Vanessa Hudgens a sok kritika miatt újra edz
2010. október 08. 13:38
Nagyon édes Vanessa!Szerintem egyáltalán nem kövér!
2010. október 09. 12:14
|
|
dorcika 96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 100 Csatolások: 8 Azonosító: 132384 offline
|
szerintem sem kövér, de azért egy kis eddzés nem árthat meg!
2010. október 10. 09:49
Jaj , szegény
Pedig gyönyörű alakja van
Nem értem miért kell szekálni , mikor már végre a botránya is lecsitult !
Egyszerűen nem találtak már mást és bele kötöttek ebbe , és úgy gondolták hátha kiakaszthatják és bejött nekik
Remélem nem fogják őt is anorexiába hajszolni
mert már volt rá példa
Pedig gyönyörű alakja van
Nem értem miért kell szekálni , mikor már végre a botránya is lecsitult !
Egyszerűen nem találtak már mást és bele kötöttek ebbe , és úgy gondolták hátha kiakaszthatják és bejött nekik
Remélem nem fogják őt is anorexiába hajszolni
2010. október 11. 09:46
Szegényem.Én a rajongója vagyok a legnagyobb és én mindenben Vani mellett állok de ne vigye túlzásba szegényem!Pedig gyönyörű alakja van!
2010. november 02. 11:32
|
|
Okamivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 189 Csatolások: 90 Azonosító: 284 offline
|
Nekem Vanessa mindig tetszett, szerintem nagyon csinos és jó alakja van.
A kritizáló hülyeségekkel pedig nem kellene foglalkozni, de a sztárság egyik jellemzője, hogy nehéz megszabadulni a megfeleléstől, mert ha nem figyelünk a kritikusokra és a rajongókra, a végén még megszűnik a sztárságunk, és kénytelenek leszünk a hátköznapi emberek életét élni...vagyis annyit enni, amennyit szeretnénk, és akkor edzeni, amikor kedvünk van.
A kritizáló hülyeségekkel pedig nem kellene foglalkozni, de a sztárság egyik jellemzője, hogy nehéz megszabadulni a megfeleléstől, mert ha nem figyelünk a kritikusokra és a rajongókra, a végén még megszűnik a sztárságunk, és kénytelenek leszünk a hátköznapi emberek életét élni...vagyis annyit enni, amennyit szeretnénk, és akkor edzeni, amikor kedvünk van.
2010. november 28. 16:30
ohh hát ezek a paparazzók... pff. nem inkább ők a disznók??!!!szemetek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: