Vanessa Hudgens a sok kritika miatt újra elkezdett edzőterembe járni. Pedig igazán nem kellett volna ezen megsértődnie, hiszen hihetetlen jó alakja van.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vanessa Hudgens a sok kritika miatt újra edz
2010. szeptember 24. 18:22
2010. szeptember 24. 18:30
|
|
AliceLLvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 129544 offline
|
szegény..
egyáltalán nem tudom, miért szekálják, mert sztem is csinos, bár mi csajok ilyenek vagyunk, a kritikákat szinte mindig komolyan vesszük, főleg ha ilyen..
2010. szeptember 24. 18:30
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Szegény Nessa, biztos nagyon bántották a beszólások! Pedig sztem gyönyörű alakja van. xD
2010. szeptember 24. 18:39
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
hát sztem szép alakja van nagyon is 
nemértem mért szekálják
nemértem mért szekálják
2010. szeptember 24. 18:41
|
|
kriszty_14♫Zac Efron♫addict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 offline
|
de édes zac(L).amúgy nem értem.nessa az eggyik legszebb nő(jessica,selena,nicole stb.)mellet.gyönyörű alakja van és TÖKÉLETES.csont kollekció akar lenni?áá én fel se venném.büszke lehet magára,elvégre nem mindenki rendelkezik ien szépséggel mint ő
(ki kell használni)!!
2010. szeptember 24. 18:42
Ki a csuda kezdte szekálni?!
Megnézném annak az alakját!! Vanessa gyönyörű, nem kell sokat edzeni, remélem nem is fog, hisz már így is gyönyörű
2010. szeptember 24. 18:43
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Jaj , szegény
Pedig gyönyörű alakja van
Nem értem miért kell szekálni , mikor már végre a botránya is lecsitult !
Egyszerűen nem találtak már mást és bele kötöttek ebbe , és úgy gondolták hátha kiakaszthatják és bejött nekik
Remélem nem fogják őt is anorexiába hajszolni
mert már volt rá példa
Pedig gyönyörű alakja van
Nem értem miért kell szekálni , mikor már végre a botránya is lecsitult !
Egyszerűen nem találtak már mást és bele kötöttek ebbe , és úgy gondolták hátha kiakaszthatják és bejött nekik
Remélem nem fogják őt is anorexiába hajszolni
2010. szeptember 24. 18:44
"a „rajongói” is elkezdték szekálni." Hát azok akkor nem is rajongók. Egyébként annyira nem vagyok oda Nessáért, de tény hogy nagyon jó alakja van
2010. szeptember 24. 18:50
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Jó alakja van, szóval nincs szüksége edzésre, de legalább nem kezd őrült fogyókúrába, hanem edz, ami - akármilyen okból is kezd valaki neki - nem lehet ártalmas.
2010. szeptember 24. 18:53
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Disznónak?
Már nem azért, de Vanessának gyönyörű alakja van! Most azért, mert már nem tudtak róla mit írni, kitalálnak róla hülyeségeket,és belehajszolják az edzésbe? A "rajongói" is, milyen rajongók azok, akik beszólogatnak az állítólagos kedvencüknek? Megmondom én: semmilyenek. A rajongóinak inkább ki kéne állnuk mellette.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: