SP visszavonul
2010. szeptember 24. 22:24
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Ugy se sokáig marad háttérbe
1 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan
2010. szeptember 24. 22:29
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
jajj nekem kicsitse fog hiányozni!!!
2010. szeptember 24. 22:32
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
nekem se fog hiányozni!
2010. szeptember 24. 22:52
|
|
Helena-Blondevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 1 Azonosító: 127850 offline
|
m nem értem mért olyan nagy dolog ha valaki nem szereti a számait és kívülről tudja a szöveget (én is tom és nem is szeretem) am nem nagyon nehéz megjegyezni két mondatot mert nem nagyon több az is tuti (és mist lehet azt mondani "ha nem szereted mért hallgatod " azért mert már a csapból is ő folyik (szó szerint is akár..)
2010. szeptember 24. 22:52
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
agicaa9412
Csak hiába írsz ilyet, engem egyáltalán nem rédekel bocsi smileeee.gif wink.gif Meg ha meg is hallgatsz minimum egy számot letudod szűrni, milyen a stílusa és hogy a következő dal milyen is lesz..de veled nem fogok veszekedni, meg hát nagyon értelme sincs, ha nem szereted ne hallgasd azt ennyi
Én nem veszekedem, csak elmondtam, hogy el vagy tájolva. Értelme valóban nincs "veszekedni". Nem szeretem, nem hallgatom, mondta valaki, hogy hallgatom?
Csak kifejtettem a véleményem, mint mindenki más.
Csak hiába írsz ilyet, engem egyáltalán nem rédekel bocsi smileeee.gif wink.gif Meg ha meg is hallgatsz minimum egy számot letudod szűrni, milyen a stílusa és hogy a következő dal milyen is lesz..de veled nem fogok veszekedni, meg hát nagyon értelme sincs, ha nem szereted ne hallgasd azt ennyi
Én nem veszekedem, csak elmondtam, hogy el vagy tájolva. Értelme valóban nincs "veszekedni". Nem szeretem, nem hallgatom, mondta valaki, hogy hallgatom?
2010. szeptember 25. 00:30
Jaj de szomorú vagyok...vicc volt dehogy utálom őt!xD
2010. szeptember 25. 00:58
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Nem megyek bele ezekbe a vitákba inkább... Oo SP-ről annyi a véleményem, hogy nem szeretem, de van aki igen és van nála rosszabb is. Szóval hajrá, SP!
2010. szeptember 25. 07:56
nem is tudom ki az de nem is szeretném megismerni
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.