Miley Cyrus letisztáz mindent
2010. szeptember 24. 15:33
Tudni lehetett, hogy csak kamu az esküvős cikk, mert nem is olyan rég békültek ki egymással...
2010. szeptember 24. 16:11
|
|
MM Csajsziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 132012 offline
|
na ez jó hír!!
2010. szeptember 24. 16:19
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
végre az igazság
itt egy jó példa, hogy SOHA, csak NÉHA hallgassunk a médiára
Szeretünk Miley
2010. szeptember 24. 16:48
Idézet (EszterLondon @ 2010.09.24. 14:30)
Jah. Lehet, hogy most ettől a rajongók szívében sok-sok apró kis rózsaszín cukorszívecske pukkant szét, de azért nem kéne ennyire beájulni tőle. Ezzel nem mondott semmit. Lehetett gondolni, hogy ez lesz: csak a jót mindenről. Még ha nem is igaz. És most ezzel nem céloztam semmire (leszögezném még mielőtt a feldúlt rajongók vasvillával kergetnének) csak szerintem várható volt, hogy: IMÁD MINDENKIT, MINDEN OKÉS, AZ ÉLETE TÖKÉLETES, satöbbisatöbbi.
Hát ha megnézted volna a videót és tudnál angolul nem írtál volna be ekkora hülyeséget... mert nem csak erről a néhány dologról beszélt, hanem elég sok mindenről.
Amúgy meg ha jó az élete, akkor mit mondjon, h szar?
2010. szeptember 24. 17:02
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Idézet (mermaid girl @ 2010.09.24. 16:48)
Hát ha megnézted volna a videót és tudnál angolul nem írtál volna be ekkora hülyeséget... mert nem csak erről a néhány dologról beszélt, hanem elég sok mindenről.
Tudod vannak, akik szeretnek élni és nem nyavalyognak állandóan.
Én megnéztem a videót, és tudok is angolul. Észrevettem, hogy nem csak erről beszélt, de ezek voltak a fontosabb dolgok, és ezekről volt szó a cikkben is. Ha tényleg nagyon jó élete van, akkor tök jó neki, azzal semmi bajom sincsen. Még örülök is neki, hogy van végre egy boldog ember, de azért néha a cukorborítás alá is be kéne nézni...
2010. szeptember 24. 17:11
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
örülök hogy minden rendben van
2010. szeptember 24. 17:17
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Jó hogy eloszlatta a kételyeket.Nem tudok perfektül angulul de nagyjából megértettem a videót,még csak nem rég kezdtem magán célból angulul tanulni
.Ha van olyan ember aki fordít videókat úgy hogy rá is teszi a szöveget.És véletlen lefordítja annak nagyon örülnék *.*
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: