Miley Cyrus letisztáz mindent
2010. szeptember 24. 14:25
na végre egy jó cikk
amúgy kíváncsi voltam mikor írtok erről...
amúgy kíváncsi voltam mikor írtok erről...
2010. szeptember 24. 14:27
Végre valami jó is van, nem szerettem, hogy folyton az ment, hogy Miley nem komplett, meg ilyenek.
2010. szeptember 24. 14:29
|
|
Nick Jonas fan1.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 124144 offline
|
Sztem egyáltalán nem késő....
Tök jó hogy tisztázta magát:D
És tényleg kitartunk melleted Miley..
Miley forever♥♥♥
Tök jó hogy tisztázta magát:D
És tényleg kitartunk melleted Miley..
Miley forever♥♥♥
2010. szeptember 24. 14:30
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Jah. Lehet, hogy most ettől a rajongók szívében sok-sok apró kis rózsaszín cukorszívecske pukkant szét, de azért nem kéne ennyire beájulni tőle. Ezzel nem mondott semmit. Lehetett gondolni, hogy ez lesz: csak a jót mindenről. Még ha nem is igaz. És most ezzel nem céloztam semmire (leszögezném még mielőtt a feldúlt rajongók vasvillával kergetnének) csak szerintem várható volt, hogy: IMÁD MINDENKIT, MINDEN OKÉS, AZ ÉLETE TÖKÉLETES, satöbbisatöbbi.
2010. szeptember 24. 14:59
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
én ugyanúgy vok vele mint Süty
2010. szeptember 24. 15:00
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Elkezdtem nézni a videót, de nem bírtam végig. xD Ez az egész egy nagy marhaság. EszterLondon minden olyat megfogalmazott, amit írni akartam volna.
Cyrus kisasszony bemutatja az ő kis tökéletes életét a videóban, hogy el ne dobjam magam tőle!
1 felhasználónak tetszik:
EszterLondon
2010. szeptember 24. 15:01
hogy megvédjem azokat akik Miley ellen vannak:
Lehet Miley hazudik, ahogy ismerem kinézem belőle:D
Miley imádók:
Nektek is igazatok van: nem utálom őt, viszont nem szeretem, most mindent tisztáz, de ha nincs botrány, nincs hazugság róla
Nézzétek meg pl Selenát! Hajrá Selena te vagy a király!!!
Ez az én véleményem, elmondtam, mert ezt kell itt csinálni, nem kell lehurrogni érte.
Lehet Miley hazudik, ahogy ismerem kinézem belőle:D
Miley imádók:
Nektek is igazatok van: nem utálom őt, viszont nem szeretem, most mindent tisztáz, de ha nincs botrány, nincs hazugság róla
Nézzétek meg pl Selenát! Hajrá Selena te vagy a király!!!
Ez az én véleményem, elmondtam, mert ezt kell itt csinálni, nem kell lehurrogni érte.
EszterLondon
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
(L)
Jah és EszterLondon Nagyon nagy vagy! Jó beszólás!!
EszterLondon
2010. szeptember 24. 15:14
Idézet
Jah. Lehet, hogy most ettől a rajongók szívében sok-sok apró kis rózsaszín cukorszívecske pukkant szét, de azért nem kéne ennyire beájulni tőle. Ezzel nem mondott semmit. Lehetett gondolni, hogy ez lesz: csak a jót mindenről. Még ha nem is igaz. És most ezzel nem céloztam semmire (leszögezném még mielőtt a feldúlt rajongók vasvillával kergetnének) csak szerintem várható volt, hogy: IMÁD MINDENKIT, MINDEN OKÉS, AZ ÉLETE TÖKÉLETES, satöbbisatöbbi.
EszterLondon
2010. szeptember 24. 15:19
Szobában olyan a stílusa mint az enyém
Aranyosak a kutyái nagyoon x)
2010. szeptember 24. 15:21
nagyonjól néz ki a szobája,miley aranyos a videóban
2010. szeptember 24. 15:25
Csak nekem nics pénzem azokra a bútorokra,de a stílusa tényleg olyan,am van igazság abban amit EszterLondon mond...
EszterLondon
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.