Miley Cyrus letisztáz mindent
2010. október 14. 15:38
Én nem szeretem ha olyanokat mondanak valakiről ami nem igaz(pletykákat)!! Régebben senki nem tagada volna hogy imádta Miley-t de most hogy nincs kedvetekre már úgy állítjátok be hogy botrányos an viselkedik stb. Nem csak felnőtt!!! Én nem hiszem hogy bárki is szeretné ha mindig kislánynak állítanák be!!!!! Pedig itt nem arról van szó hogy rossz mert színész és énekes nem!! De azt sem állítom hogy mindenkinek ugyan olyan az ízlése!! Pl.:Nekem most jobban bejön mint amikor még a kis Hannah Montana-volt!! De biztos vagyok benne hogy én is tisztáztam volna mindent ha ilyen pletykákat terjesztenének rólam!!! Aműgy meg a pletykák azok az ember féltékeny ségéből születnek csak úgy mondom!!!
2010. október 14. 15:40
*Pedig itt nem arról van szó hogy rossz színész és énekes mert nem!!!!!
2010. október 19. 21:19
|
|
Indiana Evansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.28. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 128259 offline
|
itt most sokminden derül ki. Miley nem rossz ember mert tehetséges meg gondolom hogy kedves is mivel hohy bevalotta hogy szereti a rajongóit. szeretni a kutyákat, állatokat. amugy télleg naon jó a szobája
2010. október 21. 15:35
jó tudni hogy nem műtteti meg melleit.. -.-" nem is értem ezt ki találta ki egy alig 18 éves lányról
2010. október 21. 16:45
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
legalább őszinte
2010. október 27. 22:25
tényleg őszinte volt!!!és ez baromság hogy megműtettné a melleit!!!meg még nem is 18 és máris költözzön el???ki volt ez a hülye aki ezt kitalálta????????!!!!!!!:S
2010. október 28. 18:57
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
nagyon oszinte, es ez nagyon jo dolog, egyepkent mar nem is annyira szoke!
2011. január 21. 10:10
|
|
Kini a kiriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 141341 offline
|
jól tette, hogy elmondta.
Amúgy cukik a kutyái.
Amúgy cukik a kutyái.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: