ebben mondjuk igazad van...
2010. szeptember 25. 12:10
amugy azt nemértem hogy aztmondta háttérbe vonul most egy kicsit.. de attól még megy interjúkre, koncertekre meg minden... akkor hogy akar a háttérbe vonulni?? nemértem.. csak azért kérdezem :-D
2010. szeptember 25. 12:11
jah láttam, hogy Lucy-chan is ugyan ezt a kérdést tette fel xD.. vagyis hasonlóan :-)
2010. szeptember 25. 12:13
Idézet (Xony @ 2010.09.25. 10:14)
attól mert nincs róla napi 3 cikk még zeneileg kb a béka s*gge alatt van
2010. szeptember 25. 12:39
mintha annyi dolga lenne -.-"
én személy szerint örülök neki,sose szerettem és nem is fogom..a party arcos számát pedig gyülölöm fujj..abba a két szám közé tartozik amelyeket ki nem állhatok
én személy szerint örülök neki,sose szerettem és nem is fogom..a party arcos számát pedig gyülölöm fujj..abba a két szám közé tartozik amelyeket ki nem állhatok
2010. szeptember 25. 12:46
birom de nem vok ilyen bazinagy sp fan mint a legtöbb csaj
2010. szeptember 25. 13:08
hát nincs a béka s*gge alatt... atól mert vki nembírja nem kell fikázni... ha meg nincs jobb dolgotok nyaljátok ki a s*ggeteket!
2010. szeptember 25. 13:11
Xony ...de tetszett x).. nemvagyok SP fan.. de nemutálom :-) szerintem aranyos
megjófej
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: