Lindsay Lohan újra börtönben
2010. szeptember 25. 12:47
|
|
Szöszy.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 133786 offline
|
Jajj.Pedig én tökre bírtam Lindsay,persze régebben mikor még nem volt ennyire zűlött.Nem tudom mi lett vele,de remélem megjavul,amit kétlek..:SDe reménykedni szabad xD
2010. szeptember 25. 12:49
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
El Mexicano
Ismét bebizonyosodott, hogy az amerikaiak a saját kárukon sem tanulnak...
Jaj, azért mert egy személy, aki történetesen amerikai hülyeséget csinált, nem kell mindjárt általánosítani és az összes amerikait lehúzni.
Vannak pozitív példák is, azokból bezzeg nem általánosítasz.
Jaj, azért mert egy személy, aki történetesen amerikai hülyeséget csinált, nem kell mindjárt általánosítani és az összes amerikait lehúzni.
2010. szeptember 25. 13:08
'Reméljük, most már élete végéig megtanulta, hogy maradjon tiszta!' << nemigazán :-)
tudtam hogy nemfog megváltozni csak reménykedtem :-D de mitvárok.. ő Lindsay ;-)
tudtam hogy nemfog megváltozni csak reménykedtem :-D de mitvárok.. ő Lindsay ;-)
2010. szeptember 25. 13:12
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.24. 21:15)
Kerüljük azt, hogy Amerikában (és társai). Amerika egy kontinens, és van rajta legalább 20 ország. Pontosabb az, hogy az Egyesült Államokban, vagy az USA-ban. Ezért megint hőbörögni fognak néhányan, már látom előre, de akkor is, én negatív diszkriminációnak tartom, hogy "USA = Amerika", mert ez nem igaz.
Véleményem szerint ez megint nem hely függő, Magyarországon is vannak visszaeső drogosok, alkoholisták vagy röviden Stohl Andrások.
2010. szeptember 25. 13:15
Idézet (DirtyDiana90 @ 2010.09.25. 12:49)
El Mexicano
Nem mindenkire értette aki az Egyesült Államokban lakik. Abban viszont igaza van hogy tényleg nem akarnak tanulni a saját hibáikból ..
2010. szeptember 25. 13:23
Idézet (_ToTo_ @ 2010.09.25. 13:12)
Nem érzek ellentmondást a kettő között. Amerika mint tulajdonnév nem csak az USA-t jelenti (még ha sokan rögtön így értik, akkor sem), ugyanakkor az, hogy "amerikai" a köznyelvben arra utal, hogy 'Egyesült Államok-beli' (mivel ezt elég hosszú lenne leírni minden alkalommal); máskülönben azt mondják, hogy közép-amerikai, dél-amerikai, mexikói stb. És valóban diszkriminációnak érzem az "Amerika" használatát kizárólag abban az értelemben, hogy USA.
2010. szeptember 25. 13:28
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
"Nem mindenkire értette aki az Egyesült Államokban lakik. Abban viszont igaza van hogy tényleg nem akarnak tanulni a saját hibáikból .. "
Ezt én is tudom, hogy nem minden egyes emberre értette, de általánosított az a lényege.
Ezt én is tudom, hogy nem minden egyes emberre értette, de általánosított az a lényege.
2010. szeptember 25. 14:22
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
LINDSAY! TÉRJ MAGADHOZ!
2010. szeptember 25. 14:27
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.25. 13:23)
Nem érzek ellentmondást a kettő között. Amerika mint tulajdonnév nem csak az USA-t jelenti (még ha sokan rögtön így értik, akkor sem), ugyanakkor az, hogy "amerikai" a köznyelvben arra utal, hogy 'Egyesült Államok-beli' (mivel ezt elég hosszú lenne leírni minden alkalommal); máskülönben azt mondják, hogy közép-amerikai, dél-amerikai, mexikói stb. És valóban diszkriminációnak érzem az "Amerika" használatát kizárólag abban az értelemben, hogy USA. 
Értem én, de nem csak Neked, hanem mindenki másnak is rövidebb leírni, hogy ez vagy az történt amerikában.
Ha azt írják, hogy Lindsey-t Amerikában lesittelték droghasználatért - mindenki tudja mire értendő a 'köznyelvben', az USA-ra. Különben az lenne írva, hogy Dél-Amerikában Közép-Amerikában vagy éppen Mexikóban sittelték le.
Én meg azt érzem diszkriminációnak, hogy egyesek leáltalánosítják őket. Írhattad volna azt is, hogy Lindsay nem tanul a hibáiból ...
2010. szeptember 25. 14:29
Idézet (DirtyDiana90 @ 2010.09.25. 13:28)
"Nem mindenkire értette aki az Egyesült Államokban lakik. Abban viszont igaza van hogy tényleg nem akarnak tanulni a saját hibáikból .. "
Mint mondottam igaza van. Minden búlvárlap ezzel van teli. A műbalhéikkal meg a balhéikkal. Általánosított, mert ez így van, ezt be kell látni.
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2010. szeptember 25. 14:46
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Sajnálom Lindsay-t amiért ennyire elhagyta magát, de azt azért hozzá kell tenni, hogy nem csak az ő hibája ez, pl. a szüleié, amiért ennyire belehajszolták a sztárságba.
2010. szeptember 25. 14:57
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
már megint
2010. október 04. 15:53
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Igazán össze szedhetné már magát. Ez az életút sehová se vezet!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.